- 1 Aralık 2014
- 124
- 51
- 38
- 31
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
gurbet günlüğünü biliyorum vanım gelcem biz seninle hep aynı yerlerde bulunuyoruz ama bir türlü konuşamadık buraya kısmetmiş
saglıklı beslenme ve sporla verdığim 8 kılom
günlüğüme beklerim kızlar
Günaydın canımHerkese günaydın
haydi kızlar zayıflayalım resimli diyet günlüklerinde yazıyorum cnm resimli menu paylaşarakGurbetcim link at da bakalim basari oykune :)
önemli degil cnmözur dilerim yanlislik yaptigimi farkedemedim...
bende senı takıp ediyorum cnm beklerım herzaman 1.71 boyum 65 kıloyum şimdi spor yaptıgım için daha sıkı duruyorumgurbet günlüğünü biliyorum vanım gelcem biz seninle hep aynı yerlerde bulunuyoruz ama bir türlü konuşamadık buraya kısmetmişbıyunu merak ettim canım ya şimdi kaç kilo olduğunu birde çok iyi görünüyorsun
kasımdan berı yapıyorum cnm diyet günlüklerınde hergun yedıklerımı resımlı paylasıyorum inceleyebilirsin gayet sağlıklı beslendım suan 65 im 73le başladım spor daha ıyı sıkılaşmamı sağladıne zamandır spor yapıyorsun? uygladığın diyet var mı? kaç ayda bu hale geldin? kaç kilosun? daha da soru sorayım ?:)
ben yaptım cnm olmustur umarımGunaydin kizlar acil derse geld biriniz listeyi hazirlayabilir mi rica etsem cook tesekkr ederm.optummmmmm
17.02.2015
@Semipermeable[/B][/I]forum/index.php?members/558814/']edy26[/URL]
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra
@Whisper84
@yenibiryasam
@yildiz
@yuppe
@M A R G A
@kuruntmakinesi
@servey
@nastasia[/B][/I]
gurbet
kaç mil yaptın cnm koyayım benTatlibikiz alıntı yapmkda zorlaniyorum gerckten teldn giriyorum telim çok kasiyir
+ sen koyabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?