Leslie 3.grup :)

ben geldim :) kızlar cumartesi günü yapamadıgım spor için bir mil yaptım bugün için de iki mil yapacam smdi artımı kaç olarak katayım

saglıklı beslenme ve sporla verdığim 8 kılom
günlüğüme beklerim kızlar
gurbet günlüğünü biliyorum vanım gelcem biz seninle hep aynı yerlerde bulunuyoruz ama bir türlü konuşamadık buraya kısmetmiş bıyunu merak ettim canım ya şimdi kaç kilo olduğunu birde çok iyi görünüyorsun

Arkadaslar lutfen sporlari onemseyelim lutfen.
Ben her gun emek harciyorum karsilikli olsun bunlar

Gunaydin kizlar acil derse geld biriniz listeyi hazirlayabilir mi rica etsem cook tesekkr ederm.optummmmmm

Gurbetcim link at da bakalim basari oykune :)
haydi kızlar zayıflayalım resimli diyet günlüklerinde yazıyorum cnm resimli menu paylaşarak
özur dilerim yanlislik yaptigimi farkedemedim...
önemli degil cnm
bende senı takıp ediyorum cnm beklerım herzaman 1.71 boyum 65 kıloyum şimdi spor yaptıgım için daha sıkı duruyorum
ne zamandır spor yapıyorsun? uygladığın diyet var mı? kaç ayda bu hale geldin? kaç kilosun? daha da soru sorayım ?:)
kasımdan berı yapıyorum cnm diyet günlüklerınde hergun yedıklerımı resımlı paylasıyorum inceleyebilirsin gayet sağlıklı beslendım suan 65 im 73le başladım spor daha ıyı sıkılaşmamı sağladı

Tatlibikiz alıntı yapmkda zorlaniyorum gerckten teldn giriyorum telim çok kasiyir

+ sen koyabilir misin

Dün oğlen 1.30 saat yürüdüm dışarda bacaklarım çok ağrıyordu yapamadım. Sizinde ayak bilekleriniz ağrıyormu gece ağrısına uyandım. başka bişey mi oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…