- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Son kisa esnemeler bitmek bilmio :))Bende bazen dayanamiyorum dayan diyorum kendime
Ona harcadgmz zamani gun icinde bos yere harciyoruz en iyisi yapmak hic gocunmadan :)Son kisa esnemeler bitmek bilmio :))
üstten alıyorum zaten bu dönem 3 tane aldım hemde :) ama ne kadar üstten alsamda herkesle aynı anda almam gerekiyor dersi sistemde çok youn olduğu için çok zorlanıyorum :)aslında bir kaç ders üstten alırsan, bir sonraki sınıflarla ders secebilirsin. tabii sizde ayrı ayrı ise dönemler. ben çap yaptığım zaman kredi toplamında hep üstte oluyordum bizimkilerden sistem bana 1 gun once acılıyordu rahat rahat derslerimi seciyordum :):)
Aynen hee bos bos oturmaya gelince zaman problem olmuyor hicOna harcadgmz zamani gun icinde bos yere harciyoruz en iyisi yapmak hic gocunmadan :)
Ama zorunlu oldugu zaman pasa pasa yapiyoruz :)Aynen hee bos bos oturmaya gelince zaman problem olmuyor hic
Olur tabiki keyfine bak canim gecerli sebebin var sonuctaiyi geceler kızlar bugün geç olsada yaptım sporumu :) pazar tatil ama yarın yapamicam nişan falan var haftaiçi telafi ederim olur mu
teşekkürlerOlur tabiki keyfine bak canim gecerli sebebin var sonucta
bizim grupta kimse benimle konuşmuyor yaaaOhh gelsin artilarrr
Hangi gruptaaabizim grupta kimse benimle konuşmuyor yaaacanım sıkıldııı
Ohh gelsin artilarrr
2. gruppHangi gruptaaa