- 4 Ocak 2015
- 2.203
- 2.405
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Razıyım canım her her türlü cezayaSpor yoksa ceza veririmm:)
Ver canım gelecekse ceza senden gelsin gülümSpor yoksa ceza veririmm:)
oyyy :):)Razıyım canım her her türlü cezaya
Ver canım gelecekse ceza senden gelsin gülüm
Sağol canım benimoyyy :):)
tamam ceza yok ılk seferlık affettımmm :)
bu adiler cezasını alsınlarSağol canım benim
Sana da çok geçmiş olsun basın agrimasin
Inşallah canım hepimiz dua ediyoruz beter olsunlar inşallah ben bedduadan nefret ediyorum ama dünden beri bunlara beddua ediyorumbu adiler cezasını alsınlar
öldürülsünler o hapıshanede
hatta aynılarını yasasınlar
bir nebze içim rahatlar belkıde..
hakedıyorlar canımInşallah canım hepimiz dua ediyoruz beter olsunlar inşallah ben bedduadan nefret ediyorum ama dünden beri bunlara beddua ediyorum
olayı bılmıyor musun ? o zaman hazır ol pskolojın bozulacak yerlebır olacaksınselam canlar ziyarete gelmiştim benim haberim olamayan bir konu hemen nete araştırayım kaçırmışım olayı neyse
ay ders falan çaılşıyorum buaraya uğrayıp çıkıyorum bikaç gündür kaçırmışım demek bakayım geleyimolayı bılmıyor musun ? o zaman hazır ol pskolojın bozulacak yerlebır olacaksın
kotu olucaksın dagılıcaksınay ders falan çaılşıyorum buaraya uğrayıp çıkıyorum bikaç gündür kaçırmışım demek bakayım geleyim
ay canım baktım şimdi çok üzüldüm allah onların... diye bir sürü şey saydım beddua etmeye bile değmezler kızın günah neydi ya bilemiyorum minübüse bile binemeyecekmi insanlar daha da çok genç umarım adalet yerini bulur pek umudum olmasa daolayı bılmıyor musun ? o zaman hazır ol pskolojın bozulacak yerlebır olacaksın
ay canım okuduğum iyi oldu hiç bir yerde güvende değiliz ama çok sinirlendim benimde başıma ağrılar girdi yanikotu olucaksın dagılıcaksın
hıc okuma
evet vahşet resmen vahşetay canım okuduğum iyi oldu hiç bir yerde güvende değiliz ama çok sinirlendim benimde başıma ağrılar girdi yani
katılıyorum böyle iğrenç insanlarda allahım hepimizi korusun gencecik kız ne istedilerse otobüse minübüse binmeye korkar olduk artık en ağır ceza verilmeli bu pislikler suçsuz kalmamalı aslında onlarıda yakarak idam edeceksin ay bilemedim sabah sabah kötü oldum instaya girseymişim sabah görürmüşüm teüm arkadaşlarım paylaşmış gördükçe haberleri sinirleniyorum iğrenç insanlarevet vahşet resmen vahşet
katlettiler gencecik kızı
ne ıstedıler ne
gıt eşinle yat ne ıstıyosan
git parayla yat istiyosan
tecavuzden nasıl bır haz alabılıyorsun
hadı tecavuz ettın
ya neden yakarak öldürüyorsun
allahım cok korkunc
aynısını yapacaksınkatılıyorum böyle iğrenç insanlarda allahım hepimizi korusun gencecik kız ne istedilerse otobüse minübüse binmeye korkar olduk artık en ağır ceza verilmeli bu pislikler suçsuz kalmamalı aslında onlarıda yakarak idam edeceksin ay bilemedim sabah sabah kötü oldum instaya girseymişim sabah görürmüşüm teüm arkadaşlarım paylaşmış gördükçe haberleri sinirleniyorum iğrenç insanlar
aynenaynısını yapacaksın
bu kızımıza ne yaptılarsa aynısını
tecavuz mu ettıler edeceksın
tamam bıtanem...aynenneyse gidiyorum tatlım ben içim daraldı çıkıp hava alayım bari...