Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canım lensin dokusu bi harika gerçekten çok doğal gözüküyor..ben grysini düşünüyorum ama koyu kahve gözde açık durur mu bilmiyorum..süperstarın resimlerini bekliyorum ona göre karar vericem artık..[/IMG]
canım evet ya maalesef bazen lensi çıkartığımda da ama genelde tek gözümde oluyor böyle bir garip görüyorum..gözümü kırpıyorum ikidebir düzelsin diye..ya birde sizde de oluyor mu gözümde lens varken gözümün kenarından beyaz sıvı salgılanıyor..hatta bir kaç defa erkek arkadaşım söylemişti gözünde beyaz birşey var diye..hani çapak olan bölge olur ya orada kalıyor beyaz bir salgı...neden kaynaklanıyor anlamıyorum..lenslerimi yeteri kadar temizleyemediğimden gözüm enfeksiyonmu kapıyor acaba?
Okypete canım hazır seni bulmuşken danışacağım bir konu var. Sen Pretty Eyes' in uygun numarasını arıyordun geçenlerde, daha önce kullanmışmıydın? Tekstürü nasıl, damarsı mı yokda daha homojen mi? Üç renkte üretiliyormuş yanılmıyorsam. Konfor açısından tecrübe edindin mi? Zahmet olmazsa fikrini almak istiyorum.
canım bu akıntı b&l da oluyor daha çok bakımını yapmadan kesinlikle takmıyorum ama süresinin bitmesine 1 ay kaldı ama süresinden önce bitti heralde bunlarınsüresi bukadar bulanıklık ve akıntı yaptığına göre..ben bunları takmayım en iyisi..göz damlalarım var artık her lens çıkartığımdan sonra damlatıyorum onları..fakat uzun süre lens takmasam belkide iyi olucak..en azından yeni bir lens alana kadar..Canım kesinlikle o akıntı enfeksyon habercisi, eğer lensin rutin bakımını yapmana rağmen hala aynı etki devam ediyorsa artık sakın kullanma, çok tehlikeli.
canım bende denemiştim sophistic gry ve yeşil rengini hiç az önce izlediğim videodaki gibi durmamıştı..acaba türkiyede ve yurt dışında üretilenlerin arasında fark olabiliyormu..videodaki bi harikaydı ya..bu arada az önce solotica mel rengini yine izledimm...ya ben bitiyorum bu lense resmen almalıyım ben onu ya bi ara ümidimi kaybetmiştim ama şimdi izleyince yine gaza geldim..okypete sende düşünüyordun bi ara solotica halen düşünüyormusun almayı?
canım aylıkların maalesef numaralıları yokç ben de bu yüden pretty eyes kullanamıyorum keşke bu gözler6 numara miyop olmasa da alsam çünkü aylıklarla yıllıkların rengi aynıymış.a.sOkypete'cim teşekkürler tekrar bilgilendirdiğin için. Bir arkadaşımın yakında doğum günü, kendisi şeffaf lens kullanıyor. Ben de nedense bugünlerde lens manyağı gibi yatıp kalkıp bu icatları düşündüğümden, doğum günü için fena bir hediye olmaz diye renkli kontakt lens düşünüyorum. Kısa süreli bir şey almak istiyorum ama tam karar veremedim. Açık bir ton almak niyetindeyim gri ya da grimsi bir yeşil. Hangi markayı tercih etsem diye düşünüyorum. Pretty eyes' de Rainbow ile kardeş ürün, ikisini de Tech üretiyor dolayısıyla konfor konusunda iç açıcı gibi geliyor ;fakat şu numara konusunu anlayamadım aylıkların numaraları mı yok??