Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bunun markasını ve rengini yazabilirmisin?
benim son yolladığım resmi tıklayıp ordan resim ekleyebilirsin,ayrıca lenslerini çok merak ettim bekliyorum hemen resimlerini cnm
çok özür dilerim geç gönderdiğim içiiiin
kızlar bi site yazmıştınız buraya
yurt dışındaydı kalıcı göz rengi degiştiriyodu
bi deha yazarmısınız?
Rengi nedir lensinin violet mi acaba ?
rengi gri kendi rengim koyu kahve markası tanita tikaram umarım yardımcı olabilmişimdir
:lepi:
çok özür dilerim geç gönderdiğim içiiiin
öyle birşey varmıymış gerçekten..daha önce sanırım göz rengini değiştiren damlayla ilgili bi komu geçmişti burada ama yurt dışında nasıl değiştiriliyormuş bilmiyorum..bilgisi olan varsa söylesin kızlar değiştireceğim yok ama yinede merak ettim kaydirigubbakcemile2biri cevap yazabilirmi?
öyle birşey varmıymış gerçekten..daha önce sanırım göz rengini değiştiren damlayla ilgili bi komu geçmişti burada ama yurt dışında nasıl değiştiriliyormuş bilmiyorum..bilgisi olan varsa söylesin kızlar değiştireceğim yok ama yinede merak ettim kaydirigubbakcemile2
öyle birşey varmıymış gerçekten..daha önce sanırım göz rengini değiştiren damlayla ilgili bi komu geçmişti burada ama yurt dışında nasıl değiştiriliyormuş bilmiyorum..bilgisi olan varsa söylesin kızlar değiştireceğim yok ama yinede merak ettim kaydirigubbakcemile2
çok yakışmış canım..o markayı ilk defa duydum..tğrkiyede varmı?sen nerden aldın acaba?
canım aynısı olmz tabiikide.burcunun lesnleri sanırım daha belirgin ama flaşhlı çekim değilse tabi fotodaki..freshlook hareli gryler yeşilimsi mavimsi duruyor fakat uzaktan belli olmuyor ama yinede göz renginde bir değişiklik olduğu uzaktan da olsa anlaşışıyor..ama ben beğeniyorum ..tavsiye ederim..çok yakından bakılmadıkça doğal bir görünümleri var..mavi ağırlıklı bir gry amaçok az yeşilimsi..kıvılcım sen bılırsındeneyımlıısın sence freshlook grı lensler burcunun lensı gıbı durumu rengınası olur onunda gozlerı kahveymıs markadanmarya coketkıyaparmı renkde bılgılendırısen sevınırım