Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşil olan lens suncare hareli yeşil
canım çok teşekürler sürekli resimlerini koyup bızı bılgılediridgin için. bu suncare hareli yeşil çok guzelmiş gerçekten de özel boyama lensler gibi duruyor.
evet güzel duruyo gözde ama biraz kayma problemi yaşıyorum bu lenste bendemi özellikle oluyo bilmiyorum ama gözümden kayıyo buda pek hoş olmuyo açıkçası,birde diğer kullandığım lenslere göre yapısı biraz daha kalın acaba ondan dolayımı kayıyo gözde ben pek bilemedim ,takdığım zaman sürekli kontrol etme gereği duyduğum bir lens olduğundan pek kullanamadım açıkçası ama fiyatı çok uygun ben 1.5_2 ay önce 25 ytl ye almıştım deneyip almakta yarar var benceCADIARZU
acaba benim aldığım tekmi kalmıştı ellerinde o yüzdenmi ucuza aldım nedersin?
resmınızı koyarmısınız bnde grı düşünüyorumda harelımı haresızmı karar veremedımmerhaba arkadaşlar ben uzun zamandır lens araştırıyorum ve bi optikcide bi çok rengi denedim ama hiç duymadığım bi marka ve hiç düşünmediğim bi renk bana inanılmaz yakıştı ve çok doğal durdu markası 'tanita tikaram' rengi gri gözde açık mavi ve gri arası duruyo resim nasıl koyuluyo yardm ederseniz resmimi koyabilirim kaydirigubbakcemile2
arkadaslar lens resım eklıcemde bı yardımcı olurmusunuz.nasıl olcak