Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lensi çizdircek hali yok canım gözü tabiikide kaydirigubbakcemile3 freshlook gry mavi yeşil arası bşy duruyor..ama daha çok gry duruyor..hoş bir renk tavsiye ederim..çok uzaktan pek belli olmuyor fakat yine de göz rengind bir farklılık olduğu belli oluyor..lazerle ne cızdırlıyo ya anlamasım :S
freshlook grının resımlerı varsa gonderırmısınız.gözunuzde nasıl durmuş bende grı düşünüorumdafreshlook gry kullanıyorum gözlerim kahverengi çok memnunum..şimdide pure hazalını alıcam..kahverengi gözde çok doğal durduğunu duymuştum..
freshlook grının resımlerı varsa gonderırmısınız.gözunuzde nasıl durmuş bende grı düşünüorumda
taban göz renginiz nedir.cok dogal durmuş gri lens[/IMG] benim lensim gri ama mavi gibi duruyor ve çok doğal. bu resmi daha öncede koymuştum. ama göemediyseniz diye koyuyorum. herkes kendi gözüm zannediyor. renk,mavigri tonlamalar veriyor
hareli gri nası duruo resım varsa koyarmısınızben freshlook hareli griyi kullandım ve çok memnun kaldım çok doğaldı kimse lens olduğu anlamıyodu kullanabilirsin ama diğer freshlook renklerini pek tavsiye etmem ben hareli bal,hareli yeşil,kurşuni,pure hazel renklerini aldım ve hiç beğenmedim katalogdan çok farklılar kataloğa sakın aldanma alakası yok ama hareli griyi almanı öneririm .
taban göz renginiz nedir.cok dogal durmuş gri lens