Doku ve renk itibariyle rainbowlar daha güzel Güneşçiğim. Göze olması gerektiği gibi daha şeffaf bir görüntü veriyor, sophisticlerinse bu rengi fazla pastel bence, ve fazla opaklar. Ortadaki boşluk açısından sophistic daha iyi. Zaten sophisticlerin bu kadar iyi olmasının sebebi göz rengini çok iyi saklaması. Ama böyle uç renklerde zaten lens olduğu belli oluyor, bu sebeple doğal durup durmasından ziyade rengi önemli, dediğim gibi bu açıdan da rainbow daha başarılı.
bunlarda benim yeşillerim..................
amazon blue
yorumun için sağol canım :)
ben de seninle aynı fikirdeyim...çünkü öyle yada böyle bir şekilde lens olduğu anlaşılıyor zaten....delik küçük de olsa büyük de olsa....hani bari rengi güzel olsun hiç değilse dimi ?
zaten böyle iddialı renklerde doğallık aramak çok büyük bir beklenti...doğallıktan geçtim..renk güzelliğine bakıyorum artık ben de ...
çünkü iddialı renkler biraz parti lenslerine yada custom lense yakın sonuç verdikleri için doğallıktan ziyade imaj lensleri gibiler...yani yüzünün bütününe uyan bir parçası gibi değil de makyaj gibi duruyorlar..
ben açıkcası gialloyu heryerde rahatça takabilirken..mahalle bakkalında bile dikkat çekmezken..menekşeyi sadece dikkat çekmek istediğim parlak görünmek istediğim bir ortama girdiğimde kullanma olanağım var...sabah sporuna çıkarken asla takamıyorum mesela..eşofmanlarla olmuyor yani.....ama siyah kıyafetlerle taktığın zaman insana gotik havası veriyor..
canim bu renk tam olarak ne renk? birde lenslerinin markasini ögrenebilir miyim?
Bir kaç tane başlık açmaktansa hepsini baştan toplamak istedim...Arkadaşlar özellikle bu amazon hakkında bir kaç sorum olacak..Birincisi griyi deneyen arkadaşlar bana yorum yapabilirmi..Bneim gözlerim koyu kahve ve ben açık gri mavi bir lens istiyorum ayrıca mavisini gördüm şimdi çok hoşuma gitti...Koyu renk gözde nasıl durur acaba...
İkinci olarak gene aynı şekilde açık mavi gri olacak b&l da hangi renkleri söyleyebilirsiniz bana ...
Offf gene aklım karıştı yaaa...Açık mavi istiyorum bu sefer çok kararlıyım ama rainbow istemediğim bir gerçek....
dmtlale, resimdeki lensinin rengini ögrenebilir miyim? hani su yesile benzeyen.birde kendi göz rengin ne renk? yani lensin cok hosuma gitti ama benim gözlerim koyu renk acaba bende de öyle dururmuki?
amazonlar bildiğim kadar numarasız lensler. dereceli değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?