Doku ve renk itibariyle rainbowlar daha güzel Güneşçiğim. Göze olması gerektiği gibi daha şeffaf bir görüntü veriyor, sophisticlerinse bu rengi fazla pastel bence, ve fazla opaklar. Ortadaki boşluk açısından sophistic daha iyi. Zaten sophisticlerin bu kadar iyi olmasının sebebi göz rengini çok iyi saklaması. Ama böyle uç renklerde zaten lens olduğu belli oluyor, bu sebeple doğal durup durmasından ziyade rengi önemli, dediğim gibi bu açıdan da rainbow daha başarılı.
yorumun için sağol canım :)
ben de seninle aynı fikirdeyim...çünkü öyle yada böyle bir şekilde lens olduğu anlaşılıyor zaten....delik küçük de olsa büyük de olsa....hani bari rengi güzel olsun hiç değilse dimi ?
zaten böyle iddialı renklerde doğallık aramak çok büyük bir beklenti...doğallıktan geçtim..renk güzelliğine bakıyorum artık ben de ...
çünkü iddialı renkler biraz parti lenslerine yada custom lense yakın sonuç verdikleri için doğallıktan ziyade imaj lensleri gibiler...yani yüzünün bütününe uyan bir parçası gibi değil de makyaj gibi duruyorlar..
ben açıkcası gialloyu heryerde rahatça takabilirken..mahalle bakkalında bile dikkat çekmezken..menekşeyi sadece dikkat çekmek istediğim parlak görünmek istediğim bir ortama girdiğimde kullanma olanağım var...sabah sporuna çıkarken asla takamıyorum mesela..eşofmanlarla olmuyor yani.....ama siyah kıyafetlerle taktığın zaman insana gotik havası veriyor..
Son düzenleme: