gözümde canım
solotica quartzo idi sanırım
oh bee ekleye bildim sonundaa.. ya bu lens in adını bilen var mıı..߀n böyle bişi istiyorummm
ya bu solusyon olayı ne kadar can sıkıcı birseymıs o kadar para sayıp lens alıyorsun lensin rengini dokusunu bozuyor
peki rainbow da bu rengi tuturabilecegim bi secenek var mıdır
rainbow gride sanırım bu renge benziyo cnm...ama orta boşluğu geniş raimbowların gride nasıl durur bilemiyorum denemedim cnm...
evet bitanem ya...düzelir inşallah..
ha bu arada hem sana hem hazeli merak eden diğer arkadaşlara bikaç şey tekrarlayım
şimdi hani ben burada hazelin renk duruşlarının farklılığından bahsediyorum ya...şöyle de duruyo böylede duruyo..açık da oluyo koyu da oluyor diye...ama bu konuda yanıltıcı olmak istemiyorum...bir lensin bu kadar da çok renk değişimi yapması biraz normalin üstü gibi sanki...yani bakarsın diğer kişilerde belki bu kadar renk değiştirmez sonra üzülürüm
tekrar hatırlatayım benim kendi gözlerim de doğal ela gözler gibi kararsız ve ışığa göre renk değiştiren gözlerden...turuncu-bal ile siyah-koyu kahve arasında değişiyor..hatta lisede falan beni sınıfın içinde görüp sonrada okul bahçesinde dışarda gözlerimi görenler şaşırır sorarlardı..lens konusunda da bazı arkadaşlar...senin gözün koyu değilmiydi falan dediler bilirsin...
böyle olması belki olabilecek en farklı renk duruşları konusunda sizleri bilgilendirmem için avantaj olabilir.....ama hazellerin içinde sadece mavi yok..mavi göz dışında herşeye benziyorlar onu diyim
peki amazonu tavsiye eder misiniz...
alakası bile yok cnm elite line grey denemıstım gozume klorak dokulmus gibi durmustu asla tavsiye etmem
tatlısım ama soylede birsey var amazonun pupulı hepsinden daha dar....ama damarlı işte ....
bi de soloticanın diası 8.7 iken amazonun 8.6 bunlarında atlamamak lazım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?