ben mavi bi lens aldım ama hiç umdugum gbi çıkmadı benim gözlerim kahverengi mel rengi alsam acaba bende rengi açılırmı yoksa farkedilmezmi yardımcı olurmusunuz..ltf...
ben daha öncede yazmıştım...benim gözüm kahverengi bana önerebileceginiz bi renk var mı ben gözlerimin biraz daha belirgin olmasını istiyoruum..yazılarınızı okudum daha çok rainbow u öneriyorsunuz galiba peki kahve göz için hangisini alablir yardımcı olabilrmisiniz...light grey nasıl acaba...karar veremiyorum da
cnm ya 2 side muhtesem duruyor =)bayıldım =)
saol cnm makinam biraz kötü çekiyo meli çok ama çok sevdim gialloyu takamıyorum artık koyu geliyo:)canım giallo alırsan mutlaka sauflonla kullan rengi çok daha güzel oluyo...bu arada sen lens denemeye gittinmi...
ben biraz kendimden bahsediim belki daha iyi yardımcı olabilrsiniz.. bugday tenliyim saçlarım açık kumral gözlerim kahve
evet cnm ya ellerinde rainbowun her rengi yokmus rainbowdan bi tek acık yesili deneyebildim mavileri denemek istemedim acık yesil biraz gozumde potluk yaptı bi de rengi tam yesil deildi degisik bi rengi vardı anlamadım yuzumede gitmedi zaten...cnm cok merak ettigim bi markayı denedim illisions o kadar berbat durdu kı ustune para verselerde takabilecegim bi lens deil damarlanma oldukca fazla geldi hiç begenmedim yesili bile bariz kendini belli etti ...bi de gorevili bayan satmak için cok yakıstı fln dedi sinir oldum cıktım ...
sende mi solocare mağdurusun yorkshirecim :)
ben biraz kendimden bahsediim belki daha iyi yardımcı olabilrsiniz.. bugday tenliyim saçlarım açık kumral gözlerim kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?