evet cnm yırtılsaydı eger daha cok uzulurdun ......acaba diyorum solusyonunda bi sorun olabilr mı bende solo kullanıyorum ama renginde ufak bir degisme oldu yani biraz matlastı aldıgın yere geri gotursen sorunlarını anlatsan fisi duruyorsa belki degistirebilrler
canım çok teşekkür ederim foto için...bu tongeçekten çok beğendiğim bir göz rengi benim ya..ama gnz nin dediği gibi önemli olan yakışması..sana yakışmış canım çok şanslısın...
çok güzel durmuş gerçekten canım...aşık olduğun kadar varmış :asigim:
iyi günlerde kullan canım :)
inanmıyorum!!! flaş flaş flaş!! güneş melleri beğendiiii :1shok::1shok:
hayret canikom sen nasıl oldu da mel beğendin Şeniz
canım ya bende hala geçmedi sanıyorum giallonun süresi birde takınca nedek bulanık gösteriyo diyorum..of of iyice lenssiz kaldım artık acilen karar vermem lazım benimm
ggggggg
kızlar birşey danışıcam sizlere.
soruldumu bilmiyorum 412 sayfanın hepsini okuyamadım.
geçen ay elegance dan yıllık koyu mavi renkte lens aldım.(100 ytl'ye büyük boy solisyonu hediyeli olarak)
1 haftada sadece 3 kez taktım ve en fazla lensler gözümde 3 saat falan durmuştur.
1 hafta dolduğunda ise lensler gözüme acayip acı vermeye başladı.
çıkarttığımda ise teki gözümde yırtılmıştı.
yarın optikçiye gidicem ve lensleri iade edicem.
göz sağlığımla oynanıyor falan diye acaba lensleri değiştirirler mi?
sanırsam bende daha sarı ve oldukca acık durmasının nedeni kahverengi gozumde sarı yansımaların fazla olması eger turuncu yansımalar olsaydı belki kahverengi_turuncu ustune sarı gorunumundekı lens konulunca yesil sarı gibi olurdu bende ise yesilligi yok denecek kadar az sarı bir renk olmustu
evet canım bende aynısını düşünüyorum :)
mellerde durum gözün açıklığıyla lensin duruşunun açıklığı doğru orantılı
fakat rainbowda lensler daha koyu gözlerde tersine daha açık durabiliyor :) rainbowlar biraz ters orantılı..
cnm bugun soleko satısının yapıldıgı bi yere telefon actım testeri istettim adamlar ilk once gondeririz fln dediler sonra yok olmaz yapamayız ama soyle birsey yapabilrlermıs gaillo satın almak sartıyla bana gondereceklermıs eger begenmeme durumum olursa geri iade kabul edebilme sansları varmıs ...sence napsam cnm istesem mı ?
yrnada konaga gidip rainbow hazel ve fıstık yesilini denecegim ...en azından diger 2 sinide izmirde denemıs olurum ....soleko da cok kararsız kaldım adamlar bi de iade kabul etmezlerse napsam kı tamam mı desem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?