Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bombeli durmasını ıstemıyorsan gozunun dogal rengine yakın bir tercih yapman ve bunun yanısıra dia capına ve base capınıda dikkate alıp lens secimini ona göre yapman daha dogru olur
kızlar nedense bu bombe ve patlaklık genelde bütün lenslerde var ve gözümüze lens takmış olmamızın anlaşılmasını sağlayan bu. Bombe freshlook bal rengi, baush lom green ocean, sophistck lens denedim hepsinde var bombe acua2 colors green aldım sadece onda bu bombe ve patlaklık yok fakat ela göz hastası olduğumdan bu yeşilide kendime yakıştıramadım acua2 colorsun hazel rengini almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa resimlerini gönderirlerse çok sevinirim çok doğal bir lens ve göz ile kaynaşııyor patlaklık hiç yok gözde tam oturuyo rçok doğal
canım o lenslerin markası solotıca mel rengi gitti gidiyordan vetman isimli bir satıcıda aldım çok güzel aynısı bende var .kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1no2:
aa banada çok doğal gelmişti tam oturmuş göze...benide soğuttun şimdi:)ama yinede bi denicem...