Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım görelim :)
bence bu renkten hiç vazgeçme derim :)
ha eğer sıkılırsan violet var bi de :)
boşuna hiç diğer renklerle vakit kaybetme..benim gibi hüsrana uğramanı istemem :)
evet canım bi tane lens aldım ama sanki her renkten birer tane almış gibi oldum :roflol::roflol:
açıkkahve de oluyorlar, açık yeşil de oluyorlar...bal rengi de oluyorlar...koyu gri füme de oluyorlar...bazen de bal ve gri karışımı oluyorlar :asigim:
ve böyle bir lens benim gibi siyah saçı siyah kaşı olan birisine bile yakıştıysa bence herkese yakışır...çünkü insan tipleri arasında saçı kaşı siyah olan kişilerin kendilerine en zor renk yakıştıran kişiler olduğunu ve seçeneklerinin çok sınırlı olduğunu düşünüyorum :)
bebegim bencede sadece ten rengini ya da sac rengi gibi faktorlerde bazı zaman dogru renk seciminde belirleyici olmuyor ......kısının yuz hatları kullandıgı makyaj renkleri onemli rol oynuyor ....dogru lens secimi oldukca zor cnm sen buldun seker darısı basımıza =)
anlaşılan sen de benim gibi renkleri ince ince araştırma meraklısısın...birbirimize çok benziyoruz tatlım :) dudak makyajı resimlerinde bi rujunu gördüm bayıldım...tam benlik şeyler seçmişsin :asigim:
canımlar rainbow hazel de pure hazel gibi duruyor ama ben foto çekerken makine hiç bu tonu göremedi
oda içinde aynı çiçekbahçesinin resmi gibi duruyor :)
yorkshire cnm sen hazelleri deneyecek mısn ?
evet cnm denicem bende...hatta bikaç renk daha denicem hastalık oldu:)
tatlım rainbow elite line mı acık yesil deneyeceksin yoksa fantasy mı ?
fantasy denicem cnm...çok merak ediyorum nasıl durduğunu...
canım harika duruyor..çok ama çok yakışmış :1shok:...güneş diyordu freshlook pure hazal doğal diye ama bukadarını beklemiyordum...bombeli durmuyor demişsin ki normalde freshlook lensleri bombeli durur bu harika birşey..ben gry sini kullanıyorum ve herkes lesn olduğunu her takışımda anlıyor..bu anlaşılmıyor mu acaba gry si kadar nekadar meseafeden anlaşılır mesefa canım..
ooooooooo tatlısım yeni lenslerin hayırlı olsun cccccok guzel durmus bende bihterin gozlerinin rengine benzettim gule gule kullan sekerim =)