Güneş, tatlısım banada yollarmısın yeni resimlerini :1hug:
canım eğer zararı olsaydı inan bana şimdiye kadar kör olmuştum =))
gözümde lens varken bir çok kez ağladığım olmuştur ama hiç bir zararı olmadı..ama lensin rengi okadar güzel oluyor ki (kullandıklarımın hepsi için geçerli) sanki daha doğal bir hal alıyorlar bayılıyorum o hallerine =) ama bir zararı olmadı ...
canım renkli lensleri 8 saatten uzun takmamak gerektiği söyleniyor...gezi ne kadar sürecek bilmiyoruz
Evet cnm haklısın bencede öyle yapayım..sonuçta herşeyden önce sağlık gelirr :1hug:süre baya uzunmuş canımcımbence lens kullanmasan daha iyi olur o gün...
yoksa yanında solusyon ve kap da taşımak zorunda kalırsın...
Güneşcim warya bu hazeli alana yanında gri,yeşil,bal tonu eşantiyondan geliyo galiba=) çok değişken bi renk ama hepsi birbirini tamamlıyan renkler sıcaklıkları aynı hepsinin.Açıkcası ela zaten yeşil gibi renklere çalan açık kahve gözlere denir diğer markalarda ela lensler ya turuncu ya koyu yeşil duruyodu ve değişmiyodu ilk kezde bu değişkenliği doğal bi şekilde sağlamış bi ela lens görüyorum.Çoook beğendimmm!
kızlarr hazellerimii aldımm =)=)
teşkkür ederim canım seniin sayende valla çok doğal durdu gözmde :icecream:
bombeli durmuo yada bana öyle geliyo canım bilmiyorum ama grilerden bi kat güzel :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?