kızlar mellerim ıstanbuldaymıs =) sanırım bi kac gun içinde elimde olucak =) cok heyecanlıyım ins bekledigime deger :Saruboceq:
canımcım milletin ağzı torba değilki büzesin....ona bakarsan ben giallo kullandığımda da bana soran olmuştu...üstelik soran da gittiğim hastanedeki görevlilerden biriydi..o da aynen gözleriniz lens dimi dedi....düşün yani giallo gibi bir lensi bile anlayıp soran çıkıyor...
aslında bir lens ne kadar doğal olursa olsun mutlaka anlaşılıyor...zaten insanlar şöyle mantık üretiyor....saç rengi koyu olan kişilerin asla renkli gözlü olamayacağını düşünerek, ya saçları boyadır yada gözleri lens diye düşünüyorlar...ülkemizde az kişinin saçlarını kendi isteğiyle koyulttuğunu düşünürsen, doğal olmayan tarafın gözler olduğu ortaya çıkıyor ufak bir mantık hesabıyla...
ben onun için açık renk lens bakmıyorum artık
kızlar mellerim ıstanbuldaymıs =) sanırım bi kac gun içinde elimde olucak =) cok heyecanlıyım ins bekledigime deger :Saruboceq:
o zaman yandık desene canım.....demekki ben ondan dark greenleri koyu buldum galiba :uhm: ama doku olarak önceki geçen sene aldığım lenslerden bi farkını göremedim...
bendekiler yeşil de durmuyor göze takıldıktan 3-5 dakka sonra önce turkuaz gibi sonra lacivert gibi oluyolar...
cnm fatma girik örnegini sadece görüntü olarak verdim saçının gerçek rengi hakkında fikrim yok ama benm ailemdekiler böyleler hatta büyükannemin anneannesi rusmuş tr ye göç edip burda bir Türkle evlenmiş ona çok benzedigini onun mavi-yeşil gözlü ve simsiyah saçlı oldugunu anlatır hep büyükannem . dikkat çektikleri çok dogru ama kuzenim artık gözünün gerçekten mavi oldugunu anlamak için insanların gözlerinin içine girmesinden bıkmış durumda lens degil deyince de inanmıyorlar sırf bu yüzden sanırım yani bence gerçekten gözü renkli olan insanlara bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur esmer ve renkli gözlü insan olabilir bu anormal degildir a.s
evet günes kesinlikle haklısın en büyük hata burada yapılıyor tr tek ırka sahip bir yer değil aslında çok fazla göç alan ve çok fazla kültürün kaynaştıgı bir ülke sırf bu yüzden renkli lensi çıkaranlara agzına geleni sayar kuzenim naniknanik yolda giderken arkasaından gözlerin güzelmiş ama lens diyolar hemde bunu yapanlar kızlar!! düşünün ne kadar moralini bozar insanın yolda yürürken böyle tepkiler almak ama malesef yaşanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?