evet günes kesinlikle haklısın en büyük hata burada yapılıyor tr tek ırka sahip bir yer değil aslında çok fazla göç alan ve çok fazla kültürün kaynaştıgı bir ülke sırf bu yüzden renkli lensi çıkaranlara agzına geleni sayar kuzenim naniknanik yolda giderken arkasaından gözlerin güzelmiş ama lens diyolar hemde bunu yapanlar kızlar!! düşünün ne kadar moralini bozar insanın yolda yürürken böyle tepkiler almak ama malesef yaşanıyor...
cnm bosuna kadınların en buyuk dusmanı yine kadınlardır diye dememısler :roflol:
önemli değil canım aceleyle yazdım özensiz oldu biraz :)
direkt ingilizce olarak da yapıştırırdım ama anlaşılmaz veya okunmaz diye yapmadım :)
canımcım kış tiplerinin doğal saç renkleri kestane ile siyah arası oluyor sen kumralsın..yaz tipi oluyosun tatlışım..ama evet yaz tipleri de soğuk renk kıyafetler giymeyi gerektiriyor..kışla aralarındaki tek fark...kışlar renklerin en koyu tonlarını giymeleri gerekirken yaz tipleri daha orta ve açık renkleri giyebilirler :)
oo cok cazibeli olmuş tatlım ya
Kızlar dark greenlerimden bitanesi bugün kabından çıkarırken yırtıldı ve çok üzüldüm daha 3 gün olmamıştı biliyomusunuz=((
cnmlarım solotica mellerim geldi benim hosuma gitmesine ragmen kımse begenmedi ...gene ilginc yorumlarıyla canımı sıkmayı basardılar =(
canlarım bugun resimleri koyup sizinle paylasırım ......
cnmlarım solotica mellerim geldi benim hosuma gitmesine ragmen kımse begenmedi ...gene ilginc yorumlarıyla canımı sıkmayı basardılar =(
canlarım bugun resimleri koyup sizinle paylasırım ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?