Bu kadar ince ayrıntısına kadar düşünmemiştim gerçekten süpersin:1shok:
Ben beyazım hatta bembeyazım saçlarımda şuna karamel renklerinde,kendi gözlerimde koyu yeşil bana hangi markanın yeşilini önerirsin numaralı buarada
Lens takan arkdaşlar lensi taktığınızda gözünüzde neler hissediyorsunuz?
Yani batma..Bulanıklık yaş vs ....
Güneşcim optima natural look lar hakkında bir bilgin var mı? Yapısı falan nasıl ? B&L bilimyorum da ben benneyaptımki
Hazel bu renjk..Rengi gerçekte de böyle mi acaba ? fisfisfis
Bir de böyle gösteren resim buldum..Ama ben üstte ki gibi istiyorum..Hangisi gerçek ki..Hazel dark hazel var..Kafam karıştı ehehehe
Bir de fiyat nekadar ki bulamadım benneyaptımki
3 aylık 1 yıllık kullanım diyorlar ya lensler için yırtılmadığı sürece o süreyi aştığımızda kullanabilirmiyiz?
Aynen valla öyle bulanık görüyorum sanki gözüme perde inmiş gibi ..
ovuşturuyorum gözümü bi kaç dklığına geçiyor gibi oluyor sonra yine başlıyorr batma ve bulanıklık....
soran bazı arkadaşlarım için sofistic lens resimlerim. gözüm koyu kahve olduğu için sadece sophistic kullanabiliyorum.rainbowun renkleri bazı arkadaşlarda çok hoş durmuş fakat bende belli bile olmadı.:1no2:
[/IMG] aslısan, soldaki sophistike yeşilim, sağdaki, sophistike gri lensim. biraz önce olayı netleştirmek için çektim. baktığınızda yeşilde grilik yok. ama gri de var.ve bir kaç ton var renklerde. içlere gittik çe bal rengi boya var. acaba bende farklı bir marka olabilir mi diye düşündüm. belki de grisini mi kullanıyor. . tabii gözlerdede renk farkediyor.bilemiyorum, lens gözlerde o kadar farklı tonlara bürünüyor ki. bende anlayamıyorum. belki de kuzeninde ,böyle bir ton olmuştur. bir de ,şimdi kuzeninin resmine baktığım da, gözleri gölgede kalmış gibi. sanki ışığı arkasına almış o yüzden bu kadar koyu çıkmış sanki.....................
bunlarda benim amazon greenlerim ,arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum şimdiden tşkrlrkaydirigubbakcemile3[/QU
bunlarda suncare hareli yeşiller
canım senin kendi göz rengin ne inanılmaz doğal olmuşş bu tam olarak hangi markanın neysi ?? ve kaçlık falan oluyo bu lensler ben aylık 1 tane alıp denemek istiyorum da yazar mısın fiyatını da canım a.s.
Bunlar VSY Sophistic Maviler. Bunlar yıllık lensler, fiyatları mağazaya göre değişiyor. Aylıkları da mevcut ancak aylıklarının markası Amazon Colors.
bunlarda benim amazon greenlerim ,arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum şimdiden tşkrlrkaydirigubbakcemile3[/QU
bunlarda suncare hareli yeşiller
çok doğal durmuşlar çok beğendim..acaba normaldede böyle doğal duruyormu..canım damarlarlanma varmı peki bu lenste.resimde pek belli olmamışda..birde grysi nasıl durur acaba bu markanın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?