Resmini ekleyen bayanlar sözüm meclisten dışarı :)
Ama lens takınca balık gözü gibi oluyor yani bende öyle duruyordu en azından.Benim gözlerim ela ve yeşil lens kullandım kimse farketmediği gibi ağladın mı sen ,ne oldu gözlerine çok donuk bakıyosun demeye başladı ama ben kendim biliyorum ya takmaya devam ettim :) Gözleri çok hassas olanların özellikle işe giderken kullanılmamasını tavsiye ediyorum.Klimalı ortamlarda kesinlikle göz yaşı damlası yanınızda bulundurmalısınız.
Benn çok kısa süre kullandım .Bankda çalışıyorum klimalı ortamda ve en az 9 saat gözlerimde kalıyordu.
Her iki gözümde de kist oluştu.Mikrop kaptı ki çok temiz kullanıyordum. Ameliyat oldum 2 kez ve her ikisi faciaydı.Türkiyenin en büyük göz hastanesinde oldum ve ilkinde çığlıklarım tüm hastaneyi sardı 2. ameliyatımda kalbim durdu ( tabi bunlar ayrı hastane önerilerinde paylaşabileceğim şeyler) Ameliyat sonrası lenslerin korneamı zayıflatmasından ve inceltmesinden dolayı zaten hassaslaştığı için korneam yırtıldı günlerce sargılı gezdim.Şuan kullanmıyorum .Ve eczaneden aldığım özel göz temizleme jelleriyle gözlerimi temizlemek zorundayım.Çünkü çok hassaslaştılar.Aldığım burada bahsettiğiniz duyulan markalardan biriydi.Ama göz bu sonuçta çok hassas ve herkesin lens kullanmamasını tavsiye ediyorum
klimalı ortamda kullanmamanızı ,en fazla 2 saat gözlerinizde kalmasını,hergün ard arda takmamanızı, lensleri taktıktan sonra çok titizce makyaj yapmanızı tavsiye ediyorum.