Bu kadar ince ayrıntısına kadar düşünmemiştim gerçekten süpersin:1shok:
Ben beyazım hatta bembeyazım saçlarımda şuna karamel renklerinde,kendi gözlerimde koyu yeşil bana hangi markanın yeşilini önerirsin numaralı buarada
canımcım sana bugüne kadar yaptığım deneme yanılmalardan yola çıkarak şunu diyebilirim..aslında teni beyaz olanlara gri ve menekşe rengi daha çok gidiyor..
çünkü onlar mavilere ve yeşillere göre daha soluk demiyim ama daha pastel tonlar..yani cart durma riskleri yok denecek kadar düşük
o yüzden çok açık tenlerde mavi ve yeşil lenslerin riskli olduğunu düşünüyorum..
yeşil lensler ve mavi lensler açık tenler için riskli aslında...çünkü yeşilin çok açık olanı yılan gibi gözükebiliyor yada daha koyu olanı bazı farklı ışıklarda cart durabiliyor..
ama gözde yeşil sonuç veren en doğal lens bence rainbow un giallo rengi canım ona bakabilirsin..lensin kendisi sarı ve göze takınca kendi gözünün tonuna göre fıstık yeşili veya haki yeşil oluyor..normal yeşil lenslere oranla göz rengini daha çok açıyor ve daha doğal görünüm oluyor..yani cart yeşil olmuyor tavsiye ederim.. bir de b& l nin green ocean rengi de canlı bir açık yeşildir güzeldir benim yeşil lens olarak en beğendiğim 2 lens bunlar.....ama yine de denemeden alma lütfen...
Son düzenleme: