Eğer bu renk freshlook un yeşili ise çok doğal duruyor..göz rengini bilmiyorum ama ben de tek bir kişi bile sormamıştı yeşili kullandığımda...
Önemli değil tatlım teşekkür ederim.a.s.
Ben ilk defa lens kullanıyorum hangisi gözümün rengini açar dedim turkuaz çok daha güzel durur dedilr bende onu denedim ve aldım:)
Başka dene deselerdi deneyemezdim çünkü çook zor takmıştım:)
Merak ettiğim birşey var lensleri solusyonun içine koyuyoruz ya sonra takmadan yine o solusyonla yıkıyoruz...
Ben kabından çıkardktan sonra suyla yıkayıp ovalıyorum sonra solusyonla yıkıyorum yine ve gözüme takıyorum acaba yanlışmı yapıyorum bu şekilde?
kızlar ben fiyatta takıldım yardımlarınzı bekliyorum karlımıyım yoksa kazıklanacakmıyım yıllık freslook yanında solü. 50 ytl sizce nasıll
ben geçen sene almıştım freshlook ilk olarak haresiz yşilini..yıllık demişti aldığım yerdeki satıcı..50 ytl ye almıştım ve toplasan 5 defa takmışımdır..süresi bitmek üzere ve kenarda öylece duruyor..bend eyok diye biliyordum yıllık olanı ama sanırım haresizlere var..geçenlerde de freshlook hareli gry aldım..aylık maalesef..ama ben 3-4 ay kullanmayı düşünüyorum :)) zaten çok sık takmıyorum onu..çok da memnunum..şimdide pure hazalını denemeyi düşünüyorum.....
şekerim merhaba,nasılsın? haresiz yeşili neden beğenmedin. Açmadı mı göz rengini? bende hareli yeşil yada pure hazel düşünüyorum, kararsız kaldım
Kızlar aranız da Biomedics Colors lens deneyen var mı ? 4 Renk seçeneği var ...
YEŞİL
HAZEL (Gerçekten böyle mi duruyor acaba ) fisfisfis benneyaptımki
GRİ
MAVİ
Sagol Galpal a.s. Peki şu hani gözleri büyük gösteren lensleri sen mi kullanıyordun kafam karıştı fisfisfis fisfisfis Eğer sensen nerden hangi sitesen sipariş veriyodun bi de hazel in tam ismi nedir acaba ? fisfisfis Kusura bakma yanlış hatırlıyorsam a.s. a.s.
:1shokeme tatlım yaaa ben bi kaç gün öncee lenslerimi sadece suyun içinde bıraktım kafamçokkarıştı
Daha doğrusu çıkardığımda biraz ovaladım suylaa sonrada solüsyonlaaa sonra dedim ki biraz suda bekleteyim sonra solüsyonda bekler dedim vee ben onları unuttum o gece:S
Bişi olurmu :S
Ya birde size bir şey sormak isityorum benim sol gözüme çok batma yapıyorr bazen bulanık görüyorum...:S
Sonra çıakrdığımdada batma devam ediyor neden acaba sizdede böle oluyormu:uhm:
Acaba ben yanlış bişimi yapıyorum takarken ....
Acaba tersmi takıyorum hep o sol gözümü :S
canım hoşgeldin.lenslerini güle güle kullan.mavi değilmi, beğendim... rainbow mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?