Afiyet olsun canim sabah kahvalti aceleden pratik ne varsa onu yedin galiba :)İyi geceler. Ben bugun disardaydim. Anne kartimi kaybetmistim onu cikardim. Sonra da uykusuz oldugumdan biraz uyudum çocuklarla. Simdi hâla ayaktayiz
Bugun ne yedim
Sabah 9.00
1 dlm cikolatali ekmek
Nescafe
12.30
Kucuk bir muz
Turk kahvesi
16.00
3 hurma
3 ceviz
Aksam yemeği
Yarim kase tarhana
Haşlama et
1 dlm ekmek
Salata
20.30
Nescafe
Çok uykusuzdum. Tatli istegi bastirdi. Engel olamadim kendime. Gün içinde de cok kez gelgitler yasadim. Neyseki irademe hakim olup yeşillik alip eve geldimAfiyet olsun canim sabah kahvalti aceleden pratik ne varsa onu yedin galiba :)
Olsun canim en azindan sabah yapmissin kaçamagi aksama kadar eritmissindirÇok uykusuzdum. Tatli istegi bastirdi. Engel olamadim kendime. Gün içinde de cok kez gelgitler yasadim. Neyseki irademe hakim olup yeşillik alip eve geldim
İnşallah. Bu hafta biraz calkantili geçecek okula baslama durumundan cok stresliyinOlsun canim en azindan sabah yapmissin kaçamagi aksama kadar eritmissindir
Stresli olunca insan cok yemek yiyor aman dikkat et canim aklina birsey yemek gelince siteye gir kafani dagitİnşallah. Bu hafta biraz calkantili geçecek okula baslama durumundan cok stresliyin
Gösterin canimStresli olunca insan cok yemek yiyor aman dikkat et canim aklina birsey yemek gelince siteye gir kafani dagit
Hatta sopa gosterelim
Hadi bakalim guzel bir hafta olur insallah kizinda uyum saglar kreseGösterin canimyemek yemek derdime care olmayacak bende biliyorum o yuzden olabildigince kendimi tutucam
İnşallah kolay uyum saglarda bir duzene kavusuruzHadi bakalim guzel bir hafta olur insallah kizinda uyum saglar krese
Anaaaa benim hic aklima gelmedi ya kizbebek arabasiyla ve market arabasiyla saymaz canim yoksa telefonla test ettim birebir bebek arabasiyla cikacagim zaman telefonunkini aciyorum ama mesela bugun markette acmamisim uctu adimlar
Burdayım canım geldim
Dışarda kullandigim internetim bitmiş 19 eylülde yenilenecek çocukları yuzme dersine götürdüm eve geldik banyo yaptırdım yeni gelebildimChiko ve nehir yogunum dediler
Elisa nerde bilmiyorum :)
Uyudun mu geldimAynen son 25 dakikam
Kaçırdım kızları yetişemedimGece kuşlari kendi kenilerine muhabbet etsinler simdi uyuruz biz
Bendede o sorun var unutuyorum bazen bazen de ikiside sayıyor nasıl bir yol bulucam bilmiyorumbebek arabasiyla ve market arabasiyla saymaz canim yoksa telefonla test ettim birebir bebek arabasiyla cikacagim zaman telefonunkini aciyorum ama mesela bugun markette acmamisim uctu adimlar
Hadi ya iyiymis bende kullanayım bari takı ile hiç aram yokpanik atağa aşırı strese iyi geliyor gülüm ben tecrübeyle onayladım bana da annem getirmişti arada hala takarım memlekete giderken kv ye falan hep boynum da olur
Buralarda da öyle canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versinKizlar ortalikta ishal kusma salgini varmis. Kücük oglum dün geceden beri su icse cikariyordu. Gece boyu hic uyumadik. Yatak yorgan ne varsa kustu. Sabah annem hastaneye getirdi. Hastanede 4 saat kadar müsahadede kaldi. Serum taktirdik. Tahlilleri yapildi. Berbat bir gün gecirdim anlayacaginiz
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinGecmis olsun canim evet heryerde salgın var benim kızinda bogazlari agriyor sanirim bizede gelcek
Tesadüfe bak hepside etrafındakılarde var