Dikkatimi çekmedi pazarda ama bı iki haftsys gelirCanim burda 4 mevsim var Turkiyede varmi bilmiyorum
HayıırrrAdim atiyor muyuz
Bende senin arkandan geleyim.Malesef masterchef izlemedigim icin ordaki durumlari bilmiyorum.ben sessizce kg vermeye devam edeyim
Oo maşallah Allah bereket versinBendebugunkunler bal bal
Afiyet olsun canım
Ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor larKızlar ev halkının yoğun isteği üzerine magnolia yaptım ama yemeyecem inşallah bunların karşılığını alırım yoksa böyle işin...... dıyecem sonundaEki Görüntüle 2915783
Zahmet olmasınBen almayım en son yemegi öğlen 2 de yedim diyet moduna girdim
Kız geçmişden çıkamadımkiiyi akşamlar canım aha çiko da burda
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKizlar ortalikta ishal kusma salgini varmis. Kücük oglum dün geceden beri su icse cikariyordu. Gece boyu hic uyumadik. Yatak yorgan ne varsa kustu. Sabah annem hastaneye getirdi. Hastanede 4 saat kadar müsahadede kaldi. Serum taktirdik. Tahlilleri yapildi. Berbat bir gün gecirdim anlayacaginiz
Görmedim tabelayı.Dikkat yerler ıslak kaygandır dikkat edinizzzz !!!
Ellerine saglik cok guzellerKızlar ev halkının yoğun isteği üzerine magnolia yaptım ama yemeyecem inşallah bunların karşılığını alırım yoksa böyle işin...... dıyecem sonundaEki Görüntüle 2915783
Hahah bu ayni benEline saglik canim.
Yiyenlere (yiyebilenlere) afiyet olsun. Ben resti çektim ev halkına. Ben diyetteysem herkes diyette . İşte okadar dedim. yiyip yiyip kilo almıyorlar.
Au Ben bunu görmemişim miram ❤tutaste teşekkür edince fark ettim. Ellerine sağlık canım benim harika
Bazen fark edebiliyor eşimin de kolunda ve cebinde duruyor telefon az sayıyor kolundaki fazla sayıyor .ortası yokNebilim ya 30 euroya aldim
Yanlismi takiyorum acaba
Surekli kolumda olsada az sayiyo telefonu surekli uzerime almasamda fazla sayiyo saate bakarak
BenAy aşkolsun kim sevmiyomuş göster
Yani mira yada çikolata olur fazla kasmasınlar kendilerini gerçi çikolata bu hafta yok herkes miraya karşı yarışsın . Mirayı geçen eline bayrağı alır zor ama deneyin kızlarBir hafta en cok spor puanı yapan mavi takım kaptani olabilir
Spor için ne yapabiliriz ki spora katilim az oluyor genelde
Bugün yine bana bana spor yapmak düşerBe insafsizlar
Be vicdansizlar
Nasil gecmistir bu uuuu
Sevmek dedik sevmedik mi
Diyet dedik yapmadikkk mi
Butun karbonhidratlari
Kahve yani cikolatalarii
Sizin icin terk etmedik miiii
Evet salgın var. Kardeşimde acile kaldırılmış önce akşam sulardanmısKizlar ortalikta ishal kusma salgini varmis. Kücük oglum dün geceden beri su icse cikariyordu. Gece boyu hic uyumadik. Yatak yorgan ne varsa kustu. Sabah annem hastaneye getirdi. Hastanede 4 saat kadar müsahadede kaldi. Serum taktirdik. Tahlilleri yapildi. Berbat bir gün gecirdim anlayacaginiz
Burdayım canım ❤geldim de geçmişten zor çıktım , yoğunum kaptanım o yüzden erken gelemedim.
Süpersin tatlım
Arkadaş cevabını yazmış ama ben de söyleyeyim buralarda 4 mevsim yaşıyoruz. Herşey var hemen hemen .Afiyet olsun arkadaşımkarnabahar ciktimi canım çekti menunde görünce