- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merve'ye kaldım diyorsun yani iyi geçti sayılır canim yarın 4 günlük listeye baslicam umarım güzel gider kilo kendimi tartıda ki rakamdan daha aşağıda hissediyorum senin nasıl gidiyor canım
İyi akşamlar canımİyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım aha çiko da burdaİyi akşamlar kızlar
Yok kız ole demek istemedimMerve'ye kaldım diyorsun yani iyi geçti sayılır canim yarın 4 günlük listeye baslicam umarım güzel gider kilo kendimi tartıda ki rakamdan daha aşağıda hissediyorum senin nasıl gidiyor canım
Bağırsaklarım çok fena benimde gürül gürül
Maşallah eksin çok güzelGünaydın kızlar mutlu sağlıklı huzurlu sabahlar.
İlk tarti bildirimi benden olsun. İlk haftalar cabuk gidiyor @Zipzip-
Eki Görüntüle 2915197
Sabitde iyidir canım. Cumaya güzel eksi gelecek inşallahBen ne yapayım nerelere gideyim yaa nasıl sabit olabilirim sinirlerim bozuldu
Panik atak krizi daha geçirdim canım iki gün önce arttı bu aralar randevu aldım yine kalp doktoru na gdcm yine psikiyatri
Çok geçmiş olsun . Allah şifa versin canımçok geçmiş olsun
Tebrikler canımGunaydin kizlar
Cuma 67,1kg
Pzrtesi 66,7
-400gr
Spordan ödem olmuş baya olmuş amaYürüyüşten geldim tartıldım yaziyimmi ki bilemedim
Cuma 71.6
Bugün 74
Maşallah .
Ohh ne güzel artı böyle dikkat edersen cumaya eksi olursunBugun foto cekecekmiydik ben sabah curcunasinda cekmedim 70.9 um +1.25
Artın çok az dikkat edince cumaya güzel eksi gelecek inşallahHafta sonu benim de bol yemeli geçti 2 gün üst üste misafirlikteydm ama sonuç şaşırtıcı oldu
Cuma günü 87.4
Bugün:87.5
Yarışmada herkese başarılar. Ben bu hafta müsait değilim canım .katılamiyacağım.Günlüğe gecmis olabiliriz ama yarislara ara vermeden devam ediyoruz
Bu hafta adım yarisi yapiyoruz kizlar
Kurallar:
-En az 6 ,en fazla 15 bin adim
-fotografli bildirim
- Cordelia etiketlenecek
E Elif_Eylul
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
Fitt_anne
@Poni Bon
C Chikolata_gozlum
@nehir6161
@Tutku44
F Frozen01
@bluegreeneyes
@MaviBirLiman
@Brzhuzur
@Ytmz
sandriyon
@SaskinAnne
@Tesnim1989
@I-cell_84
@KumsalveDeniz
@Frytiop
@Umutumut82
@fantastikaaa
@Elhan
askrhpozitif
@ekim2009
@zeyneppk
Nerde yaptınız neden benim haberim yokSelam kızlar
Takımın kapanma şerefine cuma cumartesi parti vardı sonuç
67.1
Panik yapmayın cumaya kadar tekrar eksiye geçecem
Afiyet olsun arkadaşım karnabahar ciktimi canım çekti menunde görünceBugunki menum
Sabah
3 k yogurt
Tarcin
2 yk yulaf
1 elma
2 h yumurta
Ara
Yarim cay bardagi leblebi
1 hurma
Ara
1 mandalina
8 badem
Aksam
200 gr firinda kanat
2 kepce karnabahar corbasi
Salata
Ara
Hurma
@Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun canımBende mezunum artık
Bol eksiler getirsin inşallah cnm@Tutaste53 bahar dardanelimi aldım geldim yarın başlarım listeye sen naptın aldın mi
Bi değişiklik varmı tedaviden sonra canım?Nefes alamiyodum ben, mesela namaz kilarken icime bisey geliyordu kalkıyorum selam vermeden,yada banyoda nefes alamayip sabunlu sabunlu çıkmak gibi üzüntü den kaynakli dedi doktor
Canim burda 4 mevsim var Turkiyede varmi bilmiyorumAfiyet olsun arkadaşım karnabahar ciktimi canım çekti menunde görünce