- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gecmis olsun canim evet heryerde salgın var benim kızinda bogazlari agriyor sanirim bizede gelcekKizlar ortalikta ishal kusma salgini varmis. Kücük oglum dün geceden beri su icse cikariyordu. Gece boyu hic uyumadik. Yatak yorgan ne varsa kustu. Sabah annem hastaneye getirdi. Hastanede 4 saat kadar müsahadede kaldi. Serum taktirdik. Tahlilleri yapildi. Berbat bir gün gecirdim anlayacaginiz
Afiyet olsun canımMenü
Sabah
Kahve
Ögle(12.00)
Tavuk döner ekmeksiz pilavsiz
Ayran
1 kepce ezogelin corbasi
Ara(15.30)
Yarim muz
Aksam(18.00)
1 kepce tavuk corbasi
2 tane karniyarik
2 dilim tb ekmegi
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Gecmis olsun canim Allah sifa versinKizlar ortalikta ishal kusma salgini varmis. Kücük oglum dün geceden beri su icse cikariyordu. Gece boyu hic uyumadik. Yatak yorgan ne varsa kustu. Sabah annem hastaneye getirdi. Hastanede 4 saat kadar müsahadede kaldi. Serum taktirdik. Tahlilleri yapildi. Berbat bir gün gecirdim anlayacaginiz
Gecmis olsun canim sizede allah sifa versinGecmis olsun canim evet heryerde salgın var benim kızinda bogazlari agriyor sanirim bizede gelcek
Acile her basvuran cocuk bu sikayetlerle basvuruyor cnmya. Benimkininde kusmaktan bogazlari tahris olmustu. 15-20dk soguk buhar verildi. Serum giderken de uyudu. Uyandiginda hersey bitmisti cocukta rahatlamisti. Cok sükürGecmis olsun canim evet heryerde salgın var benim kızinda bogazlari agriyor sanirim bizede gelcek
Aynen canim bende öyle tahmin ediyorum yaaGecmis olsun canim Allah sifa versin
Gecmis olsun canim sizede allah sifa versin
Sabahları seninle geliyor gecen yağmurda usutmus olabilir
Afiyet olsun canimMenü
Sabah
Kahve
Ögle(12.00)
Tavuk döner ekmeksiz pilavsiz
Ayran
1 kepce ezogelin corbasi
Ara(15.30)
Yarim muz
Aksam(18.00)
1 kepce tavuk corbasi
2 tane karniyarik
2 dilim tb ekmegi
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Amin insGecmis olsun canim Allah sifa versin
Gecmis olsun canim sizede allah sifa versin
Sabahları seninle geliyor gecen yağmurda usutmus olabilir
Chiko ve nehir yogunum dediler
Herhangi bir delige girmis olabilirChiko ve nehir yogunum dediler
Elisa nerde bilmiyorum :)
En son 3 de girmis siteye gece gelir belkiHerhangi bir delige girmis olabilir
Gece kuşlari kendi kenilerine muhabbet etsinler simdi uyuruz bizEn son 3 de girmis siteye gece gelir belki
Aynen son 25 dakikamGece kuşlari kendi kenilerine muhabbet etsinler simdi uyuruz biz
bebek arabasiyla ve market arabasiyla saymaz canim yoksa telefonla test ettim birebir bebek arabasiyla cikacagim zaman telefonunkini aciyorum ama mesela bugun markette acmamisim uctu adimlar
Oo sen bugun baslamissin super
afiyet olsun canim guzel
9500 :)
Corbayla ekmek yerine corbanin yanina baska birsey olabilirmis canim incirleri kurut bence
kiz o sayilsa hepimiz ayniyiz
Gecen hafta bugun biz acildeydik. Cok gecmis olsunKizlar ortalikta ishal kusma salgini varmis. Kücük oglum dün geceden beri su icse cikariyordu. Gece boyu hic uyumadik. Yatak yorgan ne varsa kustu. Sabah annem hastaneye getirdi. Hastanede 4 saat kadar müsahadede kaldi. Serum taktirdik. Tahlilleri yapildi. Berbat bir gün gecirdim anlayacaginiz
çok da değil artık baya hasta acile hastaneye götür getir yapıldı yaz boyu dermanı yok arada dermanı geldi mi son sürat beddua v.s. herkese sayıyor , çeyrek asır önce ölmüş göçmüşlerden yaşayanlara kadar nefreti dinmiyiiiiKv = stres diyorsun
vahh yavrum permeperişan olmuş çok geçmiş olsun , şimdi nasıl kusması durdu değil mi gülümKizlar ortalikta ishal kusma salgini varmis. Kücük oglum dün geceden beri su icse cikariyordu. Gece boyu hic uyumadik. Yatak yorgan ne varsa kustu. Sabah annem hastaneye getirdi. Hastanede 4 saat kadar müsahadede kaldi. Serum taktirdik. Tahlilleri yapildi. Berbat bir gün gecirdim anlayacaginiz