- 18 Mart 2018
- 30.538
- 121.382
- 598
- 35
Senin için hakkında hayırlısı neyse o olsunArkadaşlar selam
Biliyorsunuz ben Masterfit i @Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
İçinizden biri gönüllü olup devralabilirse çok mutlu olurum.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.
Uzun açlıklarda her 4. Gün bağırsak boşaltımı yapılması gerekiyorAllah daha iyi etsin aşko
Kız burayı takip edemiyorum diye izne ayrıldım
Su orucunda kullanmam lazım, aslında bunu değil lavman yapmam lazım amaanladın sen
İngiliz tuzu veya sinameki 3 günde bir yapılmazsa bagırsakta kalan atıklar zehirleme bile yapabilir öyle işte
Olsun kuzum, aşk olsun, Sevda olsun, sevgi olsun, muhabbet olsunAşk olsun
Süper, tebrik ederimKızlarr bıgün dr’a gittim kastan 200 gr vermişim. Neredeyse hepsi yağdan gitmiş. Yağım 11,3 kg kilodan 9,3’e düşmüş.
İnsülinim de düşmüş şükür. Dr artık kilo alma hep sağlıklı beslen. İlaç kullanmana da gerek yok dedi
Kuzum panik yapma, bebeği atlet üzerinde olacak şekilde soy, ara ara ılık suyla eklem yerlerini serinlet, çok geçmiş olsunKızlar ya bebeğimin ateşi 38.4
Bildiğin gibi, hala cebelleşiyoruzNapiyonuz
Ben hep bildiginiz gibi biliyorsunuz saglikli beslenmek yürüyüş benim icin bir keyif hobi dinleniş
Yuruyusteyim
Eki Görüntüle 3519933
Bizede resim atarsınızİnşallah boncuğum seninle karşılıklı oturup bir keyif kahvesi içmeyi çok isterim
Hoşgeldin canımOlur çok sevinirim güncel kilom 54
Sayfamıza, takımlarımıza hayırlı olsunÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. SağolsunEllssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.
Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun
Öpüyorum siziiii
Hayırlı olsun canım benimElimden geldiğince yapmaya çalışıcam. Tabiki sizlerin yardımı ileve LenaG kaptanımla her şey gönlünce olsun
Maşallah senin bu sporlara ne demeliHayırlı aksamlar arkadaşlar
LenaG Boncuk2307 noram
12 Aralık Çarşamba
İlk öğün
Saat: 13:00
200 gr yoğurt
1/2 elma
30 gr incir
2 ceviz
2. Öğün
Saat00
Et haşlama
Yeşil salata
1 dilim(25 gr) tandır ekmeği
1çk pekmez
2. 4 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz: 1. Ve 2. Video( toplam:31 dk)
Ayrıca:
36 squat
36 sumo squat
72 lunge (36 sağ bacak 36 sol bacak)
36 köprü
3 dk plank
Senin mesajlarına her seferinde tebessüm etmem de sevdaya dahil midurBizede resim atarsınız
Kızlar merhaba, iki gündür fenayım. Bugün bütün yatıp dinlendim şimdi daha iyiyim. Buraya da o yüzden gelemedim. Şimdi geçmiş yapacağım.
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. SağolsunEllssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.
Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun
Öpüyorum siziiii
Gitmiyorum kız buralardayım sadece kaptan değilimCanım resmen sana geç kaldım. Kız bir 79 olaydım motivasyon kaynağım nereye gidiyorsun . Şaka şaka hakkında hayırlısı olsun kuzum. Emeğin için teşekkür ederim Rabbım razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?