• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ahhh bu kocalar, bir daha yapmazsa diye insan geri de çevirmek istemiyor 😂😂 yarın çok dikkatli ol kuşum olur mu.

hahahahah ama midem küçülmüş biliyormusun hic doymazdımmm🥲🥲
Bebeğmm bugün inan dikkat ettim aksamı boyle olduysa bide arkasına soda içtim yatarken bigüzel yakar yagları

ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. Sağolsun Ellssa Ellssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.

Ellssa Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun ♥️

Öpüyorum siziiii :KK36:

İyi akşamlar bugünun menüsü atayım
Bugün borcum için neyetlendim orucluydum
Sahurda yemedim diyebilirim akşamdan baya yoktum su içtim yattım
Akşam menüsü
Bir kase erişte çorbası,bir kase et suyu, 3 etli köfte, bolca turp
Çay yanina küçük kase karışık cerez tadımlık tarhana ,iki kuru incir
LenaG LenaG arke arke

11.12.24
08.30
1 karabuğday patlağı üzerine labne ve bal

11.00 sütlü kahve
12.30
2 yumurta ile yeşillik salata, zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çk tahin pekmez

16.00
Sade kahve, 1 portakal

18.30
1 küçük tabak koftelı bezelye yemeği,yoğurt, 3 YK pilav

Şu:1.5 lt LenaG LenaG noram noram

12.12.
08.30
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek 1 çk kuşburnu

12.30
1 kase çorba,yoğurt, az ekmek

16.00
Sade kahve, 1 portakal
19.00
Kıymalı ıspanak yemeği, 3 YK pilav,yoguirt, az tursu
Çay ile hurma

Şu:1.5 lt. LenaG LenaG noram noram
Güzel menüler canım afiyet olsun.

Boncuk2307 Boncuk2307
IMG_20241212_225235.jpg

Afiyet olsun canım😘

Afiyet olsun canım Menu de adımlar da güzel.

Canım karbonhidrat biraz fazla olmuş görünüyor. Üç öğünde de var, cikolata yerine meyve yersen daha rahat edersin canım.

Tebrik ederim canım benim çok güzel sporun var.

Afiyet olsun canım harika görünüyor.

Yine harikasın kaptanım. Çok şükür iyiyim teşekkür ederim😘💕

Yediğin pek bir şey yok afiyet olsun canım.

Canım hem sabah hem de akşam karbonhidrat olmuş, sabahki azmış ama akşamla birlikte olmasa iyi olurmuş.

Afiyet olsun canım güzel menü ve adımlar.

Afiyet olsun canım, sabahki fıstıklar biraz fazla gibi geldi onun dışında menünü beğendim.
Teşekkür ederim kaptanım 💙

ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. Sağolsun Ellssa Ellssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.

Ellssa Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun ♥️

Elimden geldiğince yapmaya çalışıcam. Tabiki sizlerin yardımı ile♥️♥️ ve LenaG LenaG kaptanımla her şey gönlünce olsun♥️♥️

Sen ip atladıkça içim gidiyor. Yarın daha iyi olurum inşallah ben de başlarım 😍
İnşallah ablam, evin içinde bu kadar oluyor daha çok yapmak istiyorum ama ❤️
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

Sevindim kaptanım 🥰 Ellssa Ellssa hayırlı olsun kaptanım bundan sonra seninle irtibat halinde olacağız inşallah 🌸

Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Afiyet olsun canım sadece suyun az kalmış.

Afiyet olsun canım her şey çok güzel.

Afiyet olsun canım, kahvaltı göremedim bu yüzden akşam bir arada kullanılan karbonhidrat sorun olmaz bence.

Çok geçmiş olsun canım😘

Bu ara benim de çok ilgimi çekiyor ketojenik beslenme ama zorlayıcı gibi duruyor.

Ben utanılacak pek bir şey görmedim canım, sabahki simit gün içinde iştahını tetiklemiş olabilir sadece. Sen zaten hemen yoluna koyarsın.

Ben de instada bir hesap gördüm bu şekilde ciddi bir değişim yaşamış. Ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum.

Sabah bayağı enteresan olmuş afiyet olsun canım. Akşam yemeği biraz ödem tutmaya sebep olabilir, umarım suyu çok icmissindir.

Afiyet olsun canım güzel menü.
Sağol canım. Allah razı olsun ♥️😘

ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

Ya kaptanım hayırlı olsun her ikinize de inşallah. Şimdi gördüm bildirimi hem üzüldüm LenaG LenaG
hem sevindim Ellssa Ellssa

Hayırlı aksamlar arkadaşlar
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram

12 Aralık Çarşamba
İlk öğün
Saat: 13:00

200 gr yoğurt
1/2 elma
30 gr incir
2 ceviz

2. Öğün
Saat:16:00

Et haşlama
Yeşil salata
1 dilim(25 gr) tandır ekmeği
1çk pekmez
2. 4 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz: 1. Ve 2. Video( toplam:31 dk)
Ayrıca:
36 squat
36 sumo squat
72 lunge (36 sağ bacak 36 sol bacak)
36 köprü
3 dk plank

Merhaba kızlar
Kahvaltı 11.00: 1.5 yumurta 2 kaşık tahin + dereotu 1 salata az peynir zeytin 1 dilim tahıl ekmeği 1 bardak çay
Ara: 1 incir bir bardak kefir 1 avuç sarı lebleli
Öğle: sebzeli bulgur pilavı 1 tabak+ 1 soğan +1 bardak ayran
Akşam 20.00 :1 tabak ıspanak yemeği + 1 küçük köfte
Su ne kadar inanın hiç bilmiyorum bugün çok az su içtim bebeğim ateşi olunca aklım hep ordaydı
2000 adım 1 saat ev işi
LenaG LenaG

LenaG LenaG noram noram
12 Aralık menüm

9:00
2 sütlü kahve

11:00/12:00 arası
4/5 çatal peynir
1 çatal sucuk dünden kalan
Salata
1 dilim ekmek

15:50 Akşam yemeği bitti
3/4 yk haşlanmış et
1 yk bulgur pilavı
Salata
1 dilim mandalina
Su 2 litre

Bu gün çocukların okulda aktiviteleri vardı.
Saat 16:30 da evden çıktım 20:00 de anca eve girdim sürekli yürüdük.

IMG_7604.jpeg
Adım sayım daha çoktur eminim ama bir ara telefonu yanıma almadım.

Back
X