- 7 Ağustos 2016
- 4.557
- 17.152
- 208
1. Sayfada kurallar ve tanıtım formu var canımOlur çok sevinirim güncel kilom 54
Ooo günaydın yollarınıza sıcak sular mı dökelim soğuk sular mıGünaydın
Günaydın çiçek arkadaşımGünaydinnnn canımmm
CanımmmmArkadaşlar selam
Biliyorsunuz ben Masterfit i @Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
İçinizden biri gönüllü olup devralabilirse çok mutlu olurum.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.
Çok şükür bitanemm gelmiş geçmiş olsunAhh canım çok teşekkür ederim, çok yorulmuşum canım. Bugün dersim yoktu, tüm gün uyudum çok şükür toparlanmış dinlenmiş hissediyorum kendimi.
Ahhh kıyamam çok geçmiş olsunKızlar ya bebeğimin ateşi 38.4
Haşimato, demir eksikliği d vitamini eksikliği gibi şeyler kilo verimini çok engelliyor canımKızlar ben neyi yanlış yapıyorum menülerim kötü değil sıfır kaçamak ama yine artı cikiyorum.. Önümüzdeki ay tekrar kan tahlilleri yaptıracağım ama aldığım kaloriyi göre kilo vermem lazım. 89.80 kg çıktım cumartesiden beri sıfır kaçamak ve adımda atiyorum
Canım olay D vit. Ve demir eğer eksiklerse kilo vermek aşırı zor oluyor. Bir de şöyle olabilir hurma diyetiyle az kalori aldın metabolizman kendini ona göre yavaşlattı ve şimdi değişiklik yapınca artış oldu. Sen normal rutinden devam edersen düzene girecektir tabi vitamin eksikliği yoksaKızlar ben neyi yanlış yapıyorum menülerim kötü değil sıfır kaçamak ama yine artı cikiyorum.. Önümüzdeki ay tekrar kan tahlilleri yaptıracağım ama aldığım kaloriyi göre kilo vermem lazım. 89.80 kg çıktım cumartesiden beri sıfır kaçamak ve adımda atiyorum
Seni çok iyi anlıyorum ki bizim yolumuz daha uzun insan ister istemez sıkılıyor tartı da eksi görmek istiyor motivasyon bozuluyor göremeyince de . Ama sen çok güzel kilolar verdin yani hafta da 1.5 kilo veriyordun her zaman her hafta eksi olamaz malesef bunu düşün sıkma canını olur muKızlar ben neyi yanlış yapıyorum menülerim kötü değil sıfır kaçamak ama yine artı cikiyorum.. Önümüzdeki ay tekrar kan tahlilleri yaptıracağım ama aldığım kaloriyi göre kilo vermem lazım. 89.80 kg çıktım cumartesiden beri sıfır kaçamak ve adımda atiyorum
Afiyet olsun canım çokomelli bir menü ve sporHayırlı aksamlar arkadaşlar
LenaG Boncuk2307 noram
12 Aralık Çarşamba
İlk öğün
Saat: 13:00
200 gr yoğurt
1/2 elma
30 gr incir
2 ceviz
2. Öğün
Saat00
Et haşlama
Yeşil salata
1 dilim(25 gr) tandır ekmeği
1çk pekmez
2. 4 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz: 1. Ve 2. Video( toplam:31 dk)
Ayrıca:
36 squat
36 sumo squat
72 lunge (36 sağ bacak 36 sol bacak)
36 köprü
3 dk plank
Güzel menü ve adım tebrik ederimLenaG noram
12 Aralık menüm
9:00
2 sütlü kahve
11:00/12:00 arası
4/5 çatal peynir
1 çatal sucuk dünden kalan
Salata
1 dilim ekmek
15:50 Akşam yemeği bitti
3/4 yk haşlanmış et
1 yk bulgur pilavı
Salata
1 dilim mandalina
Su 2 litre
Bu gün çocukların okulda aktiviteleri vardı.
Saat 16:30 da evden çıktım 20:00 de anca eve girdim sürekli yürüdük.
Eki Görüntüle 3520041
Adım sayım daha çoktur eminim ama bir ara telefonu yanıma almadım.
Tansiyonun oynamıyor mı, sinirlerin zıplamıyor mu? Valla tebrik ederim hiç aç kalabilen biri değilim ben12 Aralık
Menü
Yok
1 Lt civarı su
2 kupa kahve
1 kupa sulandırılmış karadut özü ( mg sülfat koydum)
Eki Görüntüle 3520069
2.856 adım
Saatin şarjı bitmiş, az sayı vardı, bu daha fazla diye bunu yolladım
LenaG noram Boncuk2307
Canım olay D vit. Ve demir eğer eksiklerse kilo vermek aşırı zor oluyor. Bir de şöyle olabilir hurma diyetiyle az kalori aldın metabolizman kendini ona göre yavaşlattı ve şimdi değişiklik yapınca artış oldu. Sen normal rutinden devam edersen düzene girecektir tabi vitamin eksikliği yoksa
Haşimato, demir eksikliği d vitamini eksikliği gibi şeyler kilo verimini çok engelliyor canım
Tahlillerini yaptırırken bu durumunu anlat ona göre değerlerini kontrol etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?