• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşlar selam 🥰
Biliyorsunuz ben Masterfit i @Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
İçinizden biri gönüllü olup devralabilirse çok mutlu olurum.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.
Senin için hakkında hayırlısı neyse o olsun 🤲🏼

Allah daha iyi etsin aşko
Kız burayı takip edemiyorum diye izne ayrıldım 🥰

Su orucunda kullanmam lazım, aslında bunu değil lavman yapmam lazım ama 😕😕😕😕😕 anladın sen
İngiliz tuzu veya sinameki 3 günde bir yapılmazsa bagırsakta kalan atıklar zehirleme bile yapabilir öyle işte ☺️
Uzun açlıklarda her 4. Gün bağırsak boşaltımı yapılması gerekiyor 👍🏼

Kızlarr bıgün dr’a gittim kastan 200 gr vermişim. Neredeyse hepsi yağdan gitmiş. Yağım 11,3 kg kilodan 9,3’e düşmüş.
İnsülinim de düşmüş şükür. Dr artık kilo alma hep sağlıklı beslen. İlaç kullanmana da gerek yok dedi
Süper, tebrik ederim 🥰🥰

ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. Sağolsun Ellssa Ellssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.

Ellssa Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun ♥️

Öpüyorum siziiii :KK36:

Sayfamıza, takımlarımıza hayırlı olsun 🤲🏼🤲🏼

12 Aralık

Menü
Yok

1 Lt civarı su
2 kupa kahve
1 kupa sulandırılmış karadut özü ( mg sülfat koydum)

IMG_7976.png
2.856 adım
Saatin şarjı bitmiş, az sayı vardı, bu daha fazla diye bunu yolladım 😚

LenaG LenaG noram noram Boncuk2307 Boncuk2307

Hayırlı aksamlar arkadaşlar
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram

12 Aralık Çarşamba
İlk öğün
Saat: 13:00

200 gr yoğurt
1/2 elma
30 gr incir
2 ceviz

2. Öğün
Saat:KK16:00

Et haşlama
Yeşil salata
1 dilim(25 gr) tandır ekmeği
1çk pekmez
2. 4 lt su, 2 fincan bitki çayı
Egzersiz: 1. Ve 2. Video( toplam:31 dk)
Ayrıca:
36 squat
36 sumo squat
72 lunge (36 sağ bacak 36 sol bacak)
36 köprü
3 dk plank
Maşallah senin bu sporlara ne demeli 🥰
Bizede resim atarsınız 🥰
Senin mesajlarına her seferinde tebessüm etmem de sevdaya dahil midur 🌸🥰😘

ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. Sağolsun Ellssa Ellssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.

Ellssa Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun ♥️

Öpüyorum siziiii :KK36:

Canım resmen sana geç kaldım 😔. Kız bir 79 olaydım motivasyon kaynağım nereye gidiyorsun 😅. Şaka şaka hakkında hayırlısı olsun kuzum. Emeğin için teşekkür ederim Rabbım razı olsun 💞

Canım resmen sana geç kaldım 😔. Kız bir 79 olaydım motivasyon kaynağım nereye gidiyorsun 😅. Şaka şaka hakkında hayırlısı olsun kuzum. Emeğin için teşekkür ederim Rabbım razı olsun 💞
Gitmiyorum kız buralardayım sadece kaptan değilim ♥️ Senden de razı olsun hepinizden 🙏🏻

Back
X