• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Selam kızlar menümü paylaşayım.
Saat 11 de kahvaltı yaptım.
Lorlu yumurta yedim 1 tane yumurta ile.(ekmeğin yarısını yedim.)
İki tane köz biber
Arada bişey yemedim.
Akşam 4 buçukta;
1 tane fındık lahmacun
2 tane ızgara köfte
2 dilim kaşarlı pide
1-2 kaşıkta bulgur pilavı yedim.
3 litre su içtim. İçmeye devam ederim yatana kadar. Günü kapadım ben başka bişey yemem.

Eklentiler

• IMG_3709.jpeg
    IMG_3709.jpeg
    406 KB · Görüntüleme: 10
Sismaniye Sismaniye ohbb ohbb 4 ocak cumartesi menüsü kızlar
4 Ocak menü bildirimi
Sabah su, filtre kahve
Saat 12.00
Ispanaklı gözleme, 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, çay
Saat 18.00
Lahana sarması ( biraz abartmış olabilirim çok canım istiyordu bunun için cumartesiyi bekledim😊), salata
Akşam çay yanında az çekirdek, 3 lokma çikolata
2lt su
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Sismaniye Sismaniye ohbb ohbb 4 ocak cumartesi menüsü kızlar
4 ocak
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dlm ekmek uzeri kasar

Ogle
3 4 kasik makarna(sukur bitti)
Salata

Aksam ne yedigimi bi turlu hatirlayamadim belki meyve falan gecistirmisimdir.

Bugun
Sabah
Patatesli yumurta
1 dlm tb ekmek

1 mandalina

Ogle
Ispanak yemegi
2 kasik bulgur

1 elma

Aksam
Humus ve kereviz sapi

Tartı da +/sabit gelme cezamız var 3 gün 20 dk youtube görüntülü egzersiz veya 6.000 adım görüntüsü beklerim ✨️ halledelim şu tartıları
Bierfi Bierfi
Sismaniye Sismaniye
@sweetgirlcandy
Ahu060812 Ahu060812
Cezamin 1 gununu yaptim leslie walk off fast 20 dakika

Eklentiler

• IMG_8636.jpeg
    IMG_8636.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 4
Günaydın ☀️
Sağlıklı, mutlu bir hafta olsun.

5 Ocak Menü ve Spor Bildirimi
11.00 1 elma
11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 10 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, çeyrek simit
17.30 1 portakal
18.00 1 kase tarhana çorbası, balık, salata, 1 gün kurusu kayısı
2,5 litre su
7879 adım 🏃🏼‍♀️. Chocolita Chocolita 💕 Bonus Bonus

Selam kızlar menümü paylaşayım.
Sabah kahvaltı etmedim.
Saat 2 gibi 1 mandalina,yarım elma,yarım havuç yedim.
Saat 5te tavuklu mantarlı küçük güveç yemeği. Üstünde kaşar vardı.
3 tane de fırında sigara böreği.
2 litre su içtim. Yatana kadar 3 olur inşallah.

İyi akşamlar kızlar bugün çok kötüyüm ya. Tansiyonum falan çok düşük çok az uyudum hiç güzel bir gün değildi benim için.
Sabah kayınvalidemi hastaneye götürdüm 6:30 gibi kalktım ölü gibiyim şu anda.
Sabah aç karnına bir americano içtim
Kahvaltı için kayınvalideme gittim sadece sıcak ekmek vardı dört parmağım kadar ekmeğin içine bir tane üçgen peynir koyup onu yedim sadece.
Sonra Türk kahvesi içtim
Birkaç saat sonra bir tane de flat White içtim
Akşam yemeğini tansiyonum çok kötüydü kalbim çok hızlı çarpıyordu kahve çok içtim bugün herhalde açken
Yayla çorbası vardı içemedim 2-3 kaşık aldım
2-3 kaşık bulgur pilavı yedim
Biraz da salata
Su da az içtim bugün

Günde iki kere yada üç kere 1 subardagi sütle karıştırılıp içiliyor.
Sabah aç karnına uyanır uyanmaz bir bardak ilik su içiliyor . Yarım saat sonra bir bardak yeşil çay bir saat sonra dipomix içiliyor aynı bu şekil devam ediliyor en geç 7 de dipomix içiliyor ondan sonra birşey tuketilmiyor ertesi güne kadar böyle.
Üç gün böyle devam ediliyor.
Üç günün sonun da ekmek makarna pilav tuketilmiyor sebze ağırlıklı besleniyorsunuz.

Günde iki kere yada üç kere 1 subardagi sütle karıştırılıp içiliyor.
Sabah aç karnına uyanır uyanmaz bir bardak ilik su içiliyor . Yarım saat sonra bir bardak yeşil çay bir saat sonra dipomix içiliyor aynı bu şekil devam ediliyor en geç 7 de dipomix içiliyor ondan sonra birşey tuketilmiyor ertesi güne kadar böyle.
Üç gün böyle devam ediliyor.
Üç günün sonun da ekmek makarna pilav tuketilmiyor sebze ağırlıklı besleniyorsunuz.
Bu tarz şeyler beni çok korkutuyor yani doğal detoks sularıyla bile çok zor dayanmıştım burada akşam kadar dayanamadım yani. Bu aldığınız şey doğal bir şey mi? Açıkçası kalıcı kilolar verilebiliyor mu merak ediyorum böyle şeylerle. Bir de bu tarz karışımları dikkatli kullanmak gerekiyor karaciğeri çok içeriklerini mutlaka kontrol edin bence🙏🏻

Bu tarz şeyler beni çok korkutuyor yani doğal detoks sularıyla bile çok zor dayanmıştım burada akşam kadar dayanamadım yani. Bu aldığınız şey doğal bir şey mi? Açıkçası kalıcı kilolar verilebiliyor mu merak ediyorum böyle şeylerle. Bir de bu tarz karışımları dikkatli kullanmak gerekiyor karaciğeri çok içeriklerini mutlaka kontrol edin bence🙏🏻
Aslında bende çok korkuyorum ama en yakınım iki kişi kullanınca verdiği kiloları görünce bende denemek istedim çok diyet yaptım çok spor yaptim bir türlü istedigim kiloya dusemiyorum bu sefer bunu denemek istedim inşallah faydasını bende görürüm. Şuan çok halsizim 🤦

Aslında bende çok korkuyorum ama en yakınım iki kişi kullanınca verdiği kiloları görünce bende denemek istedim çok diyet yaptım çok spor yaptim bir türlü istedigim kiloya dusemiyorum bu sefer bunu denemek istedim inşallah faydasını bende görürüm. Şuan çok halsizim 🤦
İnsallah kalıcı olur önemli olan o bence 🙏🏻
Gerçekten sıvı beslenmek zor bir şey yani özellikle öncesinde çok sağlıklı beslenen insanlar bunu yapabiliyor bence .

Back
X