Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar tartı sonucu 89.75kg yani cumartesiye göre +200 hurma diyetine rağmen . Salı günleri tartı bana hiç gülmüyor. Cumartesi az kacamakta olsa rutinim bozulunca pazar pazartesi günlerim ćöp oluyor resmen. Oyüzden 79.90 görene kadar artık mümkün olduğunca kaçamak yapmayacağım. Hurma diyetinide bugünde yapıp bırakacağım

Günaydın canım
Fotoya gerek yok canım salı günleri. İyi yürüyüşler
Önemli olan tekrar motive olmak artıya takılmamak biraz toparladığın gibi giderler

Günaydın canım boşver hurma diyetini bugün bırak gitsin sen dengeli güzel bir menü ye bugün

Cumartesi 71,9
Bugün 72,6
Fark -700 gr

Anlamadım doğrusu
LenaG noram
Kızz iki gune cok iyi neyi anlayamadın

Edit; Aayyy ben gozler bulanıkk başka şekilde gördüm anamm - yazıncaa Ankee birsey demese ben hala diyorumkii bu niye sevinemedi

Son düzenleme:
memenunmuusnuz ?

vallahi 3-4 kere kullandım daha ama makine olarak çok güzel sağlam, yapısı itibariyle spor salonlarındaki gibi ama biraz yer kaplıyor ve katlıyım koltuğun altında kalsın gibi bir durumu yok. rüyüme kısmı üste gelecek şekilde katlanıyor evet ama ağır bir makine. bir oraya taşıyım bir buraya yapamazsınız.
hani benim alanım var ve o hep burada duracak diyorsanız alın

09.12 pazartesi menü
sabah: peynir kahvaltılık sos 1,5 dilim kepekli uno ekmeklerinden
1 sütlü kahve
14:00 4 tane ızgara kaşarlı köfte altına attıkları ince bir lavaş vardı onunla yedim
türk kahvesi sade
19:00 yarım züber proteinli bar
21:00 2-3 tane ekmek kıtırı biraz peynirler
Su ve spora bakamadım
LenaG arke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…