- 20 Mart 2008
- 141.301
- 212.588
- 1.423
- 60
Günaydın lena hanımcımGünaydın murphy cım
Günaydın keleş hanım
Günaydın canım
Günaydıııınnnharika bir eksi maşallah
Günaydın canımGunaydin kizlar
Niyet ettim diyetimi düzeltmeye, zayıflamaya
Sabah tartisi her gecen gun arttı , gece gunduz karıştı, kizmayin diyecek yuzum yok . Belli bir sebebi de yok. Pilav makarnali eski gunlere döndüm ( lezzet ve pratiklik disinda hic bir artisi yok , hantallik yapiuor ve yasama sevinci dusuyor )
Kilomda sabah itibariyle asiri bir artis var. Simdi tarti fotosu cekip
1 Yumurta, 1 incir ve 2 ceviz yiyip yürüyüşe cikayimbtlki odem atarim bagirsaklar calisir vs
Günaydın canımGünaydın kızlar tartı sonucu 89.75kg yani cumartesiye göre +200 hurma diyetine rağmen. Salı günleri tartı bana hiç gülmüyor. Cumartesi az kacamakta olsa rutinim bozulunca pazar pazartesi günlerim ćöp oluyor resmen. Oyüzden 79.90 görene kadar artık mümkün olduğunca kaçamak yapmayacağım. Hurma diyetinide bugünde yapıp bırakacağım
Günaydın canımboşver hurma diyetini bugün bırak gitsin sen dengeli güzel bir menü ye bugün
Afiyet olsun güzel bir menüEki Görüntüle 3518112 Eki Görüntüle 3518113 9 aralik menümçay kahve soda Kudüs hurması 2 tane 3 litreye yakın şu içtim. noram Jou LenaG
CUMARTESI 98.5 KG
SALI 98.4 KG
FARK : -100 gr
Teşekkür ederim canm cumartesiye inşallah daha güzel bir eksi ile gelirimAfiyet olsun güzel bir menü
Tebrik ederim her türlü eksi candır
Kızz iki gune cok iyi neyi anlayamadın
memenunmuusnuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?