• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar tartı sonucu 89.75kg yani cumartesiye göre +200 hurma diyetine rağmen 🙄. Salı günleri tartı bana hiç gülmüyor. Cumartesi az kacamakta olsa rutinim bozulunca pazar pazartesi günlerim ćöp oluyor resmen. Oyüzden 79.90 görene kadar artık mümkün olduğunca kaçamak yapmayacağım. Hurma diyetinide bugünde yapıp bırakacağım

Gunaydin kizlar 💕
Niyet ettim diyetimi düzeltmeye, zayıflamaya🙌
Sabah tartisi her gecen gun arttı , gece gunduz karıştı, kizmayin diyecek yuzum yok . Belli bir sebebi de yok. Pilav makarnali eski gunlere döndüm ( lezzet ve pratiklik disinda hic bir artisi yok , hantallik yapiuor ve yasama sevinci dusuyor )
Kilomda sabah itibariyle asiri bir artis var. Simdi tarti fotosu cekip
1 Yumurta, 1 incir ve 2 ceviz yiyip yürüyüşe cikayim :KK43: btlki odem atarim bagirsaklar calisir vs
Günaydın canım 🥰🥰🥰
Fotoya gerek yok canım salı günleri. İyi yürüyüşler 🙏
Önemli olan tekrar motive olmak artıya takılmamak biraz toparladığın gibi giderler 😘

Günaydın kızlar tartı sonucu 89.75kg yani cumartesiye göre +200 hurma diyetine rağmen 🙄. Salı günleri tartı bana hiç gülmüyor. Cumartesi az kacamakta olsa rutinim bozulunca pazar pazartesi günlerim ćöp oluyor resmen. Oyüzden 79.90 görene kadar artık mümkün olduğunca kaçamak yapmayacağım. Hurma diyetinide bugünde yapıp bırakacağım
Günaydın canım ♥️ boşver hurma diyetini bugün bırak gitsin sen dengeli güzel bir menü ye bugün 🥰

1000211552.jpg
1000211716.jpg
9 aralik menüm 🌸 çay kahve soda Kudüs hurması 2 tane 3 litreye yakın şu içtim. noram noram Jou Jou LenaG LenaG
CUMARTESI 98.5 KG
SALI 98.4 KG
FARK : -100 gr 🤭

Cumartesi 71,9
Bugün 72,6
Fark -700 gr

Anlamadım doğrusu 😐🤔
LenaG LenaG noram noram
Kızz iki gune cok iyi neyi anlayamadın🤣🤣🤣🤣

Edit; Aayyy ben gozler bulanıkk başka şekilde gördüm anamm - yazıncaa 🤣🤣 Ankee Ankee birsey demese ben hala diyorumkii bu niye sevinemedi 🙈

Son düzenleme:
memenunmuusnuz ?

vallahi 3-4 kere kullandım daha ama makine olarak çok güzel sağlam, yapısı itibariyle spor salonlarındaki gibi ama biraz yer kaplıyor ve katlıyım koltuğun altında kalsın gibi bir durumu yok. rüyüme kısmı üste gelecek şekilde katlanıyor evet ama ağır bir makine. bir oraya taşıyım bir buraya yapamazsınız.
hani benim alanım var ve o hep burada duracak diyorsanız alın

09.12 pazartesi menü
sabah: peynir kahvaltılık sos 1,5 dilim kepekli uno ekmeklerinden
1 sütlü kahve
14:00 4 tane ızgara kaşarlı köfte altına attıkları ince bir lavaş vardı onunla yedim
türk kahvesi sade
19:00 yarım züber proteinli bar
21:00 2-3 tane ekmek kıtırı biraz peynirler
Su ve spora bakamadım :KK43:
LenaG LenaG arke arke

Back
X