Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınn kızlarr
Pzr günü diyeti baltaladığım bi gündü. Dün akşam da çok geç uyudum ve alkolün de etkisiyle artı çıkmayı bekliyordum. Bu sebeplerden ötürü bayağı ödem toplamam gerekiyor. Ama 500 gr vermişim. Nasıl böyle bir şey mümkün olabilir anlayamadım. Hatta 2-3 kez tartıldım. Tek aklıma mantıklı gelen şey cts wc’ye gitmemiştim o yüzden böyle oynamış olabilir.
Cts:51.6kg
Bugün:51.1 kg
Fark:-500 gr

LenaG
arke
Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_3446.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 6

Tebrik ederim canım 4 lü lige 1 adım kalmis

Canım kilona göre çok iyi bir eksi

Tamamdır kaptanım da et tavuk sevmiyorum ne yapayım acaba hafif bir şeyler şöyle önerir misin??
Canım peynir, süt,ekle kahvaltına mümkünse biraz da omlet olabilir bitkisel olarak yer fıstığı, mercimek gibi tüketebilirsin
9 aralik pazartesi
Orucluydum
17.05
1 servis kasigi bulgur pulavi
1 servis kasigi sebzr corbasi
2yk ispak yemegi
Yarim kurabiye

Su az oldu 1.5lt anca
60 dk eliptik bisiklet
LenaG arke Boncuk2307
Afiyet olsun Allah kabul etsin
Afiyet olsun k, yemiş ve kuru meyve günü olmuş alkol umarım hafif birşeylerdir
Herkes uyuyor yine. Ben kapıyı azıcık aralayayim da sabah açması kolay olsun
Günaydın
Günaydın tebrik ederiz canım
Bizim start 5.30 da başladı şuan ciciki izliyoruz
Ahaha iyi seyirler anne deli çıkacak yakındaaaa
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi

Şarap ve hafif bi kokteyldi

Çok teşekkür ederimm kaptanımm

Gunaydin kizlar
Niyet ettim diyetimi düzeltmeye, zayıflamaya
Sabah tartisi her gecen gun arttı , gece gunduz karıştı, kizmayin diyecek yuzum yok . Belli bir sebebi de yok. Pilav makarnali eski gunlere döndüm ( lezzet ve pratiklik disinda hic bir artisi yok , hantallik yapiuor ve yasama sevinci dusuyor )
Kilomda sabah itibariyle asiri bir artis var. Simdi tarti fotosu cekip
1 Yumurta, 1 incir ve 2 ceviz yiyip yürüyüşe cikayim btlki odem atarim bagirsaklar calisir vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…