Popüler Konu LenaG ile MasterFit

canım bu ilk video, 10 gün bu yapılacak.
tamam canım kaydettim bu videoyu da inşallah yapabilirsem yapacağım :)
benimde bildiğim şekerli su bide karnına su torbası koysan ağrı kesici içip belki faydası olur kuzum
yürü be kim tutar kız seni
aslında şöyle aynı yere çıkmıyor, dün çocuk tepemdeydi yazamadım tam. aynı kas grubunu arka arkaya 3 tur yaparak çalıştırmış olursun videoyu durdurup 3 set tekrar yaparsan. daha iyi olur
anladım canım öyle yapamaya çalışırım ama videoyu durdur 3 kere yap nasıl olur bilemedim ilk defa denerim akşam bi hahah zaten kadın ya 12 kez ya 15 kez yapıyor saymadım hiç bir hareketi sonra 10 saniye dinlenme molası veriyor o moladan sonra videoyu başa sarar 2 kez daha yaparım ama dün bir kez yaptığımda bile bacak arkalarım yandı resmen hisstettim hahaha hoşuma da gitti yani tabi dışarıya çıkınca devamı gelemedi bugün yaparım inşallah

ayyy ben de çok seviyorum meyveyi, bıraksan abartmıyorum 1 kilo mandalinayı tek seferde yerim, peşpeşe 2 elma, armut vs yiyebilirim, hiç hiç sınırım yok meyvede

hoşgeldin canımm

Ama kafaninuastiga koydugunda icinde bi pismanlik hissi yok canim
eveettt canım çok şükür kendi kendime verdiğim bir söz var, irademe hakim olmalıyım bu sebeple

ÇOOOKK teşekkür ederimmm ablamm

Sıcak hamur işi ince çizgimiz, dayanması en zor yiyecek bence. Umarım bütün akşam bu iradeni korumussundur canım
offf hem nasıl bi de mahlep de koymuştum içine iyice burnuma burnuma koktu amaaaaa tadına bile bakmadım ve hatta sabah da kıymalı böreğe direndim ve başardım

çok geçmiş olsun canım, eşim midesi ağrıdığında süt içer iyi de gelir, bir de muz ve tahin çok iyi gelirmiş instada görmüştüm, şimdi de googledan baktım da tarif şöyle bak;

"Bir muz 1/5 yemek kaşığı tahin Yarım tatlı kaşığı tarçın Üç malzemeyi püre haline getirin beş dakika beklettikten sonra yemeklerden önce bir kaşık tüketin"

Afiyet olsun istiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş
Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz
Afiyet olsun güzel bir menü canım
Afiyet olsun 16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır
Hoşgeldin canım bir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım
Afiyet olsun hem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım
kuzumm ya tel kitleniyo arada hic bakamiyorum
Yeni tlf ama sarj kablosunu bekliyorum
ayni kilodayim 70.7
soran varsa soylersin dedi cnm. Aksma menüsü de bu Eki Görüntüle 3506536
Tamam canım teşekkür ederim afiyet olsun
Afiyet olsun limonata çok şekerli değildir umarım akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım
Afiyet olsun canım güzel bir menü
Afiyet olsun her ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum
Hosbulduk , bugun tek ögün yaptim ,

Aksam
17.30
3 dilim tt ekmek
Biraz et haslama
Bi tabak nohut
Salata
2 dilim kabak haslama tahinli

Spor 7.000 adim
40 dk eliptik bisiklet
Afiyet olsun Evet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum
Afiyet olsun tabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok
Su biraz az kalmış
Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş
İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar
Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsun akşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır
Afiyet olsun çocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun
Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş
Spor da gayet iyi
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil mi uğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap
Canım geçmiş olsun yanında atıştırmalık bulundursan iyi olur
Çok güzel menü canım afiyet olsun 3 ü 1 aradayı görmüyorum
Ben kalktı zannedip tartilmadim tartiyi yarın atsam olur mu? LenaG
Gerek yok canım c.tesi atarsın
Valla mis gibi menü afiyet olsun
İyi akşamlar
LenaG @sibel_84
Boncuk2307

Kahvaltı 10.00
Tost

Öğle yemeği
12.45
1 kase mantı

16.30 akşam
100 gr hindi eti
1 dilim.peynir
Barbunya pilaki 5 YK

2 lt su
6000 adım
Afiyet olsun sabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış
Bende yatıyorum. Ağladım gözlerim sızlıyor. Uyuyayım da geçsin.
Offfff offfffff az önce 2 tepsi mis gibi poğaça yaptım, eşimle kızım üçer beşer yerken ben sadece kokladım oyyyyyyy
Kahvaltı da mis gibi de yersin canım
LenaG
Salı tartısı ne oldu acaba
Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız
Merhaba canım tekrar hoşgeldin c.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki
Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor
Afiyet olsun senin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?
Günaydın canlar
Erkenciler patır patır dökülmeden dükkanı açayım suyumu kahvemi içeyim de gideyim yürüyüşe
Günaydıınnn ohh afiyet olsun

Ben de üç gün yapıyorum ama yarın başlamaya hiç hazır değilim. Bir sonraki haftaya inşallah. Başlangıç bitiş arası fark neydi canım.
Benim biraz değişik oldu canım cumartesi üç öğünde de çok abarttım pazar günü +2.5 gördüm tartıda ama 2 kilosu gitti. Bi de regl 8 gün gecikti yani net bişey söylemek mümkün değil

Haftaya yaparsın inşallah kabak seviyorsan zor değil
Alışırsın yapa yapa
Diyısıııınn
Kabağı fırında nasll yaptın tarifini versene canimm
Dilim dilim yapıp az zeytinyağı ile kızarttım cano
Afiyet eksi olsun balimm regl de geldi gelsin eksiler artikk
Ay inşallah canım teşekkür ederim
Maşallah güzel çok dengeli ve güzel bir menü olmuş adımda süper
Teşekkür ederim kanki
Hayırlı geceler kankaamm

Nereye kız daha karpuz kesecektik
Yemem karpuz neyim mevsimi değil
Rabbim selamete çıkarsın canım benim
Canim gecende sormustum ama gormedin galiba
Kolejenli kanve ilkkez duyyorum
Nasil bisey
Türk kahvesine kolajen ekliyorum canım kusura bakma görmemişim
Ne bu kızların kaçma sevdası
Dur da, telli duvaklı everelim
Ahahah yatağıma kaçtım yafff
Yaa o kadar duygulandım kii, gerçektn gözlerim dolu dolu yazıyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varsın abla balımmçok teşekkür ederim
Sen de iyi ki varsın minnoşım
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Teşekkür ederim kaptaniçem

Günaydın kaptanlarjm günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım hemen

Sabah 9: yarım salatalık attım ağzıma

Öğlen 12//resim ekledim sadece salata yedim bol dereotlu sarımsaklı mısırlı kuru cacık çünkü yemekler cissliydi ama besleyici değil diye yanına 2 üçgen peynir yedim

Akşam 18.00//
3dilim palamut
Bol salata ekmeğin ucundan attım ağzıma

Olay burda koptu özür dilerim iyiki takımlarda değilmişim tutamadım kendimi iki büyük dilim tam buğday ekmeği yedim gece 12de dün ekstra üstü yorulunca tutamadım bugün daha iyi olucam inşallah

Su 2lt
Yeşil çay içtim
Spor tüm vücut hareketleri 22dk

LenaG Boncuk2307 arke dolar milyoneri Queen-zen 94bassuk Sitare55

Eklentiler

• IMG_20241119_120429.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 5
Kahvaltı da mis gibi de yersin canım
haftasonu kahvaltımızda yapacağım inşallah canım
kendi kendime bir söz verdim, haftaiçi kesinlikle ıvır zıvır şeyler yemeyeceğim diye, yani ıvır zıvırdan kastım, kek, börek, poğaça vs. bu hakkımı cumartesi günü kullanacağım.
Allah sağlık versin de zaten herşeyi kendim yapıyorum yine yaparım inşallah

Kızlar bana fikir verin; benim reformer pilates dersim bitiyor. Tekrar kayıt olsam mı bilemedim. 6 aylık bebeğim var onu kv bırakmak zorundayım onun da bazen dışarda işleri oluyor, bazı derslere gidemiyorum haliyle. Sizce tekrar yazılsam mı yoksa evde önerdiğiniz leslie veya herhangi bir şey var mı
Dipnot: evde voit eliptik bisikleti var

hahahahhh nasıl göründüğünü merak ettim :) tamamen kesmeye gerek yok zaten canım, gün içinde dengeli yemek yeterli bence.

kızlar size birşey soracağım, geçtiğimiz hafta doktora gittik hep beraber çoluk çocuk, tahlillerimizi yaptırdık da hepimizde folik asit eksikliği çıktı ve artık haftada bir balık yiyelim istiyorum, çocukların da bizim de alışmamız gerekiyor

ama böyle küçük balık değil, uğraşmak istemiyorum onunla çünkü ben çiğ balığa asla dokunamam

büyük, etli ve lezzetli hangi balığı önerirsiniz bir de hangi baharatlarla nasıl pişirmeliyim

canım bence devam et, tabii ki evde de eliptik ya da leslie yapabilirsin ama reformer çok faydalı bir spor diye biliyorum, bir de azıcık evden uzaklaşmaya kafamızı boşaltmaya ihtiyacımız oluyor, hazır böyle bir fırsatın oluyorken bence değerlendir.
dışarıda spor yapabilmek hem vücuduna hem ruhuna iyi gelir

Herkese günaydın hanımlar. Güzel bir gün olsun hepimize. Ve eksisinin bol olanından.
Günaydın kaptanım
Günaydın güzellikler
Günaydın canım
Arkadaş ilk defa bir salı günü tartıda eksi gördüm bugün sabah itibariyle regli oldum. Karnım davul gibi şişti nasıl bir şanssızlık
Şans o regl canım menapoza yaklaştığımda dua edeceksin olsun diye 3 gün şişirtsin sonra geçer
Ben tahin içerdim canım
Günaydın hanımlar
Günaydın queennn
Günaaaayddınnnnn aşkolar
Alıntıları birazdan cevaplayacam
Günaydın canım
Kızlar günaydın dün o kadar yorgundum ki , bebeği emzirirken uyuyakalmışım bebek de uyuyakalmış mis gibi uyumuşuz
Ohh iyi yapmışsınız misler gibi bir uyku
Günaydın ceeee
Günaydın kizlarr güzel bir gün olmasını diliyorum hepimiz için
Günaydın mor rengim en sevdiğim renklerden biri şans,talih,bereket
Afiyet olsun emziren biri için yani az bile sayılır
Dün iki saat yürüdüm tartıya hiç yansımamış ya offf yediğime de dikkat etmiştim 79 benim direnç kilom mu
Yavaş yavaş etkisini göreceksin canım
aa ben dün menü yazmamışımm elime telefon alamıyorum akşamları yaa hahaha
Yaaa papatya hanım baktım menü yok ee neyi yorumlayayım şimdi
günaaydıııınnnnn
Günaydın çiçeeemm
Kız afiyet olsu da bütün gün bişi yememişsün doğru düzgün akşam da atak yapmış birşey olmaz bir seferden dün akşam kaçırdım siye bugün hırpalama kendini

Hayırlı sabahlar canım kızlarsabah yürüyüşe gidemedim kuccugum uyandı öğlen okula bıraktıktan sonra yuruyecem inşaallah .Bende biraz utumu yaptım .Şimdi ihlamurumu içerken dün yazamadigim menümü yazayım dedim ve geldim
Dünün menüsü

9,30 filtre kahve 2 ceviz 1 hurma

11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim mısır ekmeği
Çeyrek avokado
2kasik közlenmiş kırmızı biber
5 Zeytin
Yeşillik domates
1 tatlı kaşığı bal

Ara 16.oo
Küçük bir muz kakou hindistan cevizi 1 tane ceviz katıp tatlı niyetine yediğim karışım ve çay

Akşam 18.oo
1 tabak kabuska (çok sevdiğim bir yemek evde sadece ben yiyince üç gündür yiyorum )
2 kaşık közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurtlu kereviz salatası

ara 20.00
1 kuru hurma 1 avuç kadar kavrulmamis kabak çekirdeği (,komsumdaydim)

1 saat yürüyüş 2,5 lt su 1 lt Dukan suyu
LenaG Sitare55 Boncuk2307

canım eliptik de gayet iyi aslında leslie de el kol bacak gayet güzel çalışıyor ve 45 dk videosu nefes nefese bıraktıyor faydasını göreceğinden eminim onlarında
kuzum palamut çokk severim ve çokk vitaminli bnde de demir eksikliği ve folik asit eksikliği çıktı. hem ilaç içiyorum hem besinlerden almaya çalışıyrum. palamut sevmezsen somonda olabilir.
Tam ben de bunu diyecektim, insan sevdiğiyle uğraşırmış
evet canım yazın başında gruplara dahil olduk biz tanıştık baya da kaynaştık sen daha eskiymişsin ama sanırım Elhan abla geldi sürprizim var dedi sen geldin iyiki de geldinn

Yaa bende çok seviyorum moru sana getirdiğine inanıyorum bana

Canım bende palamut seviyorum büyük güzel oluyor onu güzel temizletirsin dogratirsin aldığın yerden dokunmamis olursun hem

Günaydın kaptaniçem sağol

Kız afiyet olsu da bütün gün bişi yememişsün doğru düzgün akşam da atak yapmış birşey olmaz bir seferden dün akşam kaçırdım siye bugün hırpalama kendini
saolasın kaptaniçem evet atak gibi bişi oldu ama bugün hem dengeli hemde daha güzel ilerleyeceğim hırpalamak yok söz
aifyet olsun canım benim gayet güzel sebze ağırlıklı beslenmişsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…