- 30 Aralık 2022
- 2.921
- 11.669
tamam canım kaydettim bu videoyu da inşallah yapabilirsem yapacağım :)canım bu ilk video, 10 gün bu yapılacak.
benimde bildiğim şekerli su bide karnına su torbası koysan ağrı kesici içip belki faydası olur kuzumKızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
yürü be kim tutar kız senihahdhdhsjsjsj ay ben kendimi bildiğim için için rahat ama bu hafta takım yarışına girmesem iyiymiş. gerçi takım yarışına girdiğim kilo 68.3, her türlü kırarım. sporla da yüksek puan alacağıma inanıyorumhalledicez bee
anladım canım öyle yapamaya çalışırım ama videoyu durdur 3 kere yap nasıl olur bilemedim ilk defa denerim akşam bi hahah zaten kadın ya 12 kez ya 15 kez yapıyor saymadım hiç bir hareketi sonra 10 saniye dinlenme molası veriyor o moladan sonra videoyu başa sarar 2 kez daha yaparım ama dün bir kez yaptığımda bile bacak arkalarım yandı resmen hisstettim hahaha hoşuma da gitti yani tabi dışarıya çıkınca devamı gelemedi bugün yaparım inşallahaslında şöyle aynı yere çıkmıyor, dün çocuk tepemdeydi yazamadım tam. aynı kas grubunu arka arkaya 3 tur yaparak çalıştırmış olursun videoyu durdurup 3 set tekrar yaparsan. daha iyi olur
ayyy ben de çok seviyorum meyveyi, bıraksan abartmıyorum 1 kilo mandalinayı tek seferde yerim, peşpeşe 2 elma, armut vs yiyebilirim, hiç hiç sınırım yok meyvedeBen de meyveyi çok severim. Geçen bi muz yiyişim vardı. Dışarıdan kendimi görsem utanırdım öyle bir aşkla yiyordum.Ben direkt kesmedim ama abartmadan yemeye çalışıyorum. Direkt kesmek bazıları yapıyor ama ben yapamıyorum. Peynir de aynı şekilde.
hoşgeldin canımmMerhaba kizlar nasilsiniz insaallah patir patir kilolari veriyor cayır cayır yağ yakiyorzunuzdur12 Ekimde 1 aylik izne ayrilmistim biseyler denedim psikolik bilincslti vb.hic tartilmama vs.olmadi 2.5 kilo aldim ustelik LenaG ve @Mthn83 kaptanlarim eger sizin icin de uygunsa yeniden baslamak istiyorum
eveettt canım çok şükürAma kafaninuastiga koydugunda icinde bi pismanlik hissi yok canim
ÇOOOKK teşekkür ederimmm ablamm
offf hem nasıl bi de mahlep de koymuştum içine iyice burnuma burnuma koktu amaaaaa tadına bile bakmadım ve hatta sabah da kıymalı böreğe direndim ve başardımSıcak hamur işi ince çizgimiz, dayanması en zor yiyecek bence. Umarım bütün akşam bu iradeni korumussundur canım
çok geçmiş olsun canım, eşim midesi ağrıdığında süt içer iyi de gelir, bir de muz ve tahin çok iyi gelirmiş instada görmüştüm, şimdi de googledan baktım da tarif şöyle bak;Kızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
Afiyet olsunbugünkü öğünlerimi yazayım:
8.00 2 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmek arası lor peyniri, çeyrek avokado, 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos, bolca maydanoz
12.00 fırında soya soslu istiridye mantarı, 3yk yağsız basmati pirinç, avokado& yoğurt soslu salata, ayran
16.00 protein süt+protein bar
18.30 yoğurt sosu ile haşlanmış brokoli, tere
spor: 5000 adım
bugün ofiste toplantı yapmaktan başka hiç hareket etme fırsatım olmadı. bugünlük de böyle olsun
su 2.5 lt ama ben 3 e tamamlarım.
Sitare55 LenaG Boncuk2307
bi de mutlu yıllarBoncuk2307
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuşKızlar çok şükür kendime geldim .
Bugünkü menumude yazıyım.
Saat 09.00 kolejen + hindiba kahve
Saat 11.30 2 haşlanmış yumurta ile salata ( üzerine 1 cay kaşığı çörek otu ve keten tohumu tozu) 5 fındık 5 badem 1 parça peynir 5 zeytin
Ara 2 fındık 1 paket içinden 1 adet eti çizi
Saat 18.00 4 nohut köfte ( haşlama nohut ile yaptım hoşuma gitti değişiklik oldu ) 2 kaşık yoğurt 2 kaşık havuç tarator .
Şimdi maden suyu iciyorum Su 2litre
LenaG Sitare55
Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz19 Kasım menü
06.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
11.00 3 kaşık lor peyniri ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
13.00 1 mandalina 12 beyaz leblebi 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
14.00 1 kaşık mısır 1 kaşık mantı 5-6 yer fıstığı
16.00 2 kaşık yoğurt
18.30 3 incik 3 kanat ızgara 1 dilim ekmek bol salata 2 bardak kefir
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Afiyet olsun güzel bir menü canımIyi akşamlar kızlar bugün menum
Sabah
Yumurta salatası
Peynir 5 tane zeytin
1 dilim tb ekmeği
Biber
Ogle
Kış salatası ve 1 kase yoğurt
Ara yarim cennet hurması
Akşam
Firinda tavuk yanında 2 3 dilim patates yağsız
Bol salata
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Afiyet olsun19 Kasım
11.00 İki yumurtalı omlet, bir salatalık , bir havuç , yarum avokado, dört badem , avuç içi pide , biraz peynir
13.00 Türk kahvesi
16.00 Üç kaşık yulaf, bir armut, yarum elma, üç çilek , iki dilim şeftali , bir kaşık bal pişirilip lapa olarak yendi.
İki buçuk litre su
LenaG , Sitare55
Eki Görüntüle 3506528
Boncuk2307
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:63.2
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:müdür yardımcısı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:son aldığım kilolar doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
Herkese selamlar. Kendimden bahsedeyim biraz. Liseden beri çok kilolu biriydim. Bir sürü yöntem denemiş ve her seferinde başarısız olmuştum. 2018 yılında 1 kızım oldu 115 kilo ile 2019 yılında mini gastrik by-pass ameliyatı oldum 60 -63 e kadar düştüm. Bu yıl 63 kilo ile ikinci kızımı doğurdum. 8 kilo aldım 71 den tekrar 63 lere düştüm ama hayalim 50 kilobir de ben bazen annemde bazen kendi evimdeyim bu sebeple iki farklı tartı görebilirsiniz sebebi budur. Şimdilik bu kadar
LenaG
Afiyet olsunİyi Akşamlar
11:00 2yumurta, yarım kabak, 2mantar, 2yk.yulaf,
Ve bahar atlardan oluşan yağlı kağıtta tost, 1.5 küçük parça akşamdan kalan tavuk ciğeri, 45gr.peynir, 10zeytin, 1tk, dolusu reçel, marul
18:30 Bu akşam baya karışık oldu
1dolu kase brokoli çorbası, 1dolu kase bol limonlu pırasa yemeği, yarım kase semizotu sapının turşusu, 1yk.tuzlu balık (lakerda) 1 lokma küflü peynir, 1yk.yoğurt, 1avuç kuruyemiş
Su 3.5 litre
Tamam canım teşekkür ederimkuzumm ya tel kitleniyo arada hic bakamiyorum
Yeni tlf ama sarj kablosunu bekliyorum
ayni kilodayim 70.7
soran varsa soylersin dedi cnm. Aksma menüsü de bu Eki Görüntüle 3506536
Afiyet olsunSabah
1.5 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
Zeytin
Havuç
Ogle
1 adet Trabzon hurma si
1 bardak ev yapımı limonata
Akşam
1 tabak kuru fasulye
Bol salata
Turşu
2 lokma ekmek
Su 2.litre
Spor yok
LenaG Boncuk2307 @sibel_84
Afiyet olsun canım19 Kasım menü
12.30
1.5 buçuk haşlanmış yumurta 3 zeytin beyaz peynir kibrit kutusu kadar 1 kase (roka domates salatalık biber) salata
14.00 1 ayva
16.45 4 hurma 1 kuru kayısı kahve
19.30 1 kase taze fasülye 1 kase yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2.5 litre
Spor 20 dk Leslie 15 dk kardiyo
LenaG
Boncuk2307 Doğum günün kutlu olsun kaptanım
Afiyet olsunLenaG Boncuk2307 Sitare55
19 Kasım
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
200 gr Airfrayerde tavuk göğüs
Salata ( domates, salatalık, soğan) Tereyağlı lahana sote
100 gr yoğurt
Yemeğin ardından:
İncirli sütlü şekersiz tatlı
Filtre kahve
Gün içinde: 2 lt su, 1 fincan bitki çayı
Bugün egzersiz yok yani offday
Afiyet olsunHosbulduk , bugun tek ögün yaptim ,
Aksam
17.30
3 dilim tt ekmek
Biraz et haslama
Bi tabak nohut
Salata
2 dilim kabak haslama tahinli
Spor 7.000 adim
40 dk eliptik bisiklet
Afiyet olsun19 Kasım Salı menüsü
Kahvaltı yok
11.30 öğle (yemekhane menüsü)
1 kepçe ezogelin çorbası, 5 adet nugget (hazır), yeşil salata, 170 ml ayran.
15.00 akşam (yine dışarda yedik)
Yarım porsiyon ciğer, çeyrek ekmek, salata.
16.00 atıştırmalık
Yaklaşık 10 adet tuzlu fıstık.
Su 1.5 litre
Spor 8000 adım
İçtiğim çayları yazmıyorum (şekersiz siyah çay, bitki çayı vs.), kahve içmiyorum.
Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuşMenümü paylaşayım
Kahvaltı
Çeyrek tostun yarısı
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
Öğle
Kalan tostu yedim ama fazla geldi
Akşam
3 kaşık ıspanak
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Ara öğün
1 muz+1fincan yeşil çay
Adım sayim7100
Su tamamdır
İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardanAhh bende cok fena imtihan oldum
Ama gectim bence sukur
Esim fistikli cesit cesit mini pastalardan almis 2 kucuk catal alip biraktim
Ne demek kaptanim
Culartesi yarislarina bi faydam olmadi ama
Cok hafif lenu cnm
Ama acikmadiysan guzel
Ne guzel siir yasmissin arkamdan kaptanim
Gun icinde sadece bunlarimi yedin
Bence dogru
Bence guzel olmus afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm guzel bence
Afiyet olsun guzel cnm
Emzirmene gore sanki hafif olmus menu
Afiyet olsun cnm
Afihet olsun cnm
Baya hafif olmus
Afiyet olsun
Hosgeldin cnm
Bence guzel
Afiyet olsun cnm
Limonatanin seker miktari cok degilse guzel menu cnm
Cok hafif menu olmus
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Bugun cogu kisi hafif gecirmis gunu
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsunMerhaba arkadaşlar
Salı menümü ekliyeyi
Sabah 9 da
Bir dolim tb ekmeği,
Kk peynir, iki haşlanmış yumurta,iki patates kızartması, 13 kadar y zeytin,
Öğleden sonra
Sade kahve
Ara iki ceviz ,iki k incir
Bir avuç çiğ çekirdek
Akşama yuzmem vardı aç gitmeliydim
Bir saat yüzme
LenaG @sibel_84 Boncuk2307
Afiyet olsunBugünkü menüm sabah 11
İki yumurta bir dilim ekmek peynir 5 zeytin
Öğlen 14.30
Bir kase sulu köfte yarım kase yoğurt
Akşam 18.30
Bir kase sulu köfte bir kase yoğurt
Ara maden suyu sonra acikirsam belki birde kahve içerim
Şu 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sitare55 bnm çocuklar hasta bn kaçar
Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmişBugünün Menüsü
Sabah11 :1 haşlanmış yumurta, peynir, 5zeytin
Ara: Sade Türk kahvesi,elma,7 tane çiğ fındık
Öğlen15 : Salata
Akşam: 3 köfte, salata,ayran
12.000 adım
20 dk eliptik
LenaG , @sibel_84
Boncuk2307 doğum günün kutlu olsun
Gayet güzel menü canım afiyet olsun19 Kasım salı
6.30
Sirkeli su
8.00
Kolajenli kahve
12.00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
Peynir zeytin
çeyrek çay bardağı kuruyemiş
15.00
Yeşil elma
16.00
Üç küçük kabak fırında
Sarımsaklı yoğurt
Su 2 lt
14.500 adım
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @Denp yosunlupapatya
Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil miKızlar bu gün aşırı canım sıkkın hiç birşey yapasım yok.Sitare55 LenaG kaptanlarım bu gün beni affedin kendimi hiç iyi hissetmiyorum menü saat 16:00 kadar iyi gittim sonra biraz karıştırdım yarın toparlayacağım inşallah. 2/3 gündür bana ne oluyor inanın bilmiyorum sırtım ağrıyor kollarım ağrıyor karnım şiş nefes alamıyorum ama yinede birşeyler yemek istiyorum ki açlığın zerresi yok
Canım geçmiş olsun20:00 deki öğünüme ekstra bi açıklama yapmak istiyorum. Yoldayken başım döndü. Bayılacak gibi oldum. Eve gelince de tutamadım kendimi yedim. Yememe rağmen tansiyonum hala 8,5-6. Ne kadar düşmüşse artık
Çok güzel menü canım afiyet olsunKv yok ve ben daha erken gelebildim
Menüm
LenaG Boncuk2307 @sibel_84
Sabah 09.00 : üçü birarada kahve( o ara şekerli bir şey aradı gözüm okulda sadece o vardı)
Kahvaltı 11. 30: 2 has yumurta
40 gr peynir
Salatalık marul tere
Ara 16.00 :11 fındık 2 hurma 2 k kayısı
Aksam 18.30: bol salata
60, gr tavuk 3 kasık yogurt
Ara yeşil çay soda sade kahve
Su 2, 5 litre
Spor:7000 adım
Gerek yok canım c.tesi atarsınBen kalktı zannedip tartilmadim tartiyi yarın atsam olur mu?LenaG
Valla mis gibi menü afiyet olsun19.11.2024
Kahvaltı 11:30
1 kapya 1 köy biberi
1 domates 1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
2 haşlanmış yumurta
Ara yarım ayva
Akşam 19:30
1 tabak bamya yemeği
1 tabak salata
2,5 litre su
Adım 7300
Sitare55
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsunİyi akşamlar
LenaG @sibel_84
Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost
Öğle yemeği
12.45
1 kase mantı
16.30 akşam
100 gr hindi eti
1 dilim.peynir
Barbunya pilaki 5 YK
2 lt su
6000 adım
Bende yatıyorum. Ağladım gözlerim sızlıyor. Uyuyayım da geçsin.
Kahvaltı da mis gibi de yersin canımOfffff offfffff az önce 2 tepsi mis gibi poğaça yaptım, eşimle kızım üçer beşer yerken ben sadece kokladım oyyyyyyy
Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız
Merhaba canım tekrar hoşgeldinMerhaba kizlar nasilsiniz insaallah patir patir kilolari veriyor cayır cayır yağ yakiyorzunuzdur12 Ekimde 1 aylik izne ayrilmistim biseyler denedim psikolik bilincslti vb.hic tartilmama vs.olmadi 2.5 kilo aldim ustelik LenaG ve @Mthn83 kaptanlarim eger sizin icin de uygunsa yeniden baslamak istiyorum
Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor
Afiyet olsun19 kasım
17:00
1 kaseden az yoğurtlu yarma
1 kaseden az taze fasülye ( aşırı aşırı tuzluydu)
Bikaç çatal salata
Bolca yerelması
1 lt zencefil, limon, yeşil çay, soda
1 lt den fazla su
2,5 kupa kahve
Öğlen ayrı, akşam ayrı misafir geldi
Ölüyorum yorgunluktan
Eki Görüntüle 3506754
4.245 adım
LenaG @sibel_84 Boncuk2307
Günaydıınnn ohh afiyet olsunGünaydın canlar
Erkenciler patır patır dökülmeden dükkanı açayım suyumu kahvemi içeyim de gideyim yürüyüşe
Benim biraz değişik oldu canım cumartesi üç öğünde de çok abarttım pazar günü +2.5 gördüm tartıda ama 2 kilosu gitti. Bi de regl 8 gün gecikti yani net bişey söylemek mümkün değilBen de üç gün yapıyorum ama yarın başlamaya hiç hazır değilim. Bir sonraki haftaya inşallah. Başlangıç bitiş arası fark neydi canım.
DiyısıııınnAlışırsın yapa yapa
Dilim dilim yapıp az zeytinyağı ile kızarttım canoKabağı fırında nasll yaptın tarifini versene canimm
Ay inşallah canım teşekkür ederimAfiyet eksi olsun balimmregl de geldi gelsin eksiler artikk
Teşekkür ederim kankiMaşallah güzel çok dengeli ve güzel bir menü olmuş adımda süper
Hayırlı geceler kankaamm
Yemem karpuz neyim mevsimi değilNereye kız daha karpuz kesecektik
Rabbim selamete çıkarsın canım benimCanım büyük haksızlığa uğradım maalesef yapabileceğim hiç birşey yok çok çabaladım ama bir yandan belki böylesi daha hayırlısıymış diyorum
2/3 gündür nefes alamıyorum 1/2 saat kafam dağılıyor gibi oluyor sonra yine aynı sıkıntı devam ediyor
Türk kahvesine kolajen ekliyorum canım kusura bakma görmemişimCanim gecende sormustum ama gormedin galiba
Kolejenli kanve ilkkez duyyorum
Nasil bisey
Ahahah yatağıma kaçtım yafffNe bu kızların kaçma sevdası
Dur da, telli duvaklı everelim
Sen de iyi ki varsın minnoşımYaa o kadar duygulandım kii, gerçektn gözlerim dolu dolu yazıyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varsın abla balımmçok teşekkür ederim
Teşekkür ederim kaptaniçemGayet güzel menü canım afiyet olsun
haftasonu kahvaltımızda yapacağım inşallah canımKahvaltı da mis gibi de yersin canım
hahahahhhBen de meyveyi çok severim. Geçen bi muz yiyişim vardı. Dışarıdan kendimi görsem utanırdım öyle bir aşkla yiyordum.Ben direkt kesmedim ama abartmadan yemeye çalışıyorum. Direkt kesmek bazıları yapıyor ama ben yapamıyorum. Peynir de aynı şekilde.
canım bence devam et, tabii ki evde de eliptik ya da leslie yapabilirsin ama reformer çok faydalı bir spor diye biliyorum, bir de azıcık evden uzaklaşmaya kafamızı boşaltmaya ihtiyacımız oluyor, hazır böyle bir fırsatın oluyorken bence değerlendir.Kızlar bana fikir verin; benim reformer pilates dersim bitiyor. Tekrar kayıt olsam mı bilemedim. 6 aylık bebeğim var onu kv bırakmak zorundayım onun da bazen dışarda işleri oluyor, bazı derslere gidemiyorum haliyle. Sizce tekrar yazılsam mı yoksa evde önerdiğiniz leslie veya herhangi bir şey var mı
Dipnot: evde voit eliptik bisikleti var
Tam ben de bunu diyecektim, insan sevdiğiyle uğraşırmışTrip atcam banane hep uğraş benle sen kişi sevdiği ile ugrasirmis biliyorum benimde nazım sana geçer azıcık triplenim dedim
Günaydın kaptanımHerkese günaydın hanımlar. Güzel bir gün olsun hepimize. Ve eksisinin bol olanından.
Günaydın canımGünaydın güzellikler
Şans o regl canım menapoza yaklaştığımda dua edeceksin olsun diye 3 gün şişirtsin sonra geçerArkadaş ilk defa bir salı günü tartıda eksi gördüm bugün sabah itibariyle regli oldum. Karnım davul gibi şişti nasıl bir şanssızlık
Ben tahin içerdim canımKızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
Günaydın queennnGünaydın hanımlar
Günaydın canımGünaaaayddınnnnn aşkolar
Alıntıları birazdan cevaplayacam
Ohh iyi yapmışsınız misler gibi bir uykuKızlar günaydın dün o kadar yorgundum ki , bebeği emzirirken uyuyakalmışım bebek de uyuyakalmışmis gibi uyumuşuz
Günaydın ceeeeGünaydın
Günaydın mor rengimGünaydın kizlarr güzel bir gün olmasını diliyorum hepimiz için
Afiyet olsun19 kasım salı
Sabah: 1 dilim ekmek , 2 kaşık tahin pekmez dereotu 2 yumurta haşlanmış , 1 bardak çay
Öğle 12: Türk kahvesi
Ara: leblebi + 2 hurma
Akşam yemeği 18.30 : bol salata+ 2 kaşık kavurma
Gece 22.00: süt arttırıcı rezene çayı
7 bin adım
2 saat ev işi
2 litre su
Emzirmeye devam
LenaG @Cicekbocekkaktus
Yavaş yavaş etkisini göreceksin canımDün iki saat yürüdüm tartıya hiç yansımamış ya offf yediğime de dikkat etmiştim79 benim direnç kilom mu
Yaaa papatya hanım baktım menü yok ee neyi yorumlayayım şimdiaa ben dün menü yazmamışımmelime telefon alamıyorum akşamları yaa hahaha
Günaydın çiçeeemmgünaaydıııınnnnn
Kız afiyet olsu da bütün gün bişi yememişsün doğru düzgün akşam da atak yapmış birşey olmaz bir seferden dün akşam kaçırdım siye bugün hırpalama kendiniGünaydın kaptanlarjm günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım hemen
Sabah 9: yarım salatalık attım ağzıma
Öğlen 12//resim ekledim sadece salata yedim bol dereotlu sarımsaklı mısırlı kuru cacık çünkü yemekler cissliydi ama besleyici değil diye yanına 2 üçgen peynir yedim
Akşam 18.00//
3dilim palamut
Bol salata ekmeğin ucundan attım ağzıma
Olay burda koptu özür dilerim iyiki takımlarda değilmişim tutamadım kendimi iki büyük dilim tam buğday ekmeği yedim gece 12dedün ekstra üstü yorulunca tutamadım bugün daha iyi olucam inşallah
Su 2lt
Yeşil çay içtim
Spor tüm vücut hareketleri 22dk
LenaG Boncuk2307 arke dolar milyoneri Queen-zen 94bassuk Sitare55
canım eliptik de gayet iyi aslında leslie de el kol bacak gayet güzel çalışıyor ve 45 dk videosu nefes nefese bıraktıyor faydasını göreceğinden eminim onlarındaKızlar bana fikir verin; benim reformer pilates dersim bitiyor. Tekrar kayıt olsam mı bilemedim. 6 aylık bebeğim var onu kv bırakmak zorundayım onun da bazen dışarda işleri oluyor, bazı derslere gidemiyorum haliyle. Sizce tekrar yazılsam mı yoksa evde önerdiğiniz leslie veya herhangi bir şey var mı
Dipnot: evde voit eliptik bisikleti var
kuzum palamut çokk severim ve çokk vitaminli bnde de demir eksikliği ve folik asit eksikliği çıktı. hem ilaç içiyorum hem besinlerden almaya çalışıyrum. palamut sevmezsen somonda olabilir.kızlar size birşey soracağım, geçtiğimiz hafta doktora gittik hep beraber çoluk çocuk, tahlillerimizi yaptırdık da hepimizde folik asit eksikliği çıktı ve artık haftada bir balık yiyelim istiyorum, çocukların da bizim de alışmamız gerekiyor
ama böyle küçük balık değil, uğraşmak istemiyorum onunla çünkü ben çiğ balığa asla dokunamam
büyük, etli ve lezzetli hangi balığı önerirsiniz bir de hangi baharatlarla nasıl pişirmeliyim
evet canım yazın başında gruplara dahil olduk biz tanıştık baya da kaynaştık sen daha eskiymişsin ama sanırımTam ben de bunu diyecektim, insan sevdiğiyle uğraşırmış
Yaa bende çok seviyorum moru sana getirdiğine inanıyorum banaGünaydın kaptanım
Günaydın canım
Şans o regl canım menapoza yaklaştığımda dua edeceksin olsun diye 3 gün şişirtsin sonra geçer
Ben tahin içerdim canım
Günaydın queennn
Günaydın canım
Ohh iyi yapmışsınız misler gibi bir uyku
Günaydın ceeee
Günaydın mor rengimen sevdiğim renklerden biri şans,talih,bereket
Afiyet olsunemziren biri için yani az bile sayılır
Yavaş yavaş etkisini göreceksin canım
Yaaa papatya hanım baktım menü yok ee neyi yorumlayayım şimdi
Günaydın çiçeeemm
Kız afiyet olsu da bütün gün bişi yememişsün doğru düzgün akşam da atak yapmış birşey olmaz bir seferden dün akşam kaçırdım siye bugün hırpalama kendini
Canım bende palamut seviyorum büyük güzel oluyor onu güzel temizletirsin dogratirsin aldığın yerden dokunmamis olursun hemkızlar size birşey soracağım, geçtiğimiz hafta doktora gittik hep beraber çoluk çocuk, tahlillerimizi yaptırdık da hepimizde folik asit eksikliği çıktı ve artık haftada bir balık yiyelim istiyorum, çocukların da bizim de alışmamız gerekiyor
ama böyle küçük balık değil, uğraşmak istemiyorum onunla çünkü ben çiğ balığa asla dokunamam
büyük, etli ve lezzetli hangi balığı önerirsiniz bir de hangi baharatlarla nasıl pişirmeliyim
Günaydın kaptaniçem sağolAfiyet olsunistiridye mantarını sadece istiridye okuyup nasıl oluyordur acaba? Ben de mi denesem vs diye düşündüm durdum
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş
Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz
Afiyet olsun güzel bir menü canım
Afiyet olsun16 da yediğini ben yesem açlıktan midem kazınırdı akşama hem bal hem meyveler şekeri fırlatır
Hoşgeldin canımbir tartı fotosu atabilir misin başlangıç alalım
Afiyet olsunhem turşu hem lakerda biraz ödem yapabilir ama suyu bol içmişsin de sorun olmaz umarım
Tamam canım teşekkür ederimafiyet olsun
Afiyet olsunlimonata çok şekerli değildir umarım akşam da bir tek turşu gözüme battı ama az birşeydir sanırım
Afiyet olsun canımgüzel bir menü
Afiyet olsunher ne kadar rafine şeker olmasa da incir de baya şekerli canım küçük bür parçadır diye düşünüyorum
Afiyet olsunEvet tek öğün ama ekmeğin bir dilimi fazla olmuş çünkü nohut da var
Bol su içtiğini varsayıyorum
Afiyet olsuntabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok
Su biraz az kalmış
Afiyet olsun çok güzel menü hatta az olmuş
İyi yapmışsın kendine ödül verdiğin br zaman tam porsiyon yersin o tatlılardan
Yok canım sadece onları yemedim onlar fazladan olanlar
Afiyet olsun canım zeytin adedi fazla olmuş en fazla 7 olsunakşam da hiç yok gerçi umarım acıkmamışsındır
Afiyet olsunçocuklar hasta olunca anca sulu köfteyle geçiştirilmiş
Yapacak birşey yok çocuk can damarı çok geçmiş olsun
Çook güzel bir menü hatta sabah 1 dilim ekmek eklenebilirmiş
Spor da gayet iyi
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Sıkıntıdan yemek istiyorsun anlıyorum ama hep sana zarar canım benim diğer mesajlarından okudum haksızlığa uğradım demişsin (Allah büyük eden de ettiğini bulur bir gün) peki yemeğe yönelmek de sana haksızlık değil miuğraşıyorsun didiniyorsun emeklerine haksızlık sanki bir de böyle düşün Sen çık derin nefesler alıp vererek seni motive eden şarkılar dinleyerek yürüyüşünü yap
Canım geçmiş olsunyanında atıştırmalık bulundursan iyi olur
Çok güzel menü canım afiyet olsun3 ü 1 aradayı görmüyorum
Gerek yok canım c.tesi atarsın
Valla mis gibi menü afiyet olsun
Afiyet olsunsabahları tost fix galiba ona ok ama öğlen mantı mm biraz kaçmış
Kahvaltı da mis gibi de yersin canım
Eşit sonuçlandı canım bu hafta yaptık haftaya olmayacak duruma göre bakacağız
Merhaba canım tekrar hoşgeldinc.tesi tartısıyla başlarsın tabii ki
Afiyet olsun güzel bir menü ama yeşillik eksik olmuş sonra wc sorun oluyor
Afiyet olsunsenin de rahatsızlığın var ama yaa bunu unutuyorlar mı ?
Günaydıınnn ohh afiyet olsun
saolasın kaptaniçem evet atak gibi bişi oldu ama bugün hem dengeli hemde daha güzel ilerleyeceğim hırpalamak yok sözKız afiyet olsu da bütün gün bişi yememişsün doğru düzgün akşam da atak yapmış birşey olmaz bir seferden dün akşam kaçırdım siye bugün hırpalama kendini
aifyet olsun canım benim gayet güzel sebze ağırlıklı beslenmişsin canımHayırlı sabahlar canım kızlarsabah yürüyüşe gidemedim kuccugum uyandı öğlen okula bıraktıktan sonra yuruyecem inşaallah .Bende biraz utumu yaptım .Şimdi ihlamurumu içerken dün yazamadigim menümü yazayım dedim ve geldim
Dünün menüsü
9,30 filtre kahve 2 ceviz 1 hurma
11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim mısır ekmeği
Çeyrek avokado
2kasik közlenmiş kırmızı biber
5 Zeytin
Yeşillik domates
1 tatlı kaşığı bal
Ara 16.oo
Küçük bir muz kakou hindistan cevizi 1 tane ceviz katıp tatlı niyetine yediğim karışım ve çay
Akşam 18.oo
1 tabak kabuska (çok sevdiğim bir yemek evde sadece ben yiyince üç gündür yiyorum)
2 kaşık közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
ara 20.00
1 kuru hurma 1 avuç kadar kavrulmamis kabak çekirdeği (,komsumdaydim)
1 saat yürüyüş 2,5 lt su 1 lt Dukan suyu