Canım reformer pilates çok güzel bir şey öte yandan orada geçirdiğin zaman senin kendin için kendine ayırdığın zaman bence bırakmaKızlar bana fikir verin; benim reformer pilates dersim bitiyor. Tekrar kayıt olsam mı bilemedim. 6 aylık bebeğim var onu kv bırakmak zorundayım onun da bazen dışarda işleri oluyor, bazı derslere gidemiyorum haliyle. Sizce tekrar yazılsam mı yoksa evde önerdiğiniz leslie veya herhangi bir şey var mı
Dipnot: evde voit eliptik bisikleti var
Canım balık özürlüyüm ben sevmem yemem dokunamam da ama somon aldım geçen dilimli zaten zahmetsiz bir de üzerine Hayfene den italyan baharatı almıştım ondan döktüm ve biraz z.yağ sürdüm eşim çok beğendi bayıldıkızlar size birşey soracağım, geçtiğimiz hafta doktora gittik hep beraber çoluk çocuk, tahlillerimizi yaptırdık da hepimizde folik asit eksikliği çıktı ve artık haftada bir balık yiyelim istiyorum, çocukların da bizim de alışmamız gerekiyor
ama böyle küçük balık değil, uğraşmak istemiyorum onunla çünkü ben çiğ balığa asla dokunamam
büyük, etli ve lezzetli hangi balığı önerirsiniz bir de hangi baharatlarla nasıl pişirmeliyim
İşte her seansına gidemiyorum bebeği bırakacağım bir kv var o da sürekli işleri oluyor. İlk başta sen yazıl ben bebeğe bakarım diyordu sonra ona da zor geldi bugün işim var felan demeye başladıcanım bence devam et, tabii ki evde de eliptik ya da leslie yapabilirsin ama reformer çok faydalı bir spor diye biliyorum, bir de azıcık evden uzaklaşmaya kafamızı boşaltmaya ihtiyacımız oluyor, hazır böyle bir fırsatın oluyorken bence değerlendir.
dışarıda spor yapabilmek hem vücuduna hem ruhuna iyi gelir
canım eliptik de gayet iyi aslında leslie de el kol bacak gayet güzel çalışıyor ve 45 dk videosu nefes nefese bıraktıyor faydasını göreceğinden eminim onlarında
kuzum palamut çokk severim ve çokk vitaminli bnde de demir eksikliği ve folik asit eksikliği çıktı. hem ilaç içiyorum hem besinlerden almaya çalışıyrum. palamut sevmezsen somonda olabilir.
evet canım yazın başında gruplara dahil olduk biz tanıştık baya da kaynaştık sen daha eskiymişsin ama sanırım @Elhan abla geldi sürprizim var dedi sen geldin iyiki de geldinn
Çok teşekkür ederim Elhancım. Evde değilim maalesef tahin bulamam, sabah erkenden yollara düştüğüm bir gün. Sanki biraz hafifledi, eğer biraz daha azalırsa şekerli suyu da içmiycem.Geçmiş olsun arkecim. Şekerli su buyuklerimizin tarifi genelde işe yarıyor. Diyetteyken onun yerine bir kaşık tahin yapılabilir.
Afiyet olsunHayırlı sabahlar canım kızlarsabah yürüyüşe gidemedim kuccugum uyandı öğlen okula bıraktıktan sonra yuruyecem inşaallah .Bende biraz utumu yaptım .Şimdi ihlamurumu içerken dün yazamadigim menümü yazayım dedim ve geldim
Dünün menüsü
9,30 filtre kahve 2 ceviz 1 hurma
11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim mısır ekmeği
Çeyrek avokado
2kasik közlenmiş kırmızı biber
5 Zeytin
Yeşillik domates
1 tatlı kaşığı bal
Ara 16.oo
Küçük bir muz kakou hindistan cevizi 1 tane ceviz katıp tatlı niyetine yediğim karışım ve çay
Akşam 18.oo
1 tabak kabuska (çok sevdiğim bir yemek evde sadece ben yiyince üç gündür yiyorum)
2 kaşık közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
ara 20.00
1 kuru hurma 1 avuç kadar kavrulmamis kabak çekirdeği (,komsumdaydim)
1 saat yürüyüş 2,5 lt su 1 lt Dukan suyu
LenaG @Sitare55 @Boncuk2307
Canım çok üzüldüm, keşke yapılabilecek bir şey olsaydı da yapsaydın. Madem yok o yüzden kendini fazla harap etme, Allah'a bırak. Dediğin gibi elbet bunda da bir hayır vardır.Canım büyük haksızlığa uğradım maalesef yapabileceğim hiç birşey yok çok çabaladım ama bir yandan belki böylesi daha hayırlısıymış diyorum
2/3 gündür nefes alamıyorum 1/2 saat kafam dağılıyor gibi oluyor sonra yine aynı sıkıntı devam ediyor
Arkadan iş çevirme işinden nefret ederim. İdare ile muhattap olmak da istemem. Benimle ilgili sıkıntı varsa benimle gel paylaş sıkıntı dediğimde bir basit sınav. Bilsem sınavı. İçim sıkılıyor dedim sonra bomba patladı. Müdürün karşısına bunun için çıkmak beni gerdi. Gerildim iyice. Sonra başka arkadaş üzerine alınmış. Ergenler gibi trip attık sonra barıştık.Nazimiz birbirimize geçiyor .
Valla gergin ortam beni geriyor. Benim ortamım gülme şakalaşma muhabbet ortamı. Arkadan iş cevirmeler olunca dün bayağı sinirlendim. Benimle cozemecegin bir sorun olsa amenna diyecem de hemen idareye gitmek niye. İdarenin de beni çağırması hatta ilk başta cagirmamasi sınıfa gelip şöyle yap böyle yap deyince ben iyice sinir küpü oldum
Canım valla herkes aynı değil işte, madem dertleri var gelip seninle konuşsunlar ama arkadan konuşmak bazılarına daha kolay geliyor. Bazılarının yüzünü görmüş oldum diyip rahatlama çalış bari.Herkese günaydın hanımlar. Güzel bir gün olsun hepimize. Ve eksisinin bol olanından.
Burada benım kılom yanlış yazılmış kaptanım. Kilom 70LİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Jasminium84 62.30 @bluegreeneyes 70.00 @Ankee 62.65 @Nergis 35 70.10 @Ceeeeeeeeeeee 62.95 @Jou 71.10 @tomrs 63.85 @Sitare55 71.20 @Boncuk2307 66.75 @Goklerce 72.20 @bnnu 66.80 @sibel_84 72.35 @Makaron23 66.90 @Beklenen2 73.00 @Diyettenvzgctm-olmuyo 69.95 @Elhan 73.50 @gezegenfeza 74.00 Mthn83 75.50 @Asya89 76.10 @Faunaaa 76.20 @Cicekbocekkaktus 77.80 @Fitt_anne 79.00 @Cakinin Gelini 79.80
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO P Pembepilates 82.10 @Lotus1234 93.30 @Tutku44 83.70 Sem2024 94.60 @60kiloyum 86.40 @Mina45 95.90 LenaG 86.50 @Efenin_Annesi 97.10 Beth18 87.00
50'LER LİGİ KİLO @nurovic 52.60 @malahit 54.00 @Denp 56.50 @dolar milyoneri 57.70 TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO @yosunlupapatya 48.25 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım
Lig tablosu etap sonunda (09.11.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
canımmmmGünaydın çiçeeemm
kuzum palamut çokk severim ve çokk vitaminli bnde de demir eksikliği ve folik asit eksikliği çıktı. hem ilaç içiyorum hem besinlerden almaya çalışıyrum. palamut sevmezsen somonda olabilir.
teşekkürler kızlaaarrCanım bende palamut seviyorum büyük güzel oluyor onu güzel temizletirsin dogratirsin aldığın yerden dokunmamis olursun hem
somonu sushide çok yedim aslında onu deneyebilirim, italyan baharatında neler var canım, biz karışım baharat tüketemiyoruzCanım balık özürlüyüm ben sevmem yemem dokunamam da ama somon aldım geçen dilimli zaten zahmetsiz bir de üzerine Hayfene den italyan baharatı almıştım ondan döktüm ve biraz z.yağ sürdüm eşim çok beğendi bayıldıben bile yiyebildim
hmmm evet öylesi de sıkıntıİşte her seansına gidemiyorum bebeği bırakacağım bir kv var o da sürekli işleri oluyor. İlk başta sen yazıl ben bebeğe bakarım diyordu sonra ona da zor geldi bugün işim var felan demeye başladı
Maalesef ailem şehir dışındacanımmmm
teşekkürler kızlaaarrpeki hangi baharatlar yakışır balığa
somonu sushide çok yedim aslında onu deneyebilirim, italyan baharatında neler var canım, biz karışım baharat tüketemiyoruz
hmmm evet öylesi de sıkıntı
kayınvalidenin işi olduğunda bırakacak başka kimsen yok mu canım
Hmm ben aslında balık da baharat sevmiyorum olduğu gibi tuzlayıp fırına atıyorum kendi kendine kızarıyor öyle seviyorum canımcanımmmm
somonu sushide çok yedim aslında onu deneyebilirim, italyan baharatında neler var canım, biz karışım baharat tüketemiyoruz
Harikasın
sanırım yeterli oluyor tuz balığaHmm ben aslında balık da baharat sevmiyorum olduğu gibi tuzlayıp fırına atıyorum kendi kendine kızarıyor öyle seviyorum canım
Aynen canım bazıları sos da yapıyor ama ben öyle sevmiyorumsanırım yeterli oluyor tuz balığa
tamam canım çok teşekkürler, haftasonu deneyeyim bakayımAynen canım bazıları sos da yapıyor ama ben öyle sevmiyorum
Günaydın kaptanım
Günaydın canım
Şans o regl canım menapoza yaklaştığımda dua edeceksin olsun diye 3 gün şişirtsin sonra geçer
Ben tahin içerdim canım
Günaydın queennn
Günaydın canım
Ohh iyi yapmışsınız misler gibi bir uyku
Günaydın ceeee
Günaydın mor rengimen sevdiğim renklerden biri şans,talih,bereket
Afiyet olsunemziren biri için yani az bile sayılır
Yavaş yavaş etkisini göreceksin canım
Yaaa papatya hanım baktım menü yok ee neyi yorumlayayım şimdi
Günaydın çiçeeemm
Kız afiyet olsu da bütün gün bişi yememişsün doğru düzgün akşam da atak yapmış birşey olmaz bir seferden dün akşam kaçırdım siye bugün hırpalama kendini
Hallederiz behahdhdhsjsjsj ay ben kendimi bildiğim için için rahat ama bu hafta takım yarışına girmesem iyiymiş. gerçi takım yarışına girdiğim kilo 68.3, her türlü kırarım. sporla da yüksek puan alacağıma inanıyorumhalledicez bee
Sarımsak,zahter,mercanköşk,reyhan,biberiye,kekik,pul bibercanımmmm