Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım reformer pilates çok güzel bir şey öte yandan orada geçirdiğin zaman senin kendin için kendine ayırdığın zaman bence bırakma
Canım balık özürlüyüm ben sevmem yemem dokunamam da ama somon aldım geçen dilimli zaten zahmetsiz bir de üzerine Hayfene den italyan baharatı almıştım ondan döktüm ve biraz z.yağ sürdüm eşim çok beğendi bayıldı ben bile yiyebildim

İşte her seansına gidemiyorum bebeği bırakacağım bir kv var o da sürekli işleri oluyor. İlk başta sen yazıl ben bebeğe bakarım diyordu sonra ona da zor geldi bugün işim var felan demeye başladı

Geçmiş olsun arkecim. Şekerli su buyuklerimizin tarifi genelde işe yarıyor. Diyetteyken onun yerine bir kaşık tahin yapılabilir.
Çok teşekkür ederim Elhancım. Evde değilim maalesef tahin bulamam, sabah erkenden yollara düştüğüm bir gün. Sanki biraz hafifledi, eğer biraz daha azalırsa şekerli suyu da içmiycem.

Afiyet olsun güzel bir menü kapuska etliyse veya ben bazen tavuklu da yapıyorum çok daha lezzetli olayi aşırı severim kimse yemesin boşver hepsi sana kalır miss

Canım çok üzüldüm, keşke yapılabilecek bir şey olsaydı da yapsaydın. Madem yok o yüzden kendini fazla harap etme, Allah'a bırak. Dediğin gibi elbet bunda da bir hayır vardır.

Herkese günaydın hanımlar. Güzel bir gün olsun hepimize. Ve eksisinin bol olanından.
Canım valla herkes aynı değil işte, madem dertleri var gelip seninle konuşsunlar ama arkadan konuşmak bazılarına daha kolay geliyor. Bazılarının yüzünü görmüş oldum diyip rahatlama çalış bari.

Bugün nasılsın peki, daha iyi uyanmışsındır inşallah.

Burada benım kılom yanlış yazılmış kaptanım. Kilom 70

Günaydın çiçeeemm
canımmmm

kuzum palamut çokk severim ve çokk vitaminli bnde de demir eksikliği ve folik asit eksikliği çıktı. hem ilaç içiyorum hem besinlerden almaya çalışıyrum. palamut sevmezsen somonda olabilir.

Canım bende palamut seviyorum büyük güzel oluyor onu güzel temizletirsin dogratirsin aldığın yerden dokunmamis olursun hem
teşekkürler kızlaaarr peki hangi baharatlar yakışır balığa

somonu sushide çok yedim aslında onu deneyebilirim, italyan baharatında neler var canım, biz karışım baharat tüketemiyoruz

İşte her seansına gidemiyorum bebeği bırakacağım bir kv var o da sürekli işleri oluyor. İlk başta sen yazıl ben bebeğe bakarım diyordu sonra ona da zor geldi bugün işim var felan demeye başladı
hmmm evet öylesi de sıkıntı

kayınvalidenin işi olduğunda bırakacak başka kimsen yok mu canım

Maalesef ailem şehir dışında

Hmm ben aslında balık da baharat sevmiyorum olduğu gibi tuzlayıp fırına atıyorum kendi kendine kızarıyor öyle seviyorum canım

Çok haklısın canım insanoğlu işte nankörlesiyoruz

Sarımsak,zahter,mercanköşk,reyhan,biberiye,kekik,pul biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…