Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Videoda tek set yapmış öyleyse. Ne kadar etkili emin değilim ama bir hareketi 3 set halinde arka arkaya yapmak daha etkiliymis (spor salonuna gittiğim zaman hoca söylemişti) yani videoyu 3 kere yapmak yerine durdurup hareketleri set halinde yapmak daha etkili olabilir. Durumuna göre kararı sen verirsin canim

aslında şöyle aynı yere çıkmıyor, dün çocuk tepemdeydi yazamadım tam. aynı kas grubunu arka arkaya 3 tur yaparak çalıştırmış olursun videoyu durdurup 3 set tekrar yaparsan. daha iyi olur
Tam da ben şimdi yazmısım ama sen doğru şekilde aciklamissin canım.

Sağol canm mecburen dayandım çünkü eksilmiyorum, ucgun üst üste ağır beslendim ama iyi geldi bana

evet canım senin peşinden 94bassuk da yazdı bugün akşam öyle deneyeceğim zaten kadın bir hareketi ya 12 ya 15 kez yapıp 10 saniye mola veriyor videoyu başa sarıp 2 kez daha ard arda yaprım hergün bişi öğreniyorum buradan ya bu gruba mart nisan gibi gelmiştim o halime şimdiki haliimde daha bilgilenmiş bir papatya oldu sayenizde hahaha

Dün yedıklerım
Biraz diyet gıbı degıldı az yedım sadece o avutuyor

Sabah
Yok

Öğlen 11.00
1haş yumurta
2 3 tane zeytın
3 dılım ekmek
1 tk bal

İkindi el büyüklüğünde kaşarlı gözleme
1 Bardak 3ü birarada
5 hurma

Akşam
2kaşık et kavurma
4 kaşık mantar
LenaG

Teşekkür ederim tuzsuz dur diye düşündüm tazeydi , bundan sonra dikkat ederim 7 de bırakırım akşam bilerek hafif bıraktım yarına daha iyi girmek için ipin ucunu kacirmak üzereydim toparladım dün bugün çok şükür

Afiyet olsun güzel bir menü kapuska etliyse veya ben bazen tavuklu da yapıyorum çok daha lezzetli olayi aşırı severim kimse yemesin boşver hepsi sana kalır miss
Yaa hiç etli yapmadim sade yapıyorum çok az pirinç bol acıtavukluyu deniyim

Afiyet olsun tabi nugget yapmak kolay oluyor keşke tercih etmeseler ama yapacak birşey yok
Su biraz az kalmış
Yemek işini iyice bozdular bence canım, hazıra kaçmasalar iyi olacak (yemek şirketi getiriyor). Neyse buna da şükür en azından bulup yiyebiliyoruz diye seviniyorum. Suyu bugün arttırırım.

Çok geçmiş olsun, tahin öneriyorlar,( denemedim hiç)

Benim biraz değişik oldu canım cumartesi üç öğünde de çok abarttım pazar günü +2.5 gördüm tartıda ama 2 kilosu gitti. Bi de regl 8 gün gecikti yani net bişey söylemek mümkün değil
Evet canım pazar günkü artı kafa karıştırır.
Haftaya yaparsın inşallah kabak seviyorsan zor değil
Daha önce birkaç kez yaptım, bayılıyorum diyemem ama mecbur kalınca yaparım.
Dilim dilim yapıp az zeytinyağı ile kızarttım cano
Ben su ile haşlama gibi yapıyordum. zeytinyağlı bir tık daha lezzetli olabilir belki.

Afiyet olsun canım. Kapuskaya bayılırım acılı acılı valla ağzım sulandı yarın pazardan aliyim. Kıymalıda yapiyorum sade de yapıyorum . Ben yanına ekstra yemek yapmıyorum . Herkes yiyor

Canım bende kaynar kaynar süt içiyorum . Sanırım mide çalışmayınca ağrı yapıyor. Sıcak şey içmek çalıştırıyor. Çünkü benim sıcak süt sonrası birden karnım midemden sesler geliyor rahatlıyor.

Biliyorlar, kıyamıyorlar da gelmeselerde olmuyor, hem geçmiş olsun, hem başsağlığı için

Kılçıksız olduğu için somon ve palamut tercihim
Somonu fazla alıp dondurucuya koyuyorum, pişireceğim zaman çıkarıyorum, diğerlerine henüz pek ihtiyaç duymadım
Tavada yapacaksam Tuz, karabiber, yerken üstüne bol limon, fırında yapacaksam, sarımsak, limon, tuz, karabiber karıştırıp sürüyorum

Heee ben de özelden atayım rakipler görmesin
Bekliyorum bak
çok güzel canım afiyet eksi olsun
Sade az öz afiyet eksi olsun canım
Sadece hanş derler ya ağzım hiç durmadı diye sürekli atıştırmışsım gibi olmuş canım. Aralarda 2 ser saat olsa daha güzel olur. Menü harika
Afiywt eksi olsun canım akşamı kaçta yiyorsun menünğ çok begendim
Detoks menü gibi olmuş ablacım afiyet eksi olsun
Hoş geldiinnn sağlıkla gitsin kilolar
Çorba pırasa yoğurt akşam için yeterliymiş canımcım. Az az dediğimiz şeyler de somradan porsiyon kadar oluyor toplayonca. Tuzlu balık ve turşu ödem yapabilir bugün bol su iç tamam mı
Bu kız neler yapıyor böyle 4 e kadar acıkmıyor musun nasıl geçiriyorsun o saate kadar
Hosbulduk , bugun tek ögün yaptim ,

Aksam
17.30
3 dilim tt ekmek
Biraz et haslama
Bi tabak nohut
Salata
2 dilim kabak haslama tahinli

Spor 7.000 adim
40 dk eliptik bisiklet
Güzek eksiler bekliyprum canım senden afiyet şifa olsun
Su bir tık az olmuş canım dışarıdakş ekmek beyaz ekmek ti muhtemelen olmadıçantana hem öğlen hem akşam için ekmek at canım. Afiyet eksi olsun
Bunun neresi çok acaba afiywt eksi olsun canım
Yeşillik salata eksik gerisi harika afiyet eksi olsun canım
Yorumumu paylaştım sen de nedenini yazmışaın 20 deki menü olmasa gğzel olurmuş afiyet olaun canım bugğn telafi günü
Adım harika menğ harika regle rağmen gelecek eksiler canım
Bu durumda yürüyüş sevdipin bir kahve ortamı kştap kahve falan insana çok iyi geliyor. Can sıkıntını yemekle depilde başka sekilde dağıtmaya çalış. Ve aklının bir köşesinde "ben çok değerliyim vücüdğma da iyi bakacam" olursa emeklerini hatırlaraın
Çok güzel menü hatta harika menü
canım bu ilk video, 10 gün bu yapılacak.
Jillianı uaptıktan sonra leslie nin bizimle maytap geçtiğini düşünmüştüm hatta arkadaki kadınlardan biri daha kolay halini diğeri daha zor halini yapıuor falan süper kardiyo
Sen bu işi zaten biliyorsun kaptancim, sabahki kahveyi de biliyorsun. Şey gibi oldu, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
He valla bilmez miyim bugün sade kahveni aldım geldim
Arkadaş ilk defa bir salı günü tartıda eksi gördüm bugün sabah itibariyle regli oldum. Karnım davul gibi şişti nasıl bir şanssızlık
Cumartesiye kadar regl sökülür olumsuz düşünme hemen aaa sadece iştahına engel olmaya çalış canım
Evde eliptik ve kardiyo videoları bence canım
Zaten plates kas grubunu çalıştırır yağ yakımı için çok etkili değil
Mısır ekmeğine biraz mola canım olur mu gerisi harika afiyet eksi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…