Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Normale döndüm kaptanım. Kaldığım yerden yola devam.

ben de somon deneyeyim, teşekkürler canımm

tamam canım kaydettim bu videoyu da inşallah yapabilirsem yapacağım :)
Sıkılaşma için çok etkili canım, hemen başlamasan bile sonra denemeni tavsiye ederim.
benimde bildiğim şekerli su bide karnına su torbası koysan ağrı kesici içip belki faydası olur kuzum
Şekerli su en kolay ve en bilinen yöntem demek ki canım. Evde değilim su torbası falan yok ama daha iyiyim çok şükür.
Kokusu bana bile geldi inanır mısın, yememekle iyi yapmışsın canım. Hafta sonu kahvaltısında yiyeceksin nasılsa. Sen kendini bir de börekle mi sınadın bu sabah, iradeni alkışlıyorum canım.

Sütten hiç haz etmem, sıcak şekersiz su içtim biraz rahatladım canım. Bu tarifi de kaydediyorum evdeyken bunu denerim. muhtemelen akşama yine ihtiyacım olacak gibi. teşekkür ederim kuşum.
Normalde çipura falan öneririm ama elimi dokunamam diyorsan somon falan almalısın (tadı bence yavan ama güzel bir sos yaparsan iyi olabilir). Aldığın balığı mecbur evde yıkarken de dokunacaksın o yüzden somon daha rahat olur.

Sos olarak ben kajun baharatı, sebze çeşnisi ve domates rendesini karıştırıp balıkları içinde bekletiyorum. Tepsiye dizip kalan sosu da üzerine döküp fırında pişiriyorum, aşırı lezzetli oluyor canım.
Ben tahin içerdim canım
1 yemek kaşığı direkt içilecek dimi canım, bir şeye karıştırmıyoruz.
evet canım yazın başında gruplara dahil olduk biz tanıştık baya da kaynaştık sen daha eskiymişsin ama sanırım Elhan abla geldi sürprizim var dedi sen geldin iyiki de geldinn
Evet canım eskiyim, iyi ki gelmişim. O zamanki arkadaşlar da çok güzeldi siz de öylesiniz. Buranın farklı bir enerjisi var, insana iyi geliyor

Tamam kaptanıım

Kaptan sensin sen ne dersen oama şuan kahvaltı da yedim buzluğa kaldırıyorum kalanını

Afiyet olsun canım. Kapuskaya bayılırım acılı acılı valla ağzım sulandı yarın pazardan aliyim. Kıymalıda yapiyorum sade de yapıyorum . Ben yanına ekstra yemek yapmıyorum . Herkes yiyor
Ben kabuska yerken ev halkını odellendirip pizza yaptım bende

Afiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz
Dikkatin karşısinda saygıyla eğiliyorum kaptanım öğün saatlerimi ben bile unutuyorum bazen sen harikasın Can çekmesi değil kaptanım hastam çaya davet etmişti bir sürü şey hazırlamış ayıp olmasın diye tadımlık aldım Allah'tan tatlı grubunda birinde alerjim olan bişey vardı diğerini de sevmediğim bişey bunlarla attlattiim

Aksam kavurma daha fazla olabilirdi . 2 yemrk kasigi anladim servis kasigi ise ok. Afiyet olsun guzel menu

Hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Herkes diğerinin derdine ortak olmaya çalışıyor, insan kendini iyi hissediyor destek olanları görünce.

Afiyet olsun canım. Kapuskaya bayılırım acılı acılı valla ağzım sulandı yarın pazardan aliyim. Kıymalıda yapiyorum sade de yapıyorum . Ben yanına ekstra yemek yapmıyorum . Herkes yiyor
Bugün de canımız kapuska çekti haydi hayırlısı. Biriniz tarif yazıversenize ben hiç yapmadım. Tadını bilmediğim şeyi canım çekiyor, yapıp yiyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…