Normale döndüm kaptanım.Bekliyorum bak
çok güzel canım afiyet eksi olsun
Sade az öz afiyet eksi olsun canım
Sadece hanş derler ya ağzım hiç durmadı diye sürekli atıştırmışsım gibi olmuş canım. Aralarda 2 ser saat olsa daha güzel olur. Menü harika
Afiywt eksi olsun canım akşamı kaçta yiyorsun menünğ çok begendim
Detoks menü gibi olmuş ablacım afiyet eksi olsun
Hoş geldiinnn sağlıkla gitsin kilolar
Çorba pırasa yoğurt akşam için yeterliymiş canımcım. Az az dediğimiz şeyler de somradan porsiyon kadar oluyor toplayonca. Tuzlu balık ve turşu ödem yapabilir bugün bol su iç tamam mı
Bu kız neler yapıyor böyle4 e kadar acıkmıyor musun nasıl geçiriyorsun o saate kadar
Güzek eksiler bekliyprum canım senden afiyet şifa olsun
Su bir tık az olmuş canım dışarıdakş ekmek beyaz ekmek ti muhtemelen olmadıçantana hem öğlen hem akşam için ekmek at canım. Afiyet eksi olsun
Bunun neresi çok acaba afiywt eksi olsun canım
Yeşillik salata eksik gerisi harika afiyet eksi olsun canım
Yorumumu paylaştım sen de nedenini yazmışaın 20 deki menü olmasa gğzel olurmuş afiyet olaun canım bugğn telafi günü
Adım harika menğ harika regle rağmen gelecek eksiler canım
Bu durumda yürüyüş sevdipin bir kahve ortamı kştap kahve falan insana çok iyi geliyor. Can sıkıntını yemekle depilde başka sekilde dağıtmaya çalış. Ve aklının bir köşesinde "ben çok değerliyim vücüdğma da iyi bakacam" olursa emeklerini hatırlaraın
Çok güzel menü hatta harika menü
Jillianı uaptıktan sonra leslie nin bizimle maytap geçtiğini düşünmüştümhatta arkadaki kadınlardan biri daha kolay halini diğeri daha zor halini yapıuor falan süper kardiyo
He valla bilmez miyim bugün sade kahveni aldım geldim
Cumartesiye kadar regl sökülür olumsuz düşünme hemen aaasadece iştahına engel olmaya çalış canım
Evde eliptik ve kardiyo videoları bence canım
Zaten plates kas grubunu çalıştırır yağ yakımı için çok etkili değil
Mısır ekmeğine biraz mola canım olur mu gerisi harika afiyet eksi olsun
Sen bu işin pirisinNormale döndüm kaptanım.Kaldığım yerden yola devam.
ben de somon deneyeyim, teşekkürler canımmKılçıksız olduğu için somon ve palamut tercihim
Somonu fazla alıp dondurucuya koyuyorum, pişireceğim zaman çıkarıyorum, diğerlerine henüz pek ihtiyaç duymadım
Tavada yapacaksam Tuz, karabiber, yerken üstüne bol limon, fırında yapacaksam, sarımsak, limon, tuz, karabiber karıştırıp sürüyorum
Sıkılaşma için çok etkili canım, hemen başlamasan bile sonra denemeni tavsiye ederim.tamam canım kaydettim bu videoyu da inşallah yapabilirsem yapacağım :)
Şekerli su en kolay ve en bilinen yöntem demek ki canım. Evde değilim su torbası falan yok ama daha iyiyim çok şükür.benimde bildiğim şekerli su bide karnına su torbası koysan ağrı kesici içip belki faydası olur kuzum
Kokusu bana bile geldi inanır mısın, yememekle iyi yapmışsın canım. Hafta sonu kahvaltısında yiyeceksin nasılsa. Sen kendini bir de börekle mi sınadın bu sabah, iradeni alkışlıyorum canım.offf hem nasıl bi de mahlep de koymuştum içine iyice burnuma burnuma koktu amaaaaa tadına bile bakmadım ve hatta sabah da kıymalı böreğe direndim ve başardım
çok geçmiş olsun canım, eşim midesi ağrıdığında süt içer iyi de gelir, bir de muz ve tahin çok iyi gelirmiş instada görmüştüm, şimdi de googledan baktım da tarif şöyle bak;
"Bir muz 1/5 yemek kaşığı tahin Yarım tatlı kaşığı tarçın Üç malzemeyi püre haline getirin beş dakika beklettikten sonra yemeklerden önce bir kaşık tüketin"
Normalde çipura falan öneririm ama elimi dokunamam diyorsan somon falan almalısın (tadı bence yavan ama güzel bir sos yaparsan iyi olabilir). Aldığın balığı mecbur evde yıkarken de dokunacaksın o yüzden somon daha rahat olur.kızlar size birşey soracağım, geçtiğimiz hafta doktora gittik hep beraber çoluk çocuk, tahlillerimizi yaptırdık da hepimizde folik asit eksikliği çıktı ve artık haftada bir balık yiyelim istiyorum, çocukların da bizim de alışmamız gerekiyor
ama böyle küçük balık değil, uğraşmak istemiyorum onunla çünkü ben çiğ balığa asla dokunamam
büyük, etli ve lezzetli hangi balığı önerirsiniz bir de hangi baharatlarla nasıl pişirmeliyim
1 yemek kaşığı direkt içilecek dimi canım, bir şeye karıştırmıyoruz.Ben tahin içerdim canım
Evet canım eskiyim, iyi ki gelmişim. O zamanki arkadaşlar da çok güzeldi siz de öylesiniz. Buranın farklı bir enerjisi var, insana iyi geliyorevet canım yazın başında gruplara dahil olduk biz tanıştık baya da kaynaştık sen daha eskiymişsin ama sanırımElhan abla geldi sürprizim var dedi sen geldin iyiki de geldinn
Tamam kaptanıımBekliyorum bak
Sadece hanş derler ya ağzım hiç durmadı diye sürekli atıştırmışsım gibi olmuş canım. Aralarda 2 ser saat olsa daha güzel olur. Menü harika
Çorba pırasa yoğurt akşam için yeterliymiş canımcım. Az az dediğimiz şeyler de somradan porsiyon kadar oluyor toplayonca. Tuzlu balık ve turşu ödem yapabilir bugün bol su iç tamam mı
Bu kız neler yapıyor böyle4 e kadar acıkmıyor musun nasıl geçiriyorsun o saate kadar
Su bir tık az olmuş canım dışarıdakş ekmek beyaz ekmek ti muhtemelen olmadıçantana hem öğlen hem akşam için ekmek at canım. Afiyet eksi olsun
Yorumumu paylaştım sen de nedenini yazmışaın 20 deki menü olmasa gğzel olurmuş afiyet olaun canım bugğn telafi günü
Bu durumda yürüyüş sevdipin bir kahve ortamı kştap kahve falan insana çok iyi geliyor. Can sıkıntını yemekle depilde başka sekilde dağıtmaya çalış. Ve aklının bir köşesinde "ben çok değerliyim vücüdğma da iyi bakacam" olursa emeklerini hatırlaraın
Jillianı uaptıktan sonra leslie nin bizimle maytap geçtiğini düşünmüştümhatta arkadaki kadınlardan biri daha kolay halini diğeri daha zor halini yapıuor falan süper kardiyo
Cumartesiye kadar regl sökülür olumsuz düşünme hemen aaasadece iştahına engel olmaya çalış canım
Kaptan sensin sen ne dersen oBekliyorum bak
Ben kabuska yerken ev halkını odellendirip pizza yaptım bendeAfiyet olsun canım. Kapuskaya bayılırım acılı acılı valla ağzım sulandı yarın pazardan aliyim. Kıymalıda yapiyorum sade de yapıyorum . Ben yanına ekstra yemek yapmıyorum. Herkes yiyor
Dikkatin karşısinda saygıyla eğiliyorum kaptanımAfiyet olsun ❤ 14 teki arayı canın mı çekti de yaptın çünkü genel menünün dışında görünüyor ama çok az bir şey olmaz
Sen bu işin pirisin
Bizim de vardı talişkamiz bütün çocuklarımın kediye alerjisi çıktı
Aksam kavurma daha fazla olabilirdi . 2 yemrk kasigi anladim servis kasigi ise ok. Afiyet olsun guzel menu19 kasım salı
Sabah: 1 dilim ekmek , 2 kaşık tahin pekmez dereotu 2 yumurta haşlanmış , 1 bardak çay
Öğle 12: Türk kahvesi
Ara: leblebi + 2 hurma
Akşam yemeği 18.30 : bol salata+ 2 kaşık kavurma
Gece 22.00: süt arttırıcı rezene çayı
7 bin adım
2 saat ev işi
2 litre su
Emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus
Hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Herkes diğerinin derdine ortak olmaya çalışıyor, insan kendini iyi hissediyor destek olanları görünce.evet canım senin peşinden @94bassuk da yazdı bugün akşam öyle deneyeceğim zaten kadın bir hareketi ya 12 ya 15 kez yapıp 10 saniye mola veriyor videoyu başa sarıp 2 kez daha ard arda yaprım hergün bişi öğreniyorum buradan ya bu gruba mart nisan gibi gelmiştim o halime şimdiki haliimde daha bilgilenmiş bir papatya oldu sayenizde hahaha
Evet canım kızlar hep tahin yazmış, eve erken dönecem. Evdeyken mutlaka denerim.Çok geçmiş olsun, tahin öneriyorlar,( denemedim hiç)
Bugün de canımız kapuska çekti haydi hayırlısı. Biriniz tarif yazıversenize ben hiç yapmadım. Tadını bilmediğim şeyi canım çekiyor, yapıp yiyeyim bariAfiyet olsun canım. Kapuskaya bayılırım acılı acılı valla ağzım sulandı yarın pazardan aliyim. Kıymalıda yapiyorum sade de yapıyorum . Ben yanına ekstra yemek yapmıyorum. Herkes yiyor
Kiymali da oluyor . Ustune limon sıkarak da yenirBugün de canımız kapuska çekti haydi hayırlısı. Biriniz tarif yazıversenize ben hiç yapmadım. Tadını bilmediğim şeyi canım çekiyor, yapıp yiyeyim bari