Destanimizin bugünkü teması ablalar resmi geçidiİyiyim ablacım Allah razı olsun, misafirleri yolcu ettim bugün bir tek annem kaldı.
Çoook teşekkür ederim ablammm, ben de tam soracaktım küs müyüz ayran içtik ayrı mı düştük diyecektim
Çok teşekkür ederim kaptaniçemmm, ballı lokma kaptanım. Geç oldu bn görene kadar ama bu saatte çok mutlu ettiniz beni
Çok teşekkür ediyorum ablam
Anneciğinin de doğum günü kutlu olsunçok teşekkür ederim ablam
Yaa o kadar duygulandım kii, gerçektn gözlerim dolu dolu yazıyorum. İyi ki varsınız, iyi ki varsın abla balımmçok teşekkür ederim
İnşallah ablacım teşekkür ederim
Teşekkür ederim ablam
Çok teşkkür ederim ablam özledik seni , yeme bi daha ceza olur mu
Teşekkür ederim çiçek ablam iyi ki varsınız
Canım ablam teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ablacım
Ayy ağlayacağım gerçekten bu saatte, çok teşekkür ederim
Sibel ablam canım benim teşekkür ederim
Teşekkür ederim ablam
Amiin inşallah ablacımteşekkür ediyorum
Eveeet bugündü ama hepiniz önceden kutlamıştınııızz
Canım papatyam teşekkür ederimo kadar mutlu ettiniz kii
Ayy inşallah ablam çook aminteşekkür ederim
Teşekkür ederim ablam
Çooookkk teşekkür ederim ablammm, canımın içiii. Güzel dileklerin için de ayrıca Allah razı olsun
Amin tomrs ablam, teşekkür ediyorum
ÇOOOKK teşekkür ederimmm ablamm
Önceden de kutlamıştın feza ablacımmm, çok mutlu ettiniz beni iyi ki varsınızz
Geçmiş olsun arkecim. Şekerli su buyuklerimizin tarifi genelde işe yarıyor. Diyetteyken onun yerine bir kaşık tahin yapılabilir.Kızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
hahdhdhsjsjsj ay ben kendimi bildiğim için için rahat ama bu hafta takım yarışına girmesem iyiymiş. gerçi takım yarışına girdiğim kilo 68.3, her türlü kırarım. sporla da yüksek puan alacağıma inanıyorumRica ederim canım, tam olarak neyi verdiğini bilseydik yapma etme derdik
çok geçmiş olsunKızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
Olsun cumartesi ye siskinligin iner canim bence güzel denk gelmişArkadaş ilk defa bir salı günü tartıda eksi gördüm bugün sabah itibariyle regli oldum. Karnım davul gibi şişti nasıl bir şanssızlık
GünaydınGünaaaayddınnnnn aşkolar
Alıntıları birazdan cevaplayacam
Valla yönetimimiz aynıymış şekerli su yapıyorum bende iyi geliyor bal da mi yiyemezsinKızlar çok fena mide ağrısıyla uyandım. Benim yöntemim kaynar suya boooollll şeker atıp içmek. Çok hızlı şekilde ağrıyı geçiriyor. Ama birkaç gündür şeker tuketmiyordum ne güzel, sizin daha masum bir öneriniz var mı.
evet canım hareketleri durdurup 15 kere yap demiş ama videodaki kadın zaten 15 kere yapıp 15 saniye mola verdi ben videonun tamamını bitirip arka arka ya 2 kere daha yapıp toplamda bütün videoyu 3 kez yapmış oluyorum aynı yola çıkmış oluyor o şekilde deCanım sporda bölgesel hareket yaparken setler halinde yapılıyor. Mesela squat yapacaksın diyelim, 15 kere çömel kalk hareketini ard arda yapıp 20 sn falan dinleniyorsun. Sonra hemen ardına 15 kere daha yapıp yine 20 sn ( ya da 30 falan) ara veriyorsun. Son olarak bir kez daha 15 kere yapıyorsun. Bunu tamamladığında 3x15 setini tamamlamış oluyorsun. Arkadaş da videodaki hareketleri durdurup 3x12 set halinde yap demek istemiş sanırım.
Amin canım sağol ALLAH razı olsunRabbim gönlüne ferahlık versin canım
aslında şöyle aynı yere çıkmıyor, dün çocuk tepemdeydi yazamadım tam. aynı kas grubunu arka arkaya 3 tur yaparak çalıştırmış olursun videoyu durdurup 3 set tekrar yaparsan. daha iyi olurevet canım hareketleri durdurup 15 kere yap demiş ama videodaki kadın zaten 15 kere yapıp 15 saniye mola verdi ben videonun tamamını bitirip arka arka ya 2 kere daha yapıp toplamda bütün videoyu 3 kez yapmış oluyorum aynı yola çıkmış oluyor o şekilde de
Ay canım haklısın valla. Herşeyi de idareye şikayet etmek çocukça oluyor. İnşallah senin için güzel sonuçlanırValla gergin ortam beni geriyor. Benim ortamım gülme şakalaşma muhabbet ortamı. Arkadan iş cevirmeler olunca dün bayağı sinirlendim. Benimle cozemecegin bir sorun olsa amenna diyecem de hemen idareye gitmek niye. İdarenin de beni çağırması hatta ilk başta cagirmamasi sınıfa gelip şöyle yap böyle yap deyince ben iyice sinir küpü oldum
Aman benimkiler yanımda canım. Herkesin öncelikleri değişiyor bir vakit sonra. Mevlam sağlık versin deyip kenara çekiliyorum.
Afiyet olsun canım sporda menü de güzel. İnşallah bulgur ödem yapmaz beni hemen etkiliyor da
İnşallah canım
Afiyet olsun canim
Kalktım kalktım kapı aralikti girdim içeri.
Neye agladigimizi da bilsek
Amin canım sağol ALLAH razı olsunBazen bir olayı bahane edip ağlamak iyi geliyor canım sibelim iyi olur ınsalhhh
Her ne ise takma canım kafana bazı şeyleri alttan alıp da arkasından üzülen biz olabiliyoruz hakedilmeyen davranışlara maruz kalabiliyoruz hakkına hayırlısı canım
Hoşgeldin canım