Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Destanimizin bugünkü teması ablalar resmi geçidi
Canım benim senin gibi bir güzelliğe insan nasıl kayıtsız kalabilir.

Geçmiş olsun arkecim. Şekerli su buyuklerimizin tarifi genelde işe yarıyor. Diyetteyken onun yerine bir kaşık tahin yapılabilir.

Rica ederim canım, tam olarak neyi verdiğini bilseydik yapma etme derdik
hahdhdhsjsjsj ay ben kendimi bildiğim için için rahat ama bu hafta takım yarışına girmesem iyiymiş. gerçi takım yarışına girdiğim kilo 68.3, her türlü kırarım. sporla da yüksek puan alacağıma inanıyorum halledicez bee

çok geçmiş olsun ayran soda? mide ağrısı nasıl bir ağrı tam bilmiyorum da bulantıya birebir.

Valla yönetimimiz aynıymış şekerli su yapıyorum bende iyi geliyor bal da mi yiyemezsin

19 kasım salı
Sabah: 1 dilim ekmek , 2 kaşık tahin pekmez dereotu 2 yumurta haşlanmış , 1 bardak çay
Öğle 12: Türk kahvesi
Ara: leblebi + 2 hurma
Akşam yemeği 18.30 : bol salata+ 2 kaşık kavurma
Gece 22.00: süt arttırıcı rezene çayı
7 bin adım
2 saat ev işi
2 litre su
Emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus

evet canım hareketleri durdurup 15 kere yap demiş ama videodaki kadın zaten 15 kere yapıp 15 saniye mola verdi ben videonun tamamını bitirip arka arka ya 2 kere daha yapıp toplamda bütün videoyu 3 kez yapmış oluyorum aynı yola çıkmış oluyor o şekilde de

aslında şöyle aynı yere çıkmıyor, dün çocuk tepemdeydi yazamadım tam. aynı kas grubunu arka arkaya 3 tur yaparak çalıştırmış olursun videoyu durdurup 3 set tekrar yaparsan. daha iyi olur

Ay canım haklısın valla. Herşeyi de idareye şikayet etmek çocukça oluyor. İnşallah senin için güzel sonuçlanır

Amin canım sağol ALLAH razı olsun

Artık kabul edip yoluma devam edeceğim başka çare yok.
Hem belki benim için daha güzel şeyler olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…