Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Su bir tık az olmuş canım dışarıdakş ekmek beyaz ekmek ti muhtemelen olmadıçantana hem öğlen hem akşam için ekmek at canım. Afiyet eksi olsun
Evet canım beyaz ekmekti (en büyük zaafım). Çantada ekmek fikri çok iyi canım, öğlenleri yemekhanede de beyaz ekmek var, yemiyorum ama bazı yemeklerin yanında birazcık gerekiyor. Bundan sonra alayım yanıma. Teşekkür ederim canım benim.
Dimi yaaa Leslie bunun yanında çerez gibi kalıyor. Ben lesliyle ısınıp bununla asıl sporu yapıyordum düşün yani

Afiyet olsun canım, kahveyi yanına alman iyi olmuş.

Ahhh ahhh yemek asla canim istemiyor ama hamurişleri her reglide gözümün önünde. Sabah el açması bol acılı patatesli kol böreği gözümün önünden geçti şimdide bol çikolatalı pasta . Ama yemem asla emek verdim

Kızlar ben gidiyorum. Bugün erkenden evimde olacam inşallah. Gidip kahvaltı yapayım bari. Yolum uzun ama olsun sonu güzel bir yere çıkıyor. görüşmek üzere.

Ay canım haklısın valla. Herşeyi de idareye şikayet etmek çocukça oluyor. İnşallah senin için güzel sonuçlanır
Bilmiyorum hep çocukça gelmiştir gidip şikayet etmek.
Şarkıda güzelmiş
Ben yerinden getirtirim sana merak etme canım
Boşver yeme zaten yediğimiz için bu halde değil miyiz?
Yaşlarına bakinca benden büyükler. Ama çocuk gibi davranıyorlar. Büyük olunca da birşey diyemiyorum. Ama dün patladım. Bugün müdür bey yanına çağırdı.
Bende kırıldığımı açıkça söyledim.
Tost ağır geldi herhalde . Bünye alışkın olmayınca.

Merhaba kayıt formunu yazdığım yazının altına atmıştım siİzi etiketleyip ama

Yaaa sobamın yanına gelsin kucağımda az yoğurayım
Kaptan sensin sen ne dersen oama şuan kahvaltı da yedim buzluğa kaldırıyorum kalanını
Estağfurullah canım dşyette pek yenmiyor diye biliyorum dün ve bugün olunca
Bu bilinçle hedef yakın canım yaza fit olacaz hepimşz
Kızlar ben gidiyorum. Bugün erkenden evimde olacam inşallah. Gidip kahvaltı yapayım bari. Yolum uzun ama olsun sonu güzel bir yere çıkıyor. görüşmek üzere.
Görüşürüz canım
Ben izledim siz de izleyin
Hahaha 40 sene butlu ama mutlu

Tereyağı da mükemmel olur ama hedeften sonra

Ben kabuska yerken ev halkını odellendirip pizza yaptım
Benim eşim yemek seçmez ( sadece karalahana çorbasını sevmez kokusunu ) ama çocuklar 10 ve 3 yaş biraz önyargiliydi brokoli karnabahar ve beyaz lahana , kereviz yemeklerine. Ama bu şekilde tek çeşit yapınca mecbur yiyerek alıştılarr damak tadlarına oturtuyorlar. 2 3 seferden sonra başka birsey varmi diye sormuyorlar.

Abowwww çin işkencesi gibi

Kokusu bana bile geldi inanır mısın, yememekle iyi yapmışsın canım. Hafta sonu kahvaltısında yiyeceksin nasılsa. Sen kendini bir de börekle mi sınadın bu sabah, iradeni alkışlıyorum canım.
evet kuzum, kızların beslenmesine börek vardı bugün ama yemedimmm

Sütten hiç haz etmem, sıcak şekersiz su içtim biraz rahatladım canım. Bu tarifi de kaydediyorum evdeyken bunu denerim. muhtemelen akşama yine ihtiyacım olacak gibi. teşekkür ederim kuşum.
ne demek canım şifa olsun inşallah

tamam canımm somon alayım, açılışı somonla yapayım sonra belki alıştıkça başka balıklara da dönerim

kajun ve sebze çeşnisi biz kullanamıyoruz, ama başka baharatlarla çeşitlendireyim bakalım

Boşver yeme zaten yediğimiz için bu halde değil miyiz?
aynenn öyle kaptanım doğru diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…