Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Arkadaşlarıma bilenlere çok soruyroum aslında toplamda 8kg yağ varmış ama kastan da gidiyor yüyorumda hani protein ama daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum önerilere açığım bu arada
Yani %16 yağ oranı. Birkaç gün menülerini ve egzersizlerini takip etsem belki bir fikir verebilirim canım.

Afiyet olsun .bitter 2 yeterdi, yetmediyse aksam doyurucu olmadigindandir , bana öyle grldi , bir hayvansal protein ilavesi istiyor gibi, spor günü sonuçta. Bunlar mikemmellik icin eleştirilerim yoksa gayet de guzel menü
Evet canım ben de pişman oldum kocişle balkonda yedik o yiyince ben de kendime engel olamadım

Yani %16 yağ oranı. Birkaç gün menülerini ve egzersizlerini takip etsem belki bir fikir verebilirim canım.
tamamdır seni etiketliycem muhakkak çokk teşekkür ederimmmm %17 bu arada nokta atışı yaptın ben sadece kağıda bakıp anlamayı öğrendim hesap yapabildiğine göre baya bilgin var bu konularda harikasınn canımm

Hayatından çıkaracaksın yada en az minimuma indireceksin dedi
Ben şuan 2 küçük parça yiyorum peynir yemedende durabilirim eskiden Peynirsiz diyette kahvaltıda dusunebilecegim bişey değildi
tek yiyecek mi mesela paketli gıdalar onlarda bakteri yapmıyor mu hiç mesela dur bi çikolata alıyım yiyeyim demiceksin çok sordum ben galiba aahahah

Günaydın Kızlarr
Geçen cts ki ödemler gitmeye başlamış. İnşallah cts’ine daha fazla yağ gider
Cts:53.8 kg
Bugün:52.5kg
Fark:-1.3kg

LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Oyyy tebrikler canımcım Önce aşıır mutluluk sonra endişeye kapıldım
Bi bakalım niye
Harika ya süpersin canım emeğininn karşılığı
Kontrol amaçlı canım cumartesiye kadar toparlarsın
Günaydın kızlar sabah tartıldım
Cumartesi 77.8
Bugün 78
Erken tartilmanin ödemi olduğunu düşünüyorum
Azıcık artı canım cumartesiye kadar yürüyüşlerin menülerin karşılığını alaaksın
Yüz gram için canını sıktığına değmez ne demiştim bi kere bir p.rt yapsan al sana - 100
Şaka bir tarafa cumartesiye en az bir kilo eksin var
Cumartesi 57.2
Bugün 57.7 (bu sayıda bişey var)
Regl etkisi canımcım takılma moral bozma
Hızla 80 lere doğru wuhuuuu süpersin
Kilo bildirimi
Cumartesi 69.7
Bu gün 69.5
Fark -200
LenaG Sitare55
Tebrikler canım harikasın uzaklaşıyoruz 69 streianden
Oy oy aşırı mutluyum ya takımım şahane tebrikler canım
Çok enteresan ama sabit geldim. Eksi görmem lazımdı Sitare55
Bugün olmaz yarın olur canım tebrik ederim haftasonu kaçamağın vardı ancak toparladık
Cumartesi 72.7
Salı 73.00
Fark +300

LenaG Sitare55
Karın guruldayarak geçirilen üç geceden sonra bu olmamaliydi
Olsun ablam azcık bir artı o moral bozmak yok
Müziği duyunca aklıma spor geldi direkt teşwkkürler ablacım
Günaydın kızçeler
Çoktandır her salı olduğu gibi yine stres yine artıı
Cumartesi 77.9
Bugün 80.1
Fark+200
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Azıcık artı cumartesiye çakim 80 lerden iyice uzaklaşmış olacak
Günaydın ❤

Bugün 86.5

LenaG
Artı yüz gramcık canım tebrik ederim hemen gider o

Tekrar 70 görmek istemediğim için tartı değişimini de haftaya yapacam tartım error vermeye başladı yeni tartı da fazla çıkıyor o yüzden o tartıya göre de 60lara inip tartı değişimi yapacam

tek yiyecek mi mesela paketli gıdalar onlarda bakteri yapmıyor mu hiç mesela dur bi çikolata alıyım yiyeyim demiceksin çok sordum ben galiba aahahah
Süt ürünleri (içindeki kazeinden dolayı faydalı olmadığını Helede şuan ki sütler nekadar güvenilir olabilir dedi doktor)rafine şeker yani paketli gıdalar sofra şekeri diyim ve gulüten hamuisleri ekmek gb
Instagram da takip ettiğim beslenme uzmanı da aynı şeyleri diyince baya ikna oldum onun linkini atıyım bak bı istersen

Çamaşırları hazırlamış yola çıkmak uzereydim güzel haberlerin geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…