Tebrikler canım. Cumartesiye daha da güzel eksiler gelecek inşallah.
Yemicen iştebende merak ettim şimdi ama geri bağımlı olmasann bile yedikçe gene bakteri çoğalabilir ki
Ay inşallah cicegimTebrikler canım. Cumartesiye daha da güzel eksiler gelecek inşallah.
Okadar da yüklenme önce sağlık canikoPis kötü bakteriiler hahahah iyilerin üsütne geçmiş birde şaka bi yana evet açlık beynimize hep olumsuzluk gibi sinyal gönderiyor geçen eşimle koltukta otururken dedi ki bu ses ne midemden geliyor ama ben gülüyorum hoşuma da gidiyor yani bu durum ne bileyim dün mesela kardiyo yaparken tekme yumruk atıyorum odada kız iyice delirdi diyordur bana hahahaa ama kalp ritmim kötü çıktı dün biraz daha sakinlemem gerekli haftasonunun telafisini yapıcam diye mahfediyorum kendmi az öz yiyeyim yeterli di mi @Queen-zen cimm
Kilo bildirimi olun günler aktif ve motive oluyoruz sankiHerkes kilo bildiriyor, sali bildirim işi noldu var mi hala? Biri beni aydinlatsin
3 günde bu eksiyi görünce cumartesi ne diyecek tartı merakla bekliyorum
Şöyle aralıklı oruç yaptığım için sabah çok az şekerle bir bardak kahveBir gününü yazsan daha doğru fikrimiz olur canım, bu kadarcık bilgiyle ne diyelim
Güünanayydıııınnn inşallahhhHerkese günaydın arkadaşlar .
Güzel bir gün olsun . Eskilerin bol olanından...
Günaydın canımGünaydınlar hepinize
Günaydın kaptanımGünaydınlaaarrrr
Günaydın canım tebrik ederim aman ödem mödem gitsinler deGünaydın Kızlarr
Geçen cts ki ödemler gitmeye başlamış. İnşallah cts’ine daha fazla yağ gider
Cts:53.8 kg
Bugün:52.5kg
Fark:-1.3kg
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Tebrik ederim canım çok güzel eksiiiTartıda bu sabah gördüğüm rakam. Aman Allah ım gözlerime inanamadım!!!
16.11.24 Cumartesi 51.9
19.11.24 Salı. 51.1
Fark: - 800 (wuuuu....)
Bekle beniyosunlupapatya kavuşmamıza az kaldı
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Günaydıon queeennnGünaydın hanımlar
Güzellikler bizimle olsun
Günaydın canımgünaydın herkese, benim reglime çok az kaldı. tartıda hiç mutlu bir sonuç görmedim.
16.11.24 68.3
19.11.24 69.4 +1.1
bu salı tartısı kontrol için değil mi takım yarışında eksi puan vermiyorçok üzgünüm
günaydın canım sabah şişliğidir çok da bir artı değilGünaydın kızlarsabah tartıldım
Cumartesi 77.8
Bugün 78
Erken tartilmanin ödemi olduğunu düşünüyorum
Günaydın canımGünaydın canlar birkacgundur ugrayamiyirum
Günaydın canımGünaydın kızzçeler
En çok kırmızı takıma olmak üzere herkeşlere bol eksiler diliyorum
Günaydın canım fasulye ve turşu birleşip şişkinlikle ödem yapmış olabilir mi acaba bugün bol içmeye çalışalımGünaydın kızlar tartıya canim sıkılmadı değil çok bise de yemiyorum niye gitmiyor anlamıyorum 100 gr artı bise değil evet ama ben eksi görmeyi umut etmiştim çünkü çok da dikkat ediyorum spor da yapıyorum kendi çapımda
Cuma 109.6
Bugun 109.7
Fark +100 gr
LenaG Boncuk2307 Sitare55 kaptanım senin de yüzünü kara cikarcam sanırım
Günaydın canım tebrik ederimGünaydın
Cumartesi 75.9
Salı 75.6
Günaydın çok erken tartılınca oluyor moral bozmak yokLenaG Boncuk2307 sibel_84
Cumartesi ..69
Bugün 69.4
Artı 400 grm
Çok uyudum şişlik var sanırım dışarı çıkacağım için erken tartıldım
GünaydınnnnGünaydın güzellikler
Canım regl geciktiği için ödem topluyorsun benceCumartesi 57.2
Bugün 57.7 (bu sayıda bişey var)
Vaay harika bir eksi canım tebrik ederimKızlar günaydın tartı bu salı yüzümü güldürdüinşallah böyle devam eder
Cumartesi günü 93.65kg
Bugün 92.65kg (- 1kg )
LenaG Boncuk2307 Sitare55 Eki Görüntüle 3506043
GünaydıııınnnGünaydın
Olur canım karbonhidratsa hemen yapışıverir
Tebrik ederim canım
Vaay çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim
Merhaba canım tekrar hoşgeldin geçmişler olsunkızlaar çok üzgünüm yaa gelemedim 4 gündür hani annem hastaydı sonra çocuk hasta oldu tatile gidecektik gidemiycez falan demiştim belki hatırlarsınız, perşembe günü apar topar gitmeye karar verdik y.dışı internete de giremedim çünkü pahalı biliyosunuz ne mesaj okuyabildim ne bir şey.
İnanın yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim, bir gram tatlı yemedim ama maalesef bugün 63.6 çıktım tam 1 kilo almışım yaaa inanılmaz.
Salı tartısı kalkmış şimdilik ama daha dün geldik, ben hemen mecburen cumartesi tartılamadığım için tardıldım.
Daha cumartesiye var güzel bir eksi gelecekÇok enteresan ama sabit geldim. Eksi görmem lazımdıSitare55
Birden kıstığın için olabilir belki queenim yavaştan azaltmayı denesen
Günaydın canım çok erken tartılmışsın çok normal c.tesi güzel bir eksi gelecekgünaydın kızlar
cumartesi: 63,55
bugün: 64,05
fark: +500 gr
aslında çok da üzülmüyorum çünkü wc sıkıntım var çok büyük sebebi bu, bir de sabah çok çok erken tartıldım (5.30da), uyanır uyanmaz yüzümü bile yıkamadan tartıldım sonrasında ilaçlarımı içeceğim için
cumartesiye bence eksi gelecek kendime güveniyorum
sibel_84 LenaG
Regl varken çok normalc.tesi güzel bir eksi bekliyoreeeHı kilo bildirimi de yapayım
Cuma:66.6
Bugün:66.8
Düzelir cumaya reglim ben dengesizim şu sıra
Canım kardiyo yerine ağırlıklı antrenman yapsan daha iyi olurArkadaşlarıma bilenlere çok soruyroum aslında toplamda 8kg yağ varmış ama kastan da gidiyor yüyorumda hani protein ama daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum önerilere açığım bu arada
Çok güzel eksi gelmiş canım tebrik ederim
Afiyetler olsunKahvemi yaptım bebeğimi uyuttum, kim ne kadar kilo vermiş okumaya geldimEki Görüntüle 3506083
Regl sözkonusuyken bu kadar artı bile iyi canım
Çok da bir şey değil c.tesi güzel eksi gelecekCumartesi 79.8
Salı: 79.9 fark : +100
Dün reformer pilates beni aşırı zorladı kızlar kaslarım inanılmaz şişti hala ağrıyor sanırım ondan bu 100 gram. Cumartesiye eksiyle gelip takımı yükselteceğim inşallah
LenaG Cicekbocekkaktus
Canım günaydın tabii ki regl etkiliyor eksi gelmek bile büyük birşey
Ben de bir an şok oldum tam yazıyordum yanlış mı yazdın acab diye ki sen mesaj attınKızçeleer uyku semesi ne yazmışım şimdi kaptanım etiketleyince fark ettim
80.1 bir değiiil
Cumartesi 77.9
Bugün 78.1
Fark +200gr.
Şuan kendimle çelişkide kaldım bide öyleyseydi evvalar olsun yarabbim
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Afiyet olsun canım bol bol eksi olsun.Ay inşallah cicegim
Sabah kahvaltıda dün kü kabak çorbada içtim salatalık somates biber yedim 1 bardak cay ictim simdide turk kahvesi yaptım ödem suyumuda hazırladımLenaG
Hoşgeldiinnn
AmiinnnAmin canım. Mevlam sağlıktan ayırmasın .
inşallah canımmGünaydın canım çok erken tartılmışsın çok normal c.tesi güzel bir eksi gelecek
Ay unutuyorum ya çoğu şeyi kız napimAfiyet şifa olsun canım köfte varsa hiç nohut koyma derim ikisi de prıtein sonuçta
Afiyet şifalar olsun canımcım
Amaannn ne diyim oek sever ilgiyi alakayı nazlanmayı... Allah bugünümüzü aratmasıneşi 9 yıl önce vefat etti
Afiyet eksi olsun iradeni kutlarım canım
İyiji doğmuş yepeniinn
Turşu ödem yapabbilir canım afiywt şifa olsun
Afiyet eksi olsun canım kabak tatlısı yerine başka seçenek tamam mı canımız tatlı isteyince
Afiywt şifalar olsun canım zümrem
Harikasın ablam hayranım sana
Ayy gelse de rahatlasan canım menün harika
Kıyamam sana
Az önce kilo bildirimini gördüm menüyü pkumak istemedim
Canım regl öncesi bende migren ağrısı çok olur senin de ondan olabilşr
Afiyet eksi olsun canım mısır ekmeği sıkı bir ekmektir gramajına dikkat et canım
Canımsınmenün de güzel canım gözüm kahvaltı aradı sadece afiyet eksi olsun
Hem öğlen pilav hem akşam pilav hem de protein bar olmamalı hepsi karbonhidrat çünkü. Kaloriyi tamamlarken karbonhidratlardan değil de çiğ kuruyemişleri kuşlanabilirisnafiywt şifa olsun
Oyy bende mapusa girdim biliyon mu hiç sormuyon kaptanını sibel bana temiz çamasır getirecekti neyse ki kısa sürdübir saatlik gözaltı gibi
Bu pakeyli gıdalara bu kadar yönelmesen mi canım sağlıklı bile olsa içinde bir sürü koruyucusu tatlandırıcoaı var. Genel olarak güzel bir menü afiyet eksi olsun
Afiyet olsun canımcım
Kaptaniçemm
İki oldu kapuska yemeği canım çekyi afiyet eksi olsun canımcım
Harika menü canım bol eksin olsun
Gelen vuruypr giden vuruypr
Yıllar yılı dert yolundaaaa.....
Maşallah canım benim
Harika harika afiyet eksi olsun canım
Gündüz hiç yok sadece akşam var bol eksi olsun canım
Deli kız düşüneyşm diypr ya afiyet eksi olsun canım
Afiyetceksi olsun canım gayet güzel dengeli menü olmuş
Haklısın canım benimOkadar da yüklenme önce sağlık caniko
Evet var bu salı canımHerkes kilo bildiriyor, sali bildirim işi noldu var mi hala? Biri beni aydinlatsin