Popüler Konu LenaG ile MasterFit

hahahaha asya kız güldürdün beni ne diyim kar zarar hesabı yapıyorsun wc ye çıkmasan belki +800 olacakken 2 kupa kahve ile +300 olmuş daha iyi işte

Artı değildir canım o inşallaj cumartesiye fazlası ile gidecek

Kaptanıımmmm nettim bennn 80.1 de ne tövbeee 200 gr. fazla çıktım 78.100 yoksa uyku sersemi benmi böyle htaırlıyoruum yok yok 78.100 dü

İnşaAllah tatilin güzel geçmiştir, sen de kaldığın yerden devam edersin

Dedim ki bu kız hangi sayfalara takılıyor. Kime ne dedi de ban aldı
Ay yok laf aramızda gönül bağı kurmadığım hiç tanımadığım kişilerin derdi ile de dertlenecek kadar yüreğim yok. Ben zaten çok kafaya takarım orada üzilen kişiyi günlerce düşünğr dertlenirim o yüzden hiç takılmamak en iyisi
Kahvemi yaptım bebeğimi uyuttum, kim ne kadar kilo vermiş okumaya geldimEki Görüntüle 3506083
Afiyet şifa olsun canım
Kaptanıımmmm nettim bennn 80.1 de ne tövbeee 200 gr. fazla çıktım 78.100 yoksa uyku sersemi benmi böyle htaırlıyoruum yok yok 78.100 dü
Peki beniö bunu hiç sordulamadan 77.9 dan 80.1 arasındaki farkı - 200 diye aldım kabul ettim demem hahaha

Günaydın Hanımlar
Önceki kilo:75.4
Güncel kilo75.3
Fark:-100 Gr
Maalesef istediğim sonucu alamadım regl 5 günü ondan olabilir sanırım kaçamağım yok
LenaG , sibel_84
Canım olabilir sıkıntı yok. Regl dönemi herkesin farklı işliyor. Benim regl de eetki etmez iken regl sonrası tutuyor vücudum ödemi.cumartesiye gidecek inşallah.

Ay aynı ben. TV de programlara bile bakamam. Kaç gün etkisinde kalırım. Narin olayinda bile ameliyattan çıkar çıkmaz onu sormusum . Anne narin bulundu mu diye?

Bir gününü yazsan daha doğru fikrimiz olur canım, bu kadarcık bilgiyle ne diyelim

Merhaba , bu hafta kaptan ben degilim. Kirmizi takimdasin diye biliyorum. Sitare55 kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…