Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İnşallah öyledir kaptaniçem cumartesi ye kadar resmen kendimle çelişkide kalıcam hangisiydi diye

Yaaa çok sagol canım inşallah görürüm cumartesi eksi

Olur canım karbonhidratsa hemen yapışıverir

Canım kardiyo yerine ağırlıklı antrenman yapsan daha iyi olur
birraz karb. biraz abur cbr işte kaptaniçem Haklısın kaptanım nette birz araştırdım fazla olmamak kaydıyla kardiyo iyidir yazıyordu biraz ağırlık videoları inceleyip bakıcam

Doğru aslında şişkinlik yapmış olabilir canım haklısın tartı öncesi yemeyecem daha

Seker aralikli orucu bozuyor, yağ teorik olarak bozmuyor. İnsulini yükseltmiyor çünkü. Kahvene hindistan cevizi yagi ekkeyebilirsin. Zorunda degilsin, tok tutsun detoks olsun diye bu. Patates ödem yapmis olabilir. Proteinleri arttırıp karbonhidratlari biraz daha azaltabilirsin. Regl kabızlık da tartida artışa sebep olur

Cumartesi günü 98.7 kg
Salı günü 97.9
fark-800 gram @sibel_84 LenaG
Canımm çok güzel eksi gelmiş çok tebrik ederim
Bi ekside benden gelsin
Cumartesi 80.8
Sali 79.5
Fark -1.300
LenaG Sitare55
Harika bir eksi daha tebrik ederim canım
Herkes kilo bildiriyor, sali bildirim işi noldu var mi hala? Biri beni aydinlatsin
Kız siz benim yazdıklarımı okumuyonuz muuuu
daha dün akşam bildirimde yazdım yaaa
Cumartesi 64.20
Salı 65.00
Fark: +800gr
Bakın salı tartısı olmasa harika gidiyorum bence ben diyerek salabilirdim.
@sibel_84 LenaG
Regl dönemi mi yaklaştı ?
Canım aralıklı oruçta ilk öğünün öğle 12 deyse ve sabah sen az da olsa şeker katıp kahve içiyorsan o oruç bozulmuş demektir. Bir de ev hanımıysan sporunu sabaha çekmeye çalış aç karnına yapmayı salık veriyorlar ayrıca bir kalori takip programı kullanmalısın bence ve tabi olabildiğinde sudan kastın 2.5 lt ise ok
Cumartesi 73.5
Salı 73.3
Fark -200
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Tebrik ederim canım

Anladım patatesi de azaltmam lazım ozaman. Ozaman kahvedeki az şekeri de çıkarmam lazım (şekersiz içemediğim için çok az koymuştum) tam regl dönemim şuanda

Anladım o az şeker de olmayacak demek. Evet ev hanımıyım ozaman sabah yapmaya çalışayım. 2-2.5 içiyorum suyu

Teşekkür ederim kaptanım

1 yasinda ve 2 bucuk yasinda bebeler yuzunden okuyamiyorumki
Elime teli alip oturunca tepeme kadar cikiyorlar

Bu azmin sonucu tartiya yansiycak canim
Ozman daha cok mutlu olucaksin
Canım senin ikiz bebeler var sayılır, senin buraya gelebilmen mucize
Kız Sibel @sibel_84 iki gündür takılmamam için tüm evren harekete geçmiş evde misafir ben zaten asla rahat olamam o halde... Burada bile pisi pisine ceza alıyordum daha başıma ne gelebilir iki gündğr
Kaptana sahip çıkalım
Ay tamamen herşeyde hizmet bekliyor, felçten sonra biraz azaldı istekleri derken kendi ameliyat olunca eski düzene geri dönmeye başladı
Ameliyatın etkileri geçer geçmez bu duruma dur demelisin canım. Seni çok yorar bu şekilde.

]

Kız Sibel @sibel_84 iki gündür takılmamam için tüm evren harekete geçmiş evde misafir ben zaten asla rahat olamam o halde... Burada bile pisi pisine ceza alıyordum daha başıma ne gelebilir iki gündğr
Evrene " daha basima ne gelebilir ki " denmez. Çarpılırsın maazallah boyle sorarsan evren cevap verir deyoola. Ahan da bu gelebilir diyebasima hangi guzelliklerin gelmesi mümkün vs diyecekmişiz

Herkes kilo bildiriyor, sali bildirim işi noldu var mi hala? Biri beni aydinlatsin
Bu hafta bildirim yapiyoruz
Haftaya yapmiyoruz canim
Bi boyle denencekmis
eger haftaya bildirim yapmadigimiz icin artiya gecen cok olursa tekrar sali tarti konturolu yapilmaya basliycak
Yanlis hatirlamiyorsam
Canım senin ikiz bebeler var sayılır, senin buraya gelebilmen mucize
10 yasindada ozel gereksinimli kizim var bide canim
Herseye yetismeye calisiyorum
Pek aktif olamasammda burda
tAkimda olmak motivasyon sagliyo

Kolaylıklar seninle olsun canım annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…