Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Maşallah canım harikasın

Süpersin tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım
P

Hay maşallah bu nasıl eksi 3 günde tebrik ederim harikasın
Teşekkür ederimm geçen haftanın ctsinin ödemi vardı onu atmaya başladım

Kaptanım merak etme seni bırakıp gitmem ben hem sen alırsın bugün yarışı inanıyorum sana

Teşekkürler kaptanım

Fitt_anne alıntı yaptım ama gitti canm tekrar mesajlara dönemem şimdi seninki odemdir çok güzel spor yaptin Perşembe cuma sporu daha az yoracak şekilde yaparsan cumartesi tartinda güller açacak
Teşekkür ederim canım arkadaşım cuma hala eksilemedim spor yapmam ogun dinlenirim dediğin gibi

Haklısın canim . Yavaş yavaş azaltarak devam edicem. Kahvaltıya kuruyemis akşam yemeğine kuru bakliyat eklemeyince midem çok bulanıyor benim için ekmek yerine geçiyor

İnşallah canım 100 üzerindeyken 2 haneye inince çok mutlu olmuştum. Şimdide 8 li seri gelse diye sabırsızlanıyorum.

Pis kötü bakteriiler hahahah iyilerin üsütne geçmiş birde şaka bi yana evet açlık beynimize hep olumsuzluk gibi sinyal gönderiyor geçen eşimle koltukta otururken dedi ki bu ses ne midemden geliyor ama ben gülüyorum hoşuma da gidiyor yani bu durum ne bileyim dün mesela kardiyo yaparken tekme yumruk atıyorum odada kız iyice delirdi diyordur bana hahahaa ama kalp ritmim kötü çıktı dün biraz daha sakinlemem gerekli haftasonunun telafisini yapıcam diye mahfediyorum kendmi az öz yiyeyim yeterli di mi Queen-zen cimm

Regl ödemi diyelim moral bozmayalım
canını sıkma bazen direnç kiloları çok zor kırılıyor
tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…