Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Oldukça zayıfsın muhtemelen yağ oranında düşüktür. Kas gelişimi istiyorsan hergün kardiyo yapma canım ve protein ve sağlıklı yağları yeterince aldığından emin ol.
Arkadaşlarıma bilenlere çok soruyroum aslında toplamda 8kg yağ varmış ama kastan da gidiyor yüyorumda hani protein ama daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum önerilere açığım bu arada

Kız kaybolmadim izin aldım da gittim.
Senle kapisamadik çünkü sen hızla indin kaldı 2 kilon.

Kizlar akupunktur tedavisinde doktorumdan öğrendiğim büyük bir aydınlanma yaşadığım bilgiyi sizle paylaşmak istiyorum aklınızda olsun .
Yanlis beslenme kullanılan antibiyotikler bagirsaklarimizdaki kötü bakteri ve mantarların cogalmasina sebep olurmuş kandina mantariydi galiba özellikle bunlar cogalabilmrk ve yaşayabilmek için normalinden daha fazla iştahlı olmamızi sebep olurmuş .Aslında suç beynimizde değil bagirsaklarimizdaki kötü bakteriler yani. Zaten kabızlık,ishal siskinlin kötü koku buna işarettir dedi doktorum
Cozumse bu bakterileri yok etmekmis

1 gün bağırsağı bosaltici detoks verdi sonra 21 gulüten,süt ürünleri, şeker (yani bagimlılık yapan besinleri) tuketmedim . Akupunkturla da bu sürecin kontrolünü sağladık
İnşaallah bundan sonra gözüm dönüp yeme hali ve hiç bir yiyeceğe bağımlılık yasamiycam

inşallah canımm

bağırsak boşaltıcı detoks nedir peki

LenaG @Boncuk2307 sibel_84
Cumartesi ..69
Bugün 69.4
Artı 400 grm
Çok uyudum şişlik var sanırım dışarı çıkacağım için erken tartıldım
Birazdan iner canım siskinligin
Cumartesi 57.2
Bugün 57.7 (bu sayıda bişey var)
Bence de birşey var. Artı çıkmışsın
Elhancım yazmış zaten canım, umarım denemişsindir. Resmen hayat kurtarıyor.

Bence de, hayır yani müebbet mi verdiler naaptılar..

Kaptanımız bugün konuşacak bence
Bekleyip göreceğiz bakalım.
Günaydın kizlar
Sabah tartıldım
72.5
Yani 200 Gr eksideyim . LenaG
sibel_84
Tebrikler canim
Afiyet olsun canim
Mantıklı hatun gerçekten İyi dersler Sibelim.
Teşekkürler hocam. Daha baslayamadim derse. İnşallah zaman hızlı bir şekilde akar gider.
Afiyet olsun canım
Bunun ki sayıyı siiliyoruz cumartesiye odaklaniyoruz. Eksi gelecek sartlandirin kendinizi
Sabah bende telaşlı oluyorum.
Gunaydın
Ctesi 68. 00
Salı 66.9
Fark -1.1
Regl ödemi gitmiştir
LenaG sibel_84
Tebrikler canım

bende merak ettim şimdi ama geri bağımlı olmasann bile yedikçe gene bakteri çoğalabilir ki
Hayatından çıkaracaksın yada en az minimuma indireceksin dedi
Ben şuan 2 küçük parça yiyorum peynir yemedende durabilirim eskiden Peynirsiz diyette kahvaltıda dusunebilecegim bişey değildi

Afiyet şifa olsun canım köfte varsa hiç nohut koyma derim ikisi de prıtein sonuçta
Afiyet şifalar olsun canımcım
Sana layık olmaya çalışıyorum kaptanımevde kocası çoluğu çocuğu yok mu kv niye kalıyor ki
Amaannn ne diyim oek sever ilgiyi alakayı nazlanmayı... Allah bugünümüzü aratmasın eşi 9 yıl önce vefat etti
Afiyet eksi olsun iradeni kutlarım canım
İyiji doğmuş yepeniinn
Turşu ödem yapabbilir canım afiywt şifa olsun
Afiyet eksi olsun canım kabak tatlısı yerine başka seçenek tamam mı canımız tatlı isteyince
Afiywt şifalar olsun canım zümrem
Harikasın ablam hayranım sana
Ayy gelse de rahatlasan canım menün harika
Salı tartisina özel bir menü
Regl mi olacagim ne üç gündür artidan kurtulamadim kaptancezim
Kıyamam sana
Az önce kilo bildirimini gördüm menüyü pkumak istemedim
Canım regl öncesi bende migren ağrısı çok olur senin de ondan olabilşr
Afiyet eksi olsun canım mısır ekmeği sıkı bir ekmektir gramajına dikkat et canım
Benim için neredeyse imkansız bir şeyi yaptım, ağzıma tek lokma karbonhidrat ve şeker koymadım. Ben asla ekmeksiz yiyemem derdim ama canım kaptanım Sitare55 ye söz verdim
Canımsın menün de güzel canım gözüm kahvaltı aradı sadece afiyet eksi olsun
Hem öğlen pilav hem akşam pilav hem de protein bar olmamalı hepsi karbonhidrat çünkü. Kaloriyi tamamlarken karbonhidratlardan değil de çiğ kuruyemişleri kuşlanabilirisn afiywt şifa olsun
Cümleten hayırlı geceler
@Denp kankam temiz çamaşır getirdim sana de haydi çık gel artık
Oyy bende mapusa girdim biliyon mu hiç sormuyon kaptanını sibel bana temiz çamasır getirecekti neyse ki kısa sürdü bir saatlik gözaltı gibi
Bu pakeyli gıdalara bu kadar yönelmesen mi canım sağlıklı bile olsa içinde bir sürü koruyucusu tatlandırıcoaı var. Genel olarak güzel bir menü afiyet eksi olsun
Afiyet olsun canımcım
Kaptaniçemm
İki oldu kapuska yemeği canım çekyi afiyet eksi olsun canımcım
Harika menü canım bol eksin olsun

Ay ben daha yeni girdim topiğe. Kız benim kaptan neler atlatmış az kalsın mapus aldım diye kim vurduya gidecekmiş ya
LenaG kaptanım sağolsun

Sitare55 kaptancığım geçmiş olsun
Gelen vuruypr giden vuruypr
Yıllar yılı dert yolundaaaa.....
Maşallah canım benim
Harika harika afiyet eksi olsun canım
Gündüz hiç yok sadece akşam var bol eksi olsun canım
Deli kız düşüneyşm diypr ya afiyet eksi olsun canım
Afiyetceksi olsun canım gayet güzel dengeli menü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…