Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dukan suyunu tek geçerim ödem atma da . ben içinde zencefil tarçın da koyuyorum harika olur tavsiye ederim

Cumartesi 72.7
Salı 73.00
Fark +300

LenaG @Sitare55
Karın guruldayarak geçirilen üç geceden sonra bu olmamaliydi
O menülere o spora hain tartı yapmış yapacağını Amma benim ablam halleder cumartesiye artiyi eksiye cevirmek bizim işimiz

Tebrikler canım.
sağol canım kaptanımm

Ay tamamen herşeyde hizmet bekliyor, felçten sonra biraz azaldı istekleri derken kendi ameliyat olunca eski düzene geri dönmeye başladı
erkekler hep aynı canım ya, çok azı daha farklı davranıyor ama o da çok çok çok azı

Nerde bu erkenciler.
ben sabah telaşesinden buraya ancak işe girince gelebiliyorum

öğle yemeklerini hazırladım kuzularımın, kahvaltılarını yaptırdım, kendimi hazırladım şmdi de sabah kahvemi içip işime başlayacağım

ayyy sorma sormaaa, eşimdeki bir mantık da şudur ki; ben diyet yaptığımda mesela tatlı yiyor ya ben yiyemezken nasıl boğazından geçiyor gibi birşey söylesem ooo asıl böyle böyle iradeni kuvvetlendireceksin der

o yüzden şu anda söylemiyorum diyette olduğumu :)

canımm hoşgeldin ama üzülme yolun ödemidir o muhtemelen yarına ya da öbür güne iner merak etme

Bende onu çok içiyorum da canım korkuyorum bir zararı olur mu acep diye yoksa bana da çok yarıyor
bende denicem normalde sadece yeşil çay içerdim ki çokta faydasını görmüştüm buzamana kadar ama onu merak ettim deniycem akşam eve gidince yapıcam inşallah
Çok enteresan ama sabit geldim. Eksi görmem lazımdı @Sitare55
canım üzülme bazen duraksamalar yaşıyabiliyoruz sabit gelmekte bişi artı gelmektense cumartesi çokk güzel eksiler gelecek senden inşallah :)
Dukan suyunu tek geçerim ödem atma da . ben içinde zencefil tarçın da koyuyorum harika olur tavsiye ederim
bukadar öneren olunca merak ettim iyice akşam yapıcam bakalım

Günaydın tatlım
Çok erken tartıldığın için kuzum bence de +
Cumartesiye fazlasıyla gideceğini düşünüyorum

insan gerçekten bu kadar çabalayım eksilince kıymetini anlıyormuş zayıflığın bazen nefsimize dur diyemesekte çabalarımız hep kendimize kızçem senin de sabah yürüyüşlerin harika ama
Zayıflamak gerçekten çok zor bı iş Nefsinle mücadele gerekiyor metonla mücadele gerekiyor çevredeki etkenleri hiç demiyorum bile en ufak üzüntü stresle bile konsantrasyonumuz bozuluyor (Ya yiyoruz ya hareket edecek keyfimiz olmuyor
E bı bu mücadele de her önümüze geleni yemedigimiz için acıkınca doğru besini hazır edip elimiz altında bulunması gerekiyor.Spor da basliyinca keyif veren ama usengecligi yorgunluğu yenip günlük kosturmanin arasina sıkıştırıp yapmakta kolay değil.Biz bunların hepini aşıp zayifliyosak tekrardan ipini ucunu kaçırıp bukadar emeği heba etmemek lazım
Ben yıllardır bu hatayı yapıyorum geçen ay akupunktur tedavisi ile 21 gün gulutensiz şekersiz beslendim hayatta yapamiycagim dediğim bişey başardım.Beyinde bitirdim inşaallah bu sefer diye düşünüyorum

Afiyet olsun .bitter 2 yeterdi, yetmediyse aksam doyurucu olmadigindandir , bana öyle grldi , bir hayvansal protein ilavesi istiyor gibi, spor günü sonuçta. Bunlar mikemmellik icin eleştirilerim yoksa gayet de guzel menü

Bende onu çok içiyorum da canım korkuyorum bir zararı olur mu acep diye yoksa bana da çok yarıyor
Her zayiflama sürecinde çok tukettim hiç bir zararı olmadı ki içindeki (,yeşil çay,soda,limon)faydası var zararı yok bence canım

Meyve yeseydin sende keşke. Herkes dertliymis bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…