- 30 Aralık 2022
- 2.881
- 11.355
inşallah nergisimm kas olsun zaten isteğim oKasa dönüşmüştür canım hareketin fazla çünkü
Çok güzel tebrikler
Çok teşekkürlerÇok güzel menü afiyet olsun
Dukan suyunu tek geçerim ödem atma da . ben içinde zencefil tarçın da koyuyorum harika olur tavsiye ederimya hemde aslında yemek yeöedim tatlı yedim o kadar kaloriyi bırak bir günde belki 2000 olmuştur kalorili şeylerden dolayı desem ki gene su tutacağını bilmiyordum hergün sizlerden bişiler öğreniyorum yaa o zaman napiyoruz ödem attıran şeyler içiyoruuzzzdediğin gibi birde spora çok asıldım bu ara dün akşamki kardiyodan sonra saat kalp ritmimi ölçtü hep normal çkıyordu 1 dakikadan sonra dün kötü dedi saat eşim bile otur dinlen artık yeter abarttın dedi
insan gerçekten bu kadar çabalayım eksilince kıymetini anlıyormuş zayıflığın bazen nefsimize dur diyemesekte çabalarımız hep kendimize kızçem senin de sabah yürüyüşlerin harika amaOlmazsın sen biliyosun bu işi iki güne eksiye geçersin canım benim
Arada olur öyle bence takılma ve motivasyonunu etkilemesine izin verme, tam gaz devam etÇok enteresan ama sabit geldim. Eksi görmem lazımdı @Sitare55
sağol canım kaptanımmTebrikler canım.
erkekler hep aynı canım ya, çok azı daha farklı davranıyor ama o da çok çok çok azıAy tamamen herşeyde hizmet bekliyor, felçten sonra biraz azaldı istekleri derken kendi ameliyat olunca eski düzene geri dönmeye başladı
ben sabah telaşesinden buraya ancak işe girince gelebiliyorumNerde bu erkenciler.
ayyy sorma sormaaa, eşimdeki bir mantık da şudur ki; ben diyet yaptığımda mesela tatlı yiyor ya ben yiyemezken nasıl boğazından geçiyor gibi birşey söylesem ooo asıl böyle böyle iradeni kuvvetlendireceksin derNasıl da destekler maşallah bu kocalar. Onlar diyet yapıyor olsa biz yediğimizi asla göstermeyiz ki canı çekmesin. Dün akşam bizim evde waffle partisi vardı mesela, insafsızca yediler. Hem de bana yaptırdılar baba oğulkV de gel kızım sen de ye deyip ısrar etti, ben elime değen çikolatayı bile yalamıyorken.
canımm hoşgeldin ama üzülme yolun ödemidir o muhtemelen yarına ya da öbür güne iner merak etmekızlaar çok üzgünüm yaa gelemedim 4 gündür hani annem hastaydı sonra çocuk hasta oldu tatile gidecektik gidemiycez falan demiştim belki hatırlarsınız, perşembe günü apar topar gitmeye karar verdik y.dışı internete de giremedim çünkü pahalı biliyosunuz ne mesaj okuyabildim ne bir şey.
İnanın yediklerime içtiklerime çok dikkat ettim, bir gram tatlı yemedim ama maalesef bugün 63.6 çıktım tam 1 kilo almışım yaaa inanılmaz.
Salı tartısı kalkmış şimdilik ama daha dün geldik, ben hemen mecburen cumartesi tartılamadığım için tardıldım.
Bende onu çok içiyorum da canım korkuyorum bir zararı olur mu acep diye yoksa bana da çok yarıyorDukan suyunu tek geçerim ödem atma da . ben içinde zencefil tarçın da koyuyorum harika olur tavsiye ederim
bende denicem normalde sadece yeşil çay içerdim ki çokta faydasını görmüştüm buzamana kadar ama onu merak ettim deniycem akşam eve gidince yapıcam inşallahBende onu çok içiyorum da canım korkuyorum bir zararı olur mu acep diye yoksa bana da çok yarıyor
canım üzülme bazen duraksamalar yaşıyabiliyoruz sabit gelmekte bişi artı gelmektense cumartesi çokk güzel eksiler gelecek senden inşallah :)Çok enteresan ama sabit geldim. Eksi görmem lazımdı @Sitare55
bukadar öneren olunca merak ettim iyice akşam yapıcam bakalımDukan suyunu tek geçerim ödem atma da . ben içinde zencefil tarçın da koyuyorum harika olur tavsiye ederim
inşallah canımmGeçer geçer
Ben salı tartısını bu yüzden seviyorum
Fazla görünce panikleyip azaltıyorm
Günaydın tatlımgünaydın kızlar
cumartesi: 63,55
bugün: 64,05
fark: +500 gr
aslında çok da üzülmüyorum çünkü wc sıkıntım var çok büyük sebebi bu, bir de sabah çok çok erken tartıldım (5.30da), uyanır uyanmaz yüzümü bile yıkamadan tartıldım sonrasında ilaçlarımı içeceğim için
cumartesiye bence eksi gelecek kendime güveniyorum
@sibel_84LenaG
inşallah canımmGünaydın tatlım
Çok erken tartıldığın için kuzum bence de +
Cumartesiye fazlasıyla gideceğini düşünüyorum
Oldukça zayıfsın muhtemelen yağ oranında düşüktür. Kas gelişimi istiyorsan hergün kardiyo yapma canım ve protein ve sağlıklı yağları yeterince aldığından emin ol.inşallah nergisimm kas olsun zaten isteğim o
Zayıflamak gerçekten çok zor bı iş Nefsinle mücadele gerekiyor metonla mücadele gerekiyor çevredeki etkenleri hiç demiyorum bile en ufak üzüntü stresle bile konsantrasyonumuz bozuluyor (Ya yiyoruz ya hareket edecek keyfimiz olmuyorinsan gerçekten bu kadar çabalayım eksilince kıymetini anlıyormuş zayıflığın bazen nefsimize dur diyemesekte çabalarımız hep kendimize kızçem senin de sabah yürüyüşlerin harika ama
Afiyet olsun .bitter 2 yeterdi, yetmediyse aksam doyurucu olmadigindandir , bana öyle grldi , bir hayvansal protein ilavesi istiyor gibi, spor günü sonuçta. Bunlar mikemmellik icin eleştirilerim yoksa gayet de guzel menüKahvaltı 3 kuru kayısı 2 haşlanmış yumurta 2 tam buğday ekmeği , dereotu salata az tahin
Öğle 12: sade Türk kahvesi 1 kuru üzüm
İkindi 15.00: 1 kase kıymalı yeşil mercimek yemeği + 2 kaşık yoğurt
Akşam: 18.30: 10 yemek kaşığı pırasa + 3 kaşık yoğurt
saat 20.00: 1 fincan rezene çayı + 3 küçük kare bitter çikolata
1 saat reformer pilates
2 litre su
LenaG Cicekbocekkaktus
Metebolizmalari hızlı valla yaAy bu erkeklerde ki özellik niye bizde yokbenim eşimde 14 yıllık evlilikte 74 kilodan 78 kiloya çıkmış o kadar da yer yani.
Her zayiflama sürecinde çok tukettim hiç bir zararı olmadı ki içindeki (,yeşil çay,soda,limon)faydası var zararı yok bence canımBende onu çok içiyorum da canım korkuyorum bir zararı olur mu acep diye yoksa bana da çok yarıyor
Gözünü kapatıp yeseydinBen o yöne bakmıyorum, kafada da bitince gözüm görse de beynim onu yiyecek gibi algılamıyor
Bugün peynirli patatesli pişi yaptım, misss gibi koktu
Benim yiyeceğim gibi gelmedi
Meyve yeseydin sende keşke. Herkes dertliymis bu konudaNasıl da destekler maşallah bu kocalar. Onlar diyet yapıyor olsa biz yediğimizi asla göstermeyiz ki canı çekmesin. Dün akşam bizim evde waffle partisi vardı mesela, insafsızca yediler. Hem de bana yaptırdılar baba oğulkV de gel kızım sen de ye deyip ısrar etti, ben elime değen çikolatayı bile yalamıyorken.