Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bazal metabolizma ihtiyacınsa 1738 kalori kilo vermek için en az 500 eksiltmek gerekiyor ya ondan dedim Kilo vermek için gereken 1738 se gramlarda bir yanlışlık olabilir veya kaşık oranında
bu konuyu çözmeye çalışalım belki ben hatalıyım bildiğimi sanıyorum

Son düzenleme:
Rica ederim canım kaptanim.

Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun fezom.

Teşekkürler tatlım
9000 adım atıp eve gelen ben . Kahvaltı masası hazır biraz daha beklesem mi napsam bilemedim
Ahahah git git tartıl harikasın
boyuma kiloma yaşıma ve hareketime göre almam gereken kalori ve makrolar bu şekilde
Bana da fazla geldi 1700 kalori , kilo vermek için 1200 ler daha ideal ama çok hareketliysen spor düzenin varsa 1700 daha makul
Diyetisyenim süt sağmaya gitti seni 20 dk bekletecem sen yabancı değilsin dedi. Yani yıllardır uğraşıyorsun ayak yolu ettin buraları demek iatedi sanırım
Sen yabancı değilsin demek
Birbirini hiç tanımayan insanlar burada destek oluyor, çok güzel bir ortam burası gitme foruma gir çık:)) motivasyonun düşse bile gel cumartesi buraya bak ne güzel kilo verenler var

Sağol kaptanım

1 senedir spor yapıyorum düzenli haftada 3 gün gym. ağustosta ara verdim kızım sağolsun anne spora bugün gitmesen olmaz mı diye bana vicdan yaptırmaya başlamıştı. (3 yaşında) şimdi biraz bağları kuvvetlendirdim bu hafta tekrar döndüm salona. ben yağ kaybetmek kas kazanmak istiyorum, bi de diyeti bırakayım dikkat etmeyeyim dedim mi felaket hızlı kilo alıyorum. bana motivasyon olsun artık bi tartıda 62-63'leri göreyim, yağımı da düşüreyim diye gruba geldim aslında. kalori programı pek sevmiyorum kullanmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…