- 8 Şubat 2017
- 1.663
- 7.276
Sağol canım ❤Harikasın
Çok şükür iyiyim canım sen ne yaptın geldi mi eşin ? Hemen alalım seni takımlaraLenaG canım kaptanım nasılsın
Cumartesi 76.10
Bu gün 76.90
Fark+0.800takımlara gireceğim yoksa benim gidişat iyi değil
Eki Görüntüle 3504610
Tebrik ederim kaptanım
Canımmm çok güzel bir eksi çok tebrik ederimTünaydın canımmm kızçeler
3 haftalık duraksama kısmınıda başarıyla aşmış bulunmaktayım
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
@Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu
Wu huuuTünaydın canımmm kızçeler
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
@Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu
Senin sayende sizin sayenizde kaptaniçem asıl ben çook teşekkür ederimÇok şükür iyiyim canım sen ne yaptın geldi mi eşin ? Hemen alalım seni takımlara
Tebrik ederim kaptanım
Canımmm çok güzel bir eksi çok tebrik ederim
Sağol kaptanımWu huuutebrik ederim
İnşallah regl bittikten sonra her şey düzene girerBu sabah sancıyla uyandım regl oldum.
Gece baslayan sancılar rüyama bile girdi.
Gecen ctesi 66. 5
Bugun 68.00
Fark +1.500
Dikkat etmedim kızlar. Ondan oldu.
LenaG Boncuk2307
Maşallah sübhanallah harikasın çiçeğim
Tuvalet aşırı etkiliyor yaCumartesi 73
Bugün 73.5
Fark+500
O kadar da Yulaf yedim gece bişey yemedim tuvalate çıkamıyorum ondan mı bu artı baya moralim bozuldu
LenaG Boncuk2307 @Sitare55
Eki Görüntüle 3504604
Çok almamışsın aslında ablam yine de dön aramıza özledik seniLenaG canım kaptanım nasılsın
Cumartesi 76.10
Bu gün 76.90
Fark+0.800takımlara gireceğim yoksa benim gidişat iyi değil
Eki Görüntüle 3504610
Güzel eksi kaptanım tebrik ederim
Çok teşekkür ederim ablamDoğum günün şimdiden kutlu olsun canım benim. Yeni yaşın bütün güzellikleri getirsin sana.
Offff bu neeee, o kadar aç kaldın hasta olacaksın diye korktum ama değmiş maşallahTünaydın canımmm kızçeler
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
@Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu
Başlangıcın hayırlı olsun o zamanEki Görüntüle 3504620
Selamlar hafta ici tartida 73.5dim ama simdi baslangic olsun bugunku .
Baslangic 72.2
Hedef 65
LenaG kaptanim listeye de dahil olmak istiyorum izin varsa.
Az kaldı valla ama eskisi gibi heyecanlanmıyorum tabiSağ olasın boncukum çok tatlı bir destekçisinDogum gününe az kalmış biz de burada bir kutlama yapalım .
Tebrik ederim canım çok güzel eksi, 6lar hoşgelmiş.
Hangisi olmalı ben bilmiyorum ama sonuçta çok iyi bir eksi gördün, tebrik ederim.günaydınlar herkese,
pazartesi-perşembe ve cumartesi sabah tartı sonuçlarımı ekliyorum, diyetime sporuma döndüğüm gün başlangıç tartısı 71.0, 3 gün ağır detox sonrası ödem attığım gün(gruba ilk tartı fotosu attığım zaman) 67, dengeli beslenme ve sporla devam ettiğim halimle 68.3 bu sabah.
ne saymalıyım -2.7 mi +1.3 mü size bırakıyorum
Tebrik ederim canım, yeni ligin hayırlı olsun, muhteşem bir eksi.Günaydın kızlar ben artık 70 ler ligindeyim
Geçen cumartesi: 82.1
Bugün 79.8
Fark: 2.3 kilo
LenaG Cicekbocekkaktus
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim buranın o kadar yardımı faydası oluyor ki , hem sizin menüler bana fikir oluyor hem kendimi yalnız hissetmiyorum hem de siz bizleri gazlıyorsunuz , iyi ki varsınız hepiniz
Eki Görüntüle 3504512
Tebrik ederim canım, çok güzel bir sonuç.
Canım önce sağlık olsun, bu hafta çocukla ilgili sıkıntılı bir süreç olmuş, bu bile iyi. Sakın sıkma canını.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.Günaydın kızlar
Pazartesi tartısi 110.9
Bugun 109.6
Fark 1.3
LenaG Boncuk2307 şimdiden doğum günün kutlu olsun canım
Eksi gelmek her zaman iyidir canım, tebrik ederim.Selamlar hemen tartimi bildireyim
Geçen hafta 63,8
Bugün 63,6
Ben daha fazla gider diye düşünüyordum
Demekki bir yerlerde hata var sporumu az yapmış olabilirim
LenaG Cicekbocekkaktus
Kaptanicelerim bu foto geçerli midir
Eki Görüntüle 3504521
Bu kilolarda gayet güzel bir sonuç canım, çok tebrik ederim.Herkese selam geçmiş yapamadım öğleden sonra geleceğim inşallah bildirim yapıp çıkayım
Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.2
Fark 0.5
Yüzde 0.866
LenaG @Sitare55 Boncuk2307 @DenpEki Görüntüle 3504528
Harika bir eksi tebrikler. Günün geri kalanı için kolaylıklar diliyorum.Misafirim gelecek bugün tartı fotomu ekleyip moturu takip kosturmam lazım
Geçen hafta 79.oo
Bugün 77.8
Fark.1.2
Eki Görüntüle 3504526
Kilon düşük olduğu için büyük eksiler görmek zor zaten, bence gayet güzel. Tebrik ederim.Regl pzt salı bekliyordum daha eeken gelecek gibi. Bu kadar az olmasının sebebi yolculuklar da olabilir. Çünkü salı daha fazla eksi görmüştüm.
Geçen cts:54
Salı:53.5
Bugün:53.8 kg
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 3504533
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Aaa kimleri görüyorumm sen de hoşgelmişsinSelam sidosum hoş geldin.
Evet çok çok şükürHamdolsun kuzum
Ne güzel deyil mi, eski halime göre az ama ne kadar şükrediyorum bir bilsen
Sağol kaptanım hasta olmadan kendime verdiğim 3 günlük cezayı tamamladımİnşallah regl bittikten sonra her şey düzene girer
Tuvalet aşırı etkiliyor yasalıya kalmaz inşallah
Çok almamışsın aslında ablam yine de dön aramıza özledik seni
Çok teşekkür ederim ablamAminn
Offff bu neeee, o kadar aç kaldın hasta olacaksın diye korktum ama değmiş maşallah
Başlangıcın hayırlı olsun o zaman
Az kaldı valla ama eskisi gibi heyecanlanmıyorum tabisadece annemler gelecek diye çok mutluyum.
Nasıl kutlama yapacağız ablam ya merak ettim bak şimdi.
Güzel bir pasta görseli koyup uzaktan seyredecegizİnşallah regl bittikten sonra her şey düzene girer
Tuvalet aşırı etkiliyor yasalıya kalmaz inşallah
Çok almamışsın aslında ablam yine de dön aramıza özledik seni
Çok teşekkür ederim ablamAminn
Offff bu neeee, o kadar aç kaldın hasta olacaksın diye korktum ama değmiş maşallah
Başlangıcın hayırlı olsun o zaman
Az kaldı valla ama eskisi gibi heyecanlanmıyorum tabisadece annemler gelecek diye çok mutluyum.
Nasıl kutlama yapacağız ablam ya merak ettim bak şimdi.
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.Sağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum, ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Teşekkür ederim iyi ki geldik.Aaa kimleri görüyorumm sen de hoşgelmişsin
Evet çok çok şükür
Çok geçmiş olsun canım ❤Sağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum, ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
çok ama çok teşekkür ederim, bunu duymaya ihtiyacım vardıHangisi olmalı ben bilmiyorum ama sonuçta çok iyi bir eksi gördün, tebrik ederim.
Çok şükür canım iyiyim. Evet eşim geldiÇok şükür iyiyim canım sen ne yaptın geldi mi eşin ? Hemen alalım seni takımlara
Tebrik ederim kaptanım
Canımmm çok güzel bir eksi çok tebrik ederim
Tünaydın canımmm kızçeler
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
@Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu
Başınız saolsun ablacım sende dikkat et kendine yorma fazlaSağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum, ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Canım A Asya89 da bir ara baya duraksamisti ama aşırı yürüyordu incelediğimi hissediyorum ama tartıya yansımıyor diyordu kas yapıyor olabilirmisin sporların çok fazla çünküBende kilo bildirimimi yapayım
LenaG Boncuk2307 @sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400
O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum
Hadi bakalım daha Kıbrıs tatlısı ismarlayacaksin kendineBende daha önce 103 kg falandı sanırım 63 e düştüm geri aldım. Hadi inşallah yaza kadar zayiflayalim
Sen İstanbul'da misin boncuğum19 Kasım benimki ablacım, akrep oluyorum. L
Herkese selam geçmiş yapamadım öğleden sonra geleceğim inşallah bildirim yapıp çıkayım
Gecen hafta 57.7
Bu hafta 57.2
Fark 0.5
Yüzde 0.866
LenaG @Sitare55 Boncuk2307 @DenpEki Görüntüle 3504528