Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın kızlarrr 🥰 sabah bir tartı fotoğrafı aldım, hemen buraya geldim 😒 bu ara çok saldım ipleri, şimdi de farklı bir diyet yapmaya çalışıyorum tahlil için. Ama yine de burada olmak kontrollü olmama yardımcı oluyor.
IMG_9394.jpeg
LenaG LenaG kaptanım, hazırlığa mı koyarsın, takımlara mı koyarsın.. al beniiii ne yaparsannn yaaapppp 😅

Sağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum🥰 , ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor 😔

Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım

@Cicekbocekkaktus Efenin_Annesi Efenin_Annesi LenaG LenaG

cumartesi; 71.1
bugün;70.7
fark; -400

sabah tarttımm yaa cektim cekilmemiş resim bulanık olmuş ya
Tebrik ederim jou cum güzel bir eksii ha gayret geliyor 6 lar :KK200::dua:
Sağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum🥰 , ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor 😔

Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Başınız sağolsun :dua:
Bende kilo bildirimimi yapayım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 70.8
Fark - 400

O kadar spora bu gidiyor ne diyeyim direnci fazlasoyla yaşıyprum 🙄
1.5 saat yağmurlu havada araç kullandıktan somra şu an diyetisyen kapısındayım. bakalım yağdan ne gitmiş bu iki ayda. Evden acele ile çıktım trafiğe kalmayayım diye. Tartıyı maalesef unuttum 🙏
Tebrik ederim kaptanım az kaldı 6 lara biraz daha sık dişini :KK200::dua:
Fotograf çekemedim tarti fotom yok ama eksi gelmediğim için yalanda söyleyemem
Salı 97.1 idim sanırım öyle hatirliyorum Cumartesi 98.7 geldim
Fark + 1.600 kg
regl ve birazda (kabızlık var) gideceğinden emin olduğun bir artı bu @Cicekbocekkaktus LenaG LenaG @Jou
Geçen cumartesi 97.55 miş bu durumda +1.150 oluyor. Regl isen çok normal canım :KK200:
Günaydınlar, bol eksiler herkese.
11.11.24 pzt 52.3
16.11.24 cmt. 51.9
Fark: - 400 gr

Benim için gayet memnun edici bir sonuç. Umarım yağ kaybıdır :dua:
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi gelmiş :KK200:

Kızlar geçen hafta artiydim 94.60
Bu cumartesi 93.65kg -950gr
Artık kendime uygun diyeti buldum kızlar. Karatay diyeti bana uyuyor dayanabilirsem 1 ay karatay diyeti yapicam . Kabızlık ve uyanır uyanmaz tartılmakta çok büyük etken sabah artı çıkıyordum
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

Eklentiler

• Screenshot_20241116-112135_OKOK international.jpg
    Screenshot_20241116-112135_OKOK international.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 6
boyuma kiloma yaşıma ve hareketime göre almam gereken kalori ve makrolar bu şekilde 🥹
Bazal metabolizma ihtiyacınsa 1738 kalori kilo vermek için en az 500 eksiltmek gerekiyor ya ondan dedim :KK200: Kilo vermek için gereken 1738 se gramlarda bir yanlışlık olabilir veya kaşık oranında

sonunda kırdımm beeeee
Maşallah cicegim🌸 az kaldı 6 li hanelere
Tebrik ederim jou cum güzel bir eksii ha gayret geliyor 6 lar :KK200::dua:

Başınız sağolsun :dua:

Tebrik ederim kaptanım az kaldı 6 lara biraz daha sık dişini :KK200::dua:

Geçen cumartesi 97.55 miş bu durumda +1.150 oluyor. Regl isen çok normal canım :KK200:

Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi gelmiş :KK200:
Gider inşallah lenaa💕💕

Günaydinlar efenim:KK54::KK54:

Dün aksam bi tatli kasigi hint yagi ictim ,hic bi hareketlilik yok ben de 60kiloyum 60kiloyum :KK57:
Sinameki getirt canım
Dün 3 tatlı kaşığı yuttum( çok zorlandım)
Birazda çorbama ektim, arada kahveme hindistan cevizi yağı ekliyorum, biraz faydasını görüyorum

Birşey daha deniyorum, zencefil, limon, yeşil çay, demliyorum, içerken bardağa madensuyu ekliyorum, iki seferdir baya bozdu
Haftaya sinameki kullanmadan deneyeceğim

Kızlar bu arada LenaG LenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.

Kızlar geçen hafta artiydim 94.60
Bu cumartesi 93.65kg -950gr
Artık kendime uygun diyeti buldum kızlar. Karatay diyeti bana uyuyor dayanabilirsem 1 ay karatay diyeti yapicam . Kabızlık ve uyanır uyanmaz tartılmakta çok büyük etken sabah artı çıkıyordum
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :KK200:
Maşallah cicegim🌸 az kaldı 6 li hanelere

Gider inşallah lenaa💕💕
Canım regl bittikten 2 gün içinde ödemler gidiyor hiç takma kafana :KK60: daha çok ödemler,dirençler göreceksin yılmayacaksın vazgeçmeyeceksin o güzel sunumlarınla keyifle kilonu vereceksin Efe'nin annesi mutlu olacak Efe de çok sevinecek :halay::halay::halay:
Bu arada kilo 97.10 muş günleri karıştırmışım afedersin :dua::dua:

X