Tamam canım izinli not aldımLenaG tartı bildirimi yapamayacağım bulunduğum yerde tartı yok. Saliyi baz alabilir misin rica etsem. Birde ben izinli olmak istiyorum kaptanım 30 Kasım c.tesi bildirimle gelirim diyete devam
Tekrar başlangıç hayırlı olsun o halde
Pes etmek yok canım olmaz bırakamayızKızlar bu aradaLenaG başta olmak üzere tüm destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ben 2 yıldır 105 95 arası gidip geliyorum ve 94 95 e takılıp pes edip bırakıyor yine 105 108 arası oluyordum. İtiraf ediyim geçen hafta yine bırakmayı düşündüm dedim benden olmayacak. Ama valla gruptan utandım okadar çok motive msj ı gekdiki yüzünü bile görmediğim insanları mahcup etmek ağrıma gitti. Kilo gider gitmez ama asla bırakmayacağım çünkü benim sağlıklı bir anne olmak için kilo vermem lazım.
Teşekkür ederim yakın da değilTebrik ederim. Regl yakinsa ondan da olabilir
Teşekkür ederim LenacımTamam canım izinli not aldım
Salıyı baz almak doğru olmaz gibi geliyor mazeretli sayılırsın
Seyahate çıkmışsındır umarım herşey yolundadır
Tekrar başlangıç hayırlı olsun o halde
Çok teşekkür ediyorumAyy canım doğum günün kutlu olsun mutlu ,sağlıklı bir yaş diliyorum sana şans seninle olsun
Tamam canım izinli olarak not aldım
Selam canım tabiiki başlarsın
En iyisini yapıyorsun haftalık plan yap çok mantıklı
Günaydın tomrs cum
Günaydın queenn sana da güzel bir haftasonu dilerim rahat ve huzurluuu
Günaydın kaptanıminşallah harika eksiler göreceğiz
Günaydın nergis çiçek
Günaydın ceeee
Vuhuuu harika bir eksi çok tebrik ederim
Günaydın canım
Almaz mıyız hoşgelsin tekrar
Başlangıç kilondan 67 den almam gerekiyor canım +1.300 oluyor. Hani 1650 kalori alıyorum demiştin ya onu 1200 denesen nasıl olur ?
Günaydın çiçek kadın
Günaydın canım
aan Allah ım neler görüyorum harika bir eksi gelmiş çok çok tebrik ederim pembelim
yeni ligin hayırlı olsun darısı 60 lara inşallah
Günaydın canım çok tebrik ederim çok güzel bir eksi gelmişşşş
Günaydın canım herşey yolunda kafan huzurlu olsun kilo hallolur açıkçası çok bir artın yok aslında
Günaydın canım çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim.
Geçerli canım tabiiki tebrik ediyorum gelen her türlü eksi candır
Haydi başlayalımmm
Canım günaydınlar güzel eksi gelmiş çok tebrik ederim.
Çok tebrik ederim canım harika bir eksiiii
Tebrik ederim canım yolculuk ödemi, regl yaklaşmış yine de eksi gelmiş
Günaydın canım regl iken eksi gelmek büyük iş bence tebrik ediyorum
Tebrik ederim canımBen tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
LenaG Boncuk2307
Annesi geliyor diye unuttu bizi kaptanımBoncuk2307 canım sen tartılmış mıydın ben mi görmedim canım geçmişe de baktım ama
KaptanımTebrik ederim canımhani koruma nerde yaa sen çaktırmadan 45 ineceksin dimiiii
Çok şükürSağol kaptanım hasta olmadan kendime verdiğim 3 günlük cezayı tamamladım❤
Uzaktan seyredeceğiz kısmında patladımGüzel bir pasta görseli koyup uzaktan seyredecegizBirkac havai fişek patlatiriz. Oynamak isteyenler oynar klasik doğum günü kuzum. Dansöz getirtsek biraz tuzlu olur .
Yok çiçeğim izmirdeyimBaşınız saolsun ablacım sende dikkat et kendine yorma fazla
Canım @Asya89 da bir ara baya duraksamisti ama aşırı yürüyordu incelediğimi hissediyorum ama tartıya yansımıyor diyordu kas yapıyor olabilirmisin sporların çok fazla çünkü
Hadi bakalım daha Kıbrıs tatlısı ismarlayacaksin kendinenurovic
Sen İstanbul'da misin boncuğum
Sen korumada mısın zayıflayıp duruyorsun yaaBen tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
LenaG Boncuk2307
Unuttum kaptanım kusuruma bakmaBoncuk2307 canım sen tartılmış mıydın ben mi görmedim canım geçmişe de baktım ama
Yaf Lena kaptanım da öyle diyor da geri alırım ben haftasonu cozuturum çünküÇok şükür
Uzaktan seyredeceğiz kısmında patladımAh abla çok güldüm
Yok çiçeğim izmirdeyim
Sen korumada mısın zayıflayıp duruyorsun yaamaşallah nazar edecem
Unuttum kaptanım kusuruma bakmaatayım diye giriyorum atmadan başka şeylere geçiyorum
Anam geliyor taaabii, ama unutur muyum sizi hiç Aşk olsun siz ikinci ailem gibi oldunuzAnnesi geliyor diye unuttu bizi kaptanımBoncuk2307 kız şaka yaptim hee
Kaptanımnurovic ile kapışmak hoşuma gidiyordu oda kaçtı kaçak ya ama haftasonu serbest takılıyorum ya akşama geri alırım muhtemelen ödülümü yaptım bile çünkü bal gibi bir kabak tatlısı ile
Ben de sana iyi hissettirdiği için mutlu oldum canım, senin başladığın nokta ve şimdi olduğun yer çok önemli, başarını göz ardı etmeçok ama çok teşekkür ederim, bunu duymaya ihtiyacım vardı
Sabahki WC gitmeden cektigimi atıyorum canm şuan ev tekrar tartilmak için müsait durumda değil
Hahaha yok kız sadece nirelisin dedim enisteyi nasıl buldun dedim bı de işte kiloma laf atıncik haftasonu yiyom dedim hahaha yoksam ne konuşması kizcem benimŞunu yazayımyosunlupapatya beni lafa tutuyor sonra unutuyorum
09 KASIM cumartesi :66.75
16 Kasım Cumartesi : 66.30
Fark - 450 gr
Regl oldum ve sabah aşırı bir ishal ve gazla uyandım neden anlamadım ama salıdan gelen artılar gittiği için çok mutluyum
LenaG Sitare55