Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG tartı bildirimi yapamayacağım bulunduğum yerde tartı yok. Saliyi baz alabilir misin rica etsem. Birde ben izinli olmak istiyorum kaptanım 30 Kasım c.tesi bildirimle gelirim diyete devam
Tamam canım izinli not aldım
Salıyı baz almak doğru olmaz gibi geliyor mazeretli sayılırsın
Seyahate çıkmışsındır umarım herşey yolundadır

Tekrar başlangıç hayırlı olsun o halde

Pes etmek yok canım olmaz bırakamayız

Çok teşekkür ediyorum

Ben tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
LenaG Boncuk2307
Tebrik ederim canım hani koruma nerde yaa sen çaktırmadan 45 ineceksin dimiiii

Boncuk2307 canım sen tartılmış mıydın ben mi görmedim canım geçmişe de baktım ama
Annesi geliyor diye unuttu bizi kaptanım Boncuk2307 kız şaka yaptim hee
Tebrik ederim canım hani koruma nerde yaa sen çaktırmadan 45 ineceksin dimiiii
Kaptanım nurovic ile kapışmak hoşuma gidiyordu oda kaçtı kaçak ya ama haftasonu serbest takılıyorum ya akşama geri alırım muhtemelen ödülümü yaptım bile çünkü bal gibi bir kabak tatlısı ile

Sağol kaptanım hasta olmadan kendime verdiğim 3 günlük cezayı tamamladım
Çok şükür
Güzel bir pasta görseli koyup uzaktan seyredecegiz Birkac havai fişek patlatiriz. Oynamak isteyenler oynar klasik doğum günü kuzum. Dansöz getirtsek biraz tuzlu olur .
Uzaktan seyredeceğiz kısmında patladım Ah abla çok güldüm
Yok çiçeğim izmirdeyim
Ben tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
LenaG Boncuk2307
Sen korumada mısın zayıflayıp duruyorsun yaa maşallah nazar edecem
Boncuk2307 canım sen tartılmış mıydın ben mi görmedim canım geçmişe de baktım ama
Unuttum kaptanım kusuruma bakma atayım diye giriyorum atmadan başka şeylere geçiyorum

Niye böyle oldu anlamadım

Bu haftaki menülerimi gözden geçirmem gerekiyor bir de sizin menüleri de daha dikkatli takip edeceğim ki bu hafta eksiye geçeyim

Kusura bakma kaptanım

Geçen hafta: 62,30
Bu hafta: 63,55
Fark: +1,25
Yüzde: -2

Resmen geçen hafta verdiğimi bu hafta geri aldım, acil neyi yanlış yaptığımı çözmem gerekiyor

Sitare55 LenaG

Yaf Lena kaptanım da öyle diyor da geri alırım ben haftasonu cozuturum çünkü İzmir'de ne güzeldir şimdi havalar sahi kız annemlerde baliskkesirdeymis oralarda oturup İzmirli enisteyi nasıl buldun

Anam geliyor taaabii, ama unutur muyum sizi hiç Aşk olsun siz ikinci ailem gibi oldunuz Tabloları bitirmekle uğraşıyordum atacağım şimdi son halini

Eklentiler

• 1000029018.jpg
    122,8 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000029019.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 2
Şunu yazayım yosunlupapatya beni lafa tutuyor sonra unutuyorum
09 KASIM cumartesi :66.75
16 Kasım Cumartesi : 66.30
Fark - 450 gr
Regl oldum ve sabah aşırı bir ishal ve gazla uyandım neden anlamadım ama salıdan gelen artılar gittiği için çok mutluyum
LenaG Sitare55

Eklentiler

• 1000029017.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 3
Hahaha yok kız sadece nirelisin dedim enisteyi nasıl buldun dedim bı de işte kiloma laf atıncik haftasonu yiyom dedim hahaha yoksam ne konuşması kizcem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…